Известие

Collapse
No announcement yet.

Формула 1 СЕЗОН 2010

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Според мен нещо става с Фелипе Маса от психологическа гледна точка.
    Минаха доста стартове тази година, а той нищо съществено не е направил - все пак кара същата кола като Алонсо и има качествата на топ-пилотите, а резултатите му са посредствени.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

• Ххахаха, Фетел го изклатиха на старта мъжката
      Fiat Punto 1.4GT 1996
      Hyundai Tucson 2.0 2007
      Renault Clio 1.5 2019

Comment

• така трябва! Супер се получи!! Много доволен

Най-накрая двойна победа Едно от най-интересните състезания този сезон!
        Last edited by digitalundgrd; d.m.y г., 16:38.
        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
          така трябва! Супер се получи!! Много доволен

Най-накрая двойна победа Едно от най-интересните състезания този сезон!
          Да, добре че беше простотията на Ferrari и Доменикали, иначе няма с какво друго да се запомни това състезание - пълна скука.
          И се върнахме отново в 2002г.
          Alfa Romeo 166 3.0 V6
          Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Е по-интересно ли е да гледаме цяло състезание 2-та редбула на 45 секунди от 3-тия в класирането ??????
            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT

Comment

Е по-интересно ли е да гледаме цяло състезание 2-та редбула на 45 секунди от 3-тия в класирането ??????
              Не, същата скука си е.
              Само казвам, че това състезание ще го запомним именно с простотията на Ferrari.
              Нищо друго интересно нямаше, даже и в бокса нямаше размени, като изключим това, че Бътън мина пред Уебър - пълна скука.
              Alfa Romeo 166 3.0 V6
              Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Фетел как затвори Алонсо на старта, просто нямам думи..., направо си тръгна отгоре му. А за победата, до някаква степен Алонсо беше доста по-бърз от Маса, но пък по този начин малко тъпо се получи, но по-важното е че Рено и Мерцедес дишаха пушилката на Ферари.
                Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Малко късно, но отново сме в играта.....
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                  F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Само аз ли съм на мнение, че това е нормално и правилно в така създалата се ситуация? Нормално е като е тийм с две коли да си нагласят нащата в полза на пилота с по-голям шанс за титлата. Все едно във футболнен отбор да има 10 нападателя и то централни. В това състезание е нормално Маса да "играе защитник", предвид представянето му тази година.
                    Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

• Първоначално публикувано от Lqnkata Покажи съобщение
                      Само аз ли съм на мнение, че това е нормално и правилно в така създалата се ситуация? Нормално е като е тийм с две коли да си нагласят нащата в полза на пилота с по-голям шанс за титлата. Все едно във футболнен отбор да има 10 нападателя и то централни. В това състезание е нормално Маса да "играе защитник", предвид представянето му тази година.
                      И аз смятам, че в случая трябваше да стане така -тъпо е от емоционална гледна точка, но все пак това е разумно решение.
                      Може догодина да се наложи на Маса да му направят този реверанс.
                      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                      sigpic

Comment

• Това е нормална постъпка за Ферари и миналата седмица в WTCC гледах подобни изпълнения.
                        No one 'needs' an Alfa, like no one needs a car with more than 60 hp!
                        Алфа Ромео 155 1.7 8v (много реве )
                        e46 328Ci (чорбаджийска кола)

Comment

• "Ферари получи от ФИА само наказание с глоба от 100 000 долара за театъра в състезанието за Гран при на Германия във Формула 1 този уикенд. Съдиите на пистата са преценили, че отборни заповеди има и затова глобяват италианците с парична санкция..."

FIAT Coupe 16VT

Comment

"Ферари получи от ФИА само наказание с глоба от 100 000 долара за театъра в състезанието за Гран при на Германия във Формула 1 този уикенд. Съдиите на пистата са преценили, че отборни заповеди има и затова глобяват италианците с парична санкция..."
                            Значи това било театър,а да си "пускаш" колата за сигурност в момент, в който подпомагаш един пилот и пречиш на друг не е... ясно. От мен една: "Май... им!" към ФИА и до толкова. Колкото и да се ядосвам , аз лично не мога да променя нищо. Само се надявам все така да се представяме, а на ФИА да си мислят наказания колкото си искат...
                            Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

• Главния виновник за паричното наказание на Ферари е Маса, а именно заради тъпия и супер демонстративен начин по който реши да пусне Алонсо!
                              Можеше да го направи по много умел и тънък начин, без да последва наказание и без да дава чак такъв повод за чесане на злите езици!

Макар, че в случая бяха НЕявни, заповедите от бокса са нещо напълно необходимо, като са част от отборната тактика и стремежа на отбора да извлече максимума от всяка ситуация!
                              Всеки здравомислещ отбор би направил същоте нещо в името на световните титли, не ми се правете на ощипани моми...

п.п. Честита двойна на Ферари момчета, СМАЗАХМЕ ГИ!!!
                              SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
                              SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
                              SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

• Аз не разбрах къв беше смисъла да се пусне Алонсо, хубаво явно, че е по-добър пилот (може би и по-бърз) и само той от ферари може да стане СШ, ама какво значение ще има 1 или 2 място? Бях учуден за мен нищо не се печели с това нещо и ще има още проблеми и за напред. Да в Унгария може би ще са силни отново, но не се знае какво ще стане, за другите писти не виждам как Ред Бул и Макларън ще остават нещатат така. Това са 2 състезания на ферари, а след това?
                                sigpic
                                ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
                                0889 636 093

Comment

Working...
                                X