If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Интересно състезание, нищо че черньо победи Мал шанс за Алфонсо иначе и той направи добро каране...Направи грешка с първото спиране и слагане на гуми интермедия....
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
Браво на Хамилтън за победата на Спа. Добро състезание се получи. Отностно Фетел, нещо почна много да ме дразни този "бейби Шуми". Почна доста често да елиминира други пилоти, като се врязва в тях - Бътън и Лиуци и Уебър в Турция. Жалко, че Барикело не успя да финишира въпреки, че това му беше старт номер 300 в кариерата му. Дано на 12 септември Макларън да вземат още една победа в меката на Ферари - Монца.
VW Passat 2.5 TDI 4 Motion '00 - now
Alfa Romeo 145 1.4 TS '98 - ex
Не са добре Фераритата и това си е - видя се, че Маса изобщо не можа да се доближи до първите трима.
Алоносо пак влезе в каръшки истории, но като цяло колите са посредствени.
А, Фетел - това момче да вземе да се поуспокои вече, че глупостите му край нямат.
На мен пък ми хареса състезанието - имаше доста интересни моменти! Колкото повече подобни гран при има ,толкова по-интересно ще бъде..
пс: надявам се до последното състезание повече пилоти (примерно 5) да имат шанс за титла!
166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Еиии не върви на Ферари и това си е Тея двамата от Ред Бул ще затрият отбора, ако бяха някои други пилоти до сега ще водеха с такава нечовешка преднина, че другите отбори ще се бореха за второто място
Браво на Хамилтън за победата на Спа. Добро състезание се получи. Отностно Фетел, нещо почна много да ме дразни този "бейби Шуми". Почна доста често да елиминира други пилоти, като се врязва в тях - Бътън и Лиуци и Уебър в Турция. Жалко, че Барикело не успя да финишира въпреки, че това му беше старт номер 300 в кариерата му. Дано на 12 септември Макларън да вземат още една победа в меката на Ферари - Монца.
Поне има хъс момчето,а на redbull ще име по-лесно да си организират стратегията.Хамстера не беше по различен от него ,а за състезанието зрелищно се получи,жалко за ферари,дано в Монца да им помогнат и стените .
No one 'needs' an Alfa, like no one needs a car with more than 60 hp!
Алфа Ромео 155 1.7 8v (много реве )
e46 328Ci (чорбаджийска кола)
Шегата настрана, искрено и лично се радвам, че във формулата има момчета като Фетел и Хамилтън, които ми напомнят за "старите кучета"-луди и безкомпромисни. Ако всички бяха джентълмен-и като Уебър щеше да е дяволски скучно.
A със Шуми никой не може да се мери .
Ще се да убие Барикело,днес счупи крилото на Розберг,а се сетих какво стори на Маса в Канада.Най-добрият,така се печели или се губи титла.
No one 'needs' an Alfa, like no one needs a car with more than 60 hp!
Алфа Ромео 155 1.7 8v (много реве )
e46 328Ci (чорбаджийска кола)
Интересно състезание, нищо че черньо победи Мал шанс за Алфонсо иначе и той направи добро каране...Направи грешка с първото спиране и слагане на гуми интермедия....
Е какъв малшанс, завъртя си се баш както си трябва - чиста пилотска грешка.
Иначе, Фетел май трябва да отнесе някое по-сериозно наказание вече, че да се кротне.
Ясно е, че не ги прави тези мизерии нарочно, ама много му се събра - в едно състезание два пъти.
Освен Бътън, успя да прецака и на Лиуци състезанието...
И да ни е честита победата, Хамилтън добре се справи със задачата.
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
На тая скоростна писта ако не ги смажем, направо ще е срамно.
Дано утре нямат проблеми и да се качим най-високо на подиума, пък защо не и двойна победа.
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment