Известие

Collapse
No announcement yet.

Civic 1.6 vs 145 2.0 16v ???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

аз съм съгласен за гонка , таман да видя как е моята че нема къде да я покарам
    много дупки

аз съм 1.4 сток - колкото и ти си 1.6 сток
    Volvo S80 2.0 T5 180hp
    Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
    Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Първоначално публикувано от WhitePower Покажи съобщение
      аз съм съгласен за гонка , таман да видя как е моята че нема къде да я покарам
      много дупки

аз съм 1.4 сток - колкото и ти си 1.6 сток

Нямаш грижи за старта ... само дето аз знам какво е правено по колата ти и е далеч много повече от атмосверната ми хонда ..... и варианта да паднеш е над 50% та ще става смях тогава ....
      Правено пунто да припадне от почти стокова 1.6 N/A кола по-тежка със 100 кила

Comment

Недей така да подценяваш турбиниран бензинов автомобил,пък ако ще и 1,2 мотор да е,стига да е настроен кадърно! Осван това си мисля,че ако алфата е с 2,0 TS,както ти се иска и е на същите киограми колкото хондата нямаш никакъв шанс дори и да е "сток",невиждам от къде го изкара тоя ентусязъм.
        156 2.0TS 155к.с.+ремап

Comment

@Quattro e прав, Ако и двете коли са на едни и същи килограми да, ама да се пускат коли с по разлика 400-500кг е смешно. Да това не е оправдание, но няма да си "избуша" цялата кола за да си направя кефа за 1 вечер. Та от повече думи няма нужда. Който има желанието да излезе срещу Хондата на чертата и да видим, повече коментари са безмислени и ненужни.
          145 QV ex.
          146 Boxer TOTAL ex.
          147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

Първоначално публикувано от tradiuli Покажи съобщение
            ... само дето аз знам какво е правено по колата ти и е далеч много повече от атмосверната ми хонда .....
            http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=39481

Да наистина е малко....

Да не я изгърмиш тая хонда от много зорене както направи с oнова S-Coupe 1.5 с голямото турбо Помня, че и там приказваше че си сток.

Comment

Ехх тия хонди...направо като им прочетох темата те по зле от голфовете...Сами ще се изядът...
              Ето и клип на тая Хонда дето предизвиква QV

http://www.youtube.com/watch?v=X6XvjNkK26U

Сега разбирам да е нещо такова http://vbox7.com/play:c08a1fff или http://vbox7.com/play:d3133007 че да ни плашиш толкова много...И да ни обясняваш че ти е извънземна Хондата...
              Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 15:32.
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Много се извинявам за това което ще напиша,НО вече става супер тъпо и конфузно!Рибата ви предлага вече за незнам кой път замерване и вие само пишете какви ли не глупости..............!

Това е клип на Хондата с 330и сток (на Maxo),колата от която се снима е 540и!
                http://www.youtube.com/watch?v=JVzfMRpjCy4

Почвам да си мисля,че май не можете да намерите качествен противник на Хондата,и за това само се пише без да се действа(застава на чертата)!Сигурен съм,че и да намерите по-силна кола то Хондето за сверка,Рибата пак е на чертата,ма нещо никой не му се иска да припада от Хонда 1.6!

Сега знам,че ще ме понападнете,но това което пиша е истината,на Миро колата е силна(безпорен факт),но от точно тази Хонда ще................(вие се сетете)!
                Ако сте точни ще се замерите с Хондата без да се обяснявате кое колко върви,колко е правено и т.н...!

Поздрави!
                Last edited by Bimbo; d.m.y г., 17:31.
                sigpicСпортно окачване Race Land.Генерация,със спортни катализатори.Спортен фитър FK,,въздухозаборник от 328(Е46)сменен дебитомер от 328(Е46),тръба в бронята.Изпразнен багажник,(разкостен до нулата).Снимката Е30 325(192к.с) моята гордост!

