Известие

Collapse
No announcement yet.

Формула 1 СЕЗОН 2010

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Абдали, абдали, колко да са обдали? Нали се сещаш че другия пилот от тази година нямаше да кара за тях, просто и двамата им пилоти са достатъчно добри за да ги подкрепят горе долу равностойно. Във Ферари нещата стоят маааалко по-различно, Маса тази година прави слаби състезания, затова и статута му е на втори пилот.
    Както и да е, важното е че има тръпка до последното състезание, не като преди години ....
    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Резултатите от квалификацията днес: http://www.formula1.com/results/season/2010/841/6806/

На Алонсо няма да му е лесно утре, но стискаме палци! Все пак стратира 3-ти и се надявам да пребори черньо
      Last edited by Furious 155; d.m.y г., 19:36.

Даването на газ, води до пристрастяване!
      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
        Taка е, но през 2001-ва на Шуми тези подарени точки дори не му трябваха,
        Да де, ама тогава той не знаеше че няма да му трябват, Ферари губеха толкова години заради някакви си 1-2-3-4 точки, и е повече от нормално да се застраховат.....ся е лесно да се каже че не са му трябвали, но ако тогава преди А1 зависеше от тебе, дали щеше да му дадеш титлата още след 4ти кръг?
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
          Резултатите от квалификацията днес: http://www.formula1.com/results/season/2010/841/6806/

На Алонсо няма да му е лесно утре, но стискаме палци! Все пак стратира 3-ти и се надявам да пребори черньо
          Не знам дали са ми правилни сметките, но ако завършат така както и стартират, на Алносо му трябва да си запази 3-то място и да не пуска Уебър пред него и ше имаме Шампионче в червено...
          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
            Не знам дали са ми правилни сметките, но ако завършат така както и стартират, на Алносо му трябва да си запази 3-то място и да не пуска Уебър пред него и ше имаме Шампионче в червено...
            Правилни са ти сметките

Comment

• Стискаме палци, Forza Ferrari!

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                Е пъ кво толкоз има да смяташ бе математисте...

Нандо просто тряя да следва плана, пък лъзне ли черния на старта ще може да се бори и за шампионска победа с младия фюрер...
                Last edited by ЗМЕЯ!; d.m.y г., 01:38.
                SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
                SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
                SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

• Яд ме е, че няма да мога да го гледам състезанието, защото ще си хода на Свищов. Но се надявам да успея довечера или утре да си го изтегля и да го гледам, както и още 6 или 7 старта, които не можах да гледам през тази година.
                  VW Passat 2.5 TDI 4 Motion '00 - now
                  Alfa Romeo 145 1.4 TS '98 - ex

Comment

• Те това беше топ осирането на годината
                    Няма да коментирам,за умрялата работа или добро или нищо
                    2011 Giulietta MA-ex
                    1995 155 1.8 TS 8V
                    2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

• Двама се карат....трети печели... ;(

Само не разбрах кой измисли тая умряла тактика Алонсо да влезе тооолкова рано в бокса....Реално освен тъпата тактика аз не видях какво друго прецака работата на Ферари?! Как от 3-ти на старта без катастрофи и без грешки накрая ставаш 7ми?
                      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT

Comment

• Той и старта си осра гАлфонсо, после лоша тактика и накрая слабо каране. Може и колата му толкова да си може ...
                        Arena Coast Customs

Comment

• Брей, ама как пък никой няма да вземе да честити титлата на Фетел?
                          Аз ще го направя - да му е честито, заслужи си я, особено с карането в последните състезания!

Съжалявам, ама Алонсо съвсем ми падна в очите след края на състезанието - какво искаше от Петров, така и не разбрах.
                          Moже да го е сбъркал с Маса и да е очаквал руснакът да го пусне, ама нещо не се получи.
                          Alfa Romeo 166 3.0 V6
                          Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Абе за старта ясно, но и 4-тото място си му вършеше работа...На тази писта се видя, че изпреварванията са сложни, дори и Хамилтън не успя да пребори Кубица, което също ме изненада...

FIAT Coupe 16VT

Comment

• Доменикали пак обърка стратегията. Не му е за първи път. Трябва да си вземат някой чужденец да я прави. Имат скорост, но нямат тактика. Много добре знаят, че меките гуми си държат на тая писта. Нямаше никакъв смисъл да правят толкова рано бокса и псле да карат цяло състезание в средата на колоната. Много тъпо, освен ако е нарочно.

П.С. Абе кво да му честитим на Фетел. Ние тук сме фенове на италианските коли. Който харесва Редбул да им честити и да се радва.
                              2014: Deutschland über alles

Comment

• Браво на Фетел ,10 пол позишъна не са малко ,показа ,че е пилот от класа. А какво се случи с Алонсо просто не разбрах ,от 3-ти 7-ми ,лошо много лошо.
                                Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                                Fiat Bravo II 1.4 90hp
                                sigpic
                                Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Working...
                                X