If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Alfa 155 1.8 92g. - Винаги в сърцето ми.
Alfa 166 2.0 T.S. 2000g. - Перфектната кола!
"If the sun refused to shine, I would still be loving you.
When mountains crumble to the sea, there will still be you and me."
Шумахер и Мерцедес, горките са толкова назад, че за тях няма какво да говорим те водят своите битки в средата на колоната. Алонсо обаче беше малко разочарова. По много балъшки начин го изпревариха Хамилтън, а след това и Бътън.....
Шумахер и Мерцедес, горките са толкова назад, че за тях няма какво да говорим те водят своите битки в средата на колоната. Алонсо обаче беше малко разочарова. По много балъшки начин го изпревариха Хамилтън, а след това и Бътън.....
И при двете изпреварвания беше замесен изостанал пилот - при изпреварването от страна на Бътън, Алонсо беше намалил за да не се блъсне в колата пред него.
Alfa 155 1.8 92g. - Винаги в сърцето ми.
Alfa 166 2.0 T.S. 2000g. - Перфектната кола!
"If the sun refused to shine, I would still be loving you.
When mountains crumble to the sea, there will still be you and me."
И при двете изпреварвания беше замесен изостанал пилот - при изпреварването от страна на Бътън, Алонсо беше намалил за да не се блъсне в колата пред него.
Да съгласен съм, че определено обстоятелствата не бяха на негова страна, но можеше да застане така на пистата, че да не позволи болидите след нега да имат по- добра възможност за ускорение и сътветно да го изпреварят. Според мен Алонсо тази година не е в оптималната си форма. През 2005, 2006 карането му беше уверено и безкомпромисно. Сега ми се струва че има известна неуверонст в действията му..
Умрях от яд , че не успях да видя как пилотите на форс индия са хапнали бога на формула1.Кефя се , че швабския отбор се проваля.Много съжалявам за Алонсо, нямаше късмет в това състезание.
Абе имаше некви драми при изпреварването на изостанали Хавтомобили...Някак наистина несигурен ми се видя и на мен Иначе има прогрес нашия отбор (Ферари), да се надяваме следващия старт да са още по-добре
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
Имаше гафове на Алонсо при изпреварванията на изостаналите, но явно не е това причината за 3-тото място - просто Фераритата изостават в развитието си за сега.
Във Валенсия ще видим обновените болиди на Ферари и можем да придобием някаква представа какво става с отбора.
Имаше гафове на Алонсо при изпреварванията на изостаналите, но явно не е това причината за 3-тото място - просто Фераритата изостават в развитието си за сега.
Във Валенсия ще видим обновените болиди на Ферари и можем да придобием някаква представа какво става с отбора.
Аз пък да ти кажа, че Алонсо по нищо не отстъпваше на Маковете,даже напротив през повечето време, беше даже по-бърз от тях!
Просто мал шанс с изпреварването на трафикиращите болиди,а ако небеше пуснал газта накрая щеше да завърши само на няколко секунди от Хамстера и комапния...
Ферари дадоха сериозна заявка за връщане в борбата за титлите!
Аз пък да ти кажа, че Алонсо по нищо не отстъпваше на Маковете,даже напротив през повечето време, беше даже по-бърз от тях!
Просто мал шанс с изпреварването на трафикиращите болиди,а ако небеше пуснал газта накрая щеше да завърши само на няколко секунди от Хамстера и комапния...
Ферари дадоха сериозна заявка за връщане в борбата за титлите!
Е, да де на няколко секунди ама зад тях - ако колата беше конкурентноспособна нямаше да е така.
Качествата на Алонсо не коментирам - той ги е показал през годините.
Е, да де на няколко секунди ама зад тях - ако колата беше конкурентноспособна нямаше да е така.
Качествата на Алонсо не коментирам - той ги е показал през годините.
Силите са толкоз изравнени приятелю, че даже ме е срам да кажа вече, колко...
Това, че се класирахме пред Редбул-ите си е цяло постижение. Тъпото е, че пак караме с една кола, както миналата година. Ако Маса продължи така, Алонсо няма как да стане шампион, дори и да оправят колата.
Това, че се класирахме пред Редбул-ите си е цяло постижение. Тъпото е, че пак караме с една кола, както миналата година. Ако Маса продължи така, Алонсо няма как да стане шампион, дори и да оправят колата.
Маса нямаше абс. никаква вина в случая да ти кажа...
1.На първия завой 2-те Форс Индии си го подаваха кат Пийт Сампрас/Андре Агаси У 4-тия сет...
2.В края на състезанието Шуми доИзпари и последните надежди на Маса за точки...
Comment