Comment

Ники, не си прав братче.
                  Не може да обясняваш, как по колата ти едва ли не нищо не е правено, а ИСТИНАТА да е съвсем друга.
                  Просто не е спортсменско.

A че Honda-та върви здраво е факт, евала за колата. Просто не е това начина, по който трябва да действа собственикът й.
                  Alfa Romeo 166 3.0 V6
                  Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

айде де давайте ги насам тия хонди
                    има желаещи тука
                    alfa 164 t.s ex
                    tipo 2,0 16v turbo ex
                    opel astra amnesia ex
                    megane 2 ex
                    alfa 159 jtd ех
                    audi A6/S TQ 330+
                    audi a4 b5 1,8 TQ 500++
                    alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design

Comment

Е добре ти знаеш ли какво е правено?Отговорът е "НЕ",но по Хондата има леки модове и това е истина(това как са се отразили на колата е друг въпрос)!!!Нито има турбо,нито сменени скорости,нито друг диф,не е олекотена,двигателя не е отварян!Има чип,генерация,мисля,че и колектор и до там!Ако греша той ще ме поправи!
                      Last edited by Bimbo; d.m.y г., 17:50.
                      sigpicСпортно окачване Race Land.Генерация,със спортни катализатори.Спортен фитър FK,,въздухозаборник от 328(Е46)сменен дебитомер от 328(Е46),тръба в бронята.Изпразнен багажник,(разкостен до нулата).Снимката Е30 325(192к.с) моята гордост!

Comment

Явно колегата е гинеколог и е сменил буталата и биелите през генерацията, щом двигателят не е отварян. А и с валовете се е справил.
                        Alfa Romeo 166 3.0 V6
                        Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

..

Абе кво се пънете бе тая хонда ще разпробие доста 2.0 ТС с чипове без чипове ... хонда все пак
                          BUSHON RACING SERVICE

Comment

Ако по хондата е правена само генерация и чип слагайте я с некоя 145-ца 2-ка с чип и генерация и да видим ко ще стане това НЕ е война хонда с-у алфа ромео просто гонка ( мн. ме е яд , че нямам колата инъче щях да се пусна с удоволствие )
                            sigpic
                            33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                            Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                              Явно колегата е гинеколог и е сменил буталата и биелите през генерацията, щом двигателят не е отварян. А и с валовете се е справил.

А ти прочете ли,че тове е за в бъдеще Засега колата ще я покарам сток и след набавяне на всички части а именно 12.5 : 1 ковани бутала + биели за дъно и глава с пружини ,тарелки и валове skunk2 PRO 2+ Intake duration: 270 Lift: 12.8 / Exhaust duration: 276 Lift: 12.0 следва пълна промяна за най-бързата атмосверна хонда,май не!

Comment

Първоначално публикувано от Bimbo Покажи съобщение
                                А ти прочете ли,че тове е за в бъдеще Засега колата ще я покарам сток и след набавяне на всички части а именно 12.5 : 1 ковани бутала + биели за дъно и глава с пружини ,тарелки и валове skunk2 PRO 2+ Intake duration: 270 Lift: 12.8 / Exhaust duration: 276 Lift: 12.0 следва пълна промяна за най-бързата атмосверна хонда,май не!
                                Ники, а прочете ли че темата е от миналата година септември. Човека просто трябва да казва, какво има по колата както е колегиално и малко културен да е. Забелязвам, че повечето от постовете му са надменни и целят конфликт.

Пример:
                                Първоначално публикувано от tradiuli Покажи съобщение
                                А старт няма смисъл да се прави с тая алфа ..... мноого е слаба ... аз за тва питах дали сички са толко спрели
                                Помня преди време се бях регнал в БМВ форума да си търся бмв-та за гонка и точно като него се изказах един път и веднага ме баннаха. Не знам защо тук я има тая толерантност спрямо членовете на чуждите форуми.
                                Last edited by RoMAN; d.m.y г., 18:22.

Comment

Working...
                                X