Известие

Collapse
No announcement yet.

Предложение за наш Пайкс Пик

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от SGB Покажи съобщение
    Колега несериозно е да кажеш, че от 170 км/ч само с отнемане на газта се спира така се едно си с 50, а другия въпрос е как сток коли по ~150 kоня (защото аз поне разбрах, че говорим за сток коли) ще вдигнат по 170 на този баир...
    Така е, там около 170 биха вдигнали коли 220 - 250 коня.

Съгласен съм, че карането по завои на баир и без видимост си е тръпка, но ако толкова му се кара на човек по такива места може да отиде на някой кръг на високопланинско (примерно в Кюстендил) и там да кара по хубав асфалт и завои с двойна мантинела на места.
    За да караш на високопланинско, автомобилът ти трябва да отговаря на ред изисквания...

Comment

Пожелавам ти успех в начинанието.
      Казвам го в най-добрия смисъл.
      Мако съм песимистичен де..........
      Ма то аз невярвах, че ще има и WRC у БГ..................
      Та ако може и аз да внеса едно предложение относно рали "България", ако има желаещи да се посаберем за една хубава агитка.............
      Все пак не всеки ден ни се отдава възможност да гледаме едни от най-добрите пилоти на света.........
      На първата снимка ентосиастите смениха гумата на този младеж, почти с бързината на механиците от Ф1
      Attached Files
      sigpic
      Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
      156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
      147 JTDm 140-Малката манекенка
      GT- JTDm 150

Comment

Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщение
        Пожелавам ти успех в начинанието.
        Казвам го в най-добрия смисъл.
        И аз напълно подкрепям мнението на колегата нещата до сега не съм ги написал, защото идеята не ми допада, а точно обратното. Просто мисля че трябва да се седне и сериозно да се помисли колко пари ще струва цялто начинание и какви условия трябва да изпълни организатора, за да го осъществи.
        P.S Ако всичко е наред и тази година сме на "България", така че найстина може да заформим една агитка .

Comment

Working...
        X