If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
аз съм съгласен за гонка , таман да видя как е моята че нема къде да я покарам
много дупки
аз съм 1.4 сток - колкото и ти си 1.6 сток
Нямаш грижи за старта ... само дето аз знам какво е правено по колата ти и е далеч много повече от атмосверната ми хонда ..... и варианта да паднеш е над 50% та ще става смях тогава ....
Правено пунто да припадне от почти стокова 1.6 N/A кола по-тежка със 100 кила
Недей така да подценяваш турбиниран бензинов автомобил,пък ако ще и 1,2 мотор да е,стига да е настроен кадърно! Осван това си мисля,че ако алфата е с 2,0 TS,както ти се иска и е на същите киограми колкото хондата нямаш никакъв шанс дори и да е "сток",невиждам от къде го изкара тоя ентусязъм.
@Quattro e прав, Ако и двете коли са на едни и същи килограми да, ама да се пускат коли с по разлика 400-500кг е смешно. Да това не е оправдание, но няма да си "избуша" цялата кола за да си направя кефа за 1 вечер. Та от повече думи няма нужда. Който има желанието да излезе срещу Хондата на чертата и да видим, повече коментари са безмислени и ненужни.
145 QV ex.
146 Boxer TOTAL ex.
147 T.S. Sele top Lancia Dedra 200016
Много се извинявам за това което ще напиша,НО вече става супер тъпо и конфузно!Рибата ви предлага вече за незнам кой път замерване и вие само пишете какви ли не глупости..............!
Почвам да си мисля,че май не можете да намерите качествен противник на Хондата,и за това само се пише без да се действа(застава на чертата)!Сигурен съм,че и да намерите по-силна кола то Хондето за сверка,Рибата пак е на чертата,ма нещо никой не му се иска да припада от Хонда 1.6!
Сега знам,че ще ме понападнете,но това което пиша е истината,на Миро колата е силна(безпорен факт),но от точно тази Хонда ще................(вие се сетете)!
Ако сте точни ще се замерите с Хондата без да се обяснявате кое колко върви,колко е правено и т.н...!
айде де давайте ги насам тия хонди
има желаещи тука
alfa 164 t.s ex
tipo 2,0 16v turbo ex
opel astra amnesia ex
megane 2 ex
alfa 159 jtd ех
audi A6/S TQ 330+
audi a4 b5 1,8 TQ 500++
alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design
Е добре ти знаеш ли какво е правено?Отговорът е "НЕ",но по Хондата има леки модове и това е истина(това как са се отразили на колата е друг въпрос)!!!Нито има турбо,нито сменени скорости,нито друг диф,не е олекотена,двигателя не е отварян!Има чип,генерация,мисля,че и колектор и до там!Ако греша той ще ме поправи!
Ако по хондата е правена само генерация и чип слагайте я с некоя 145-ца 2-ка с чип и генерация и да видим ко ще стане това НЕ е война хонда с-у алфа ромео просто гонка ( мн. ме е яд , че нямам колата инъче щях да се пусна с удоволствие )
sigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Явно колегата е гинеколог и е сменил буталата и биелите през генерацията, щом двигателят не е отварян. А и с валовете се е справил.
А ти прочете ли,че тове е за в бъдеще Засега колата ще я покарам сток и след набавяне на всички части а именно 12.5 : 1 ковани бутала + биели за дъно и глава с пружини ,тарелки и валове skunk2 PRO 2+ Intake duration: 270 Lift: 12.8 / Exhaust duration: 276 Lift: 12.0 следва пълна промяна за най-бързата атмосверна хонда,май не!
sigpicСпортно окачване Race Land.Генерация,със спортни катализатори.Спортен фитър FK,,въздухозаборник от 328(Е46)сменен дебитомер от 328(Е46),тръба в бронята.Изпразнен багажник,(разкостен до нулата).Снимката Е30 325(192к.с) моята гордост!
А ти прочете ли,че тове е за в бъдеще Засега колата ще я покарам сток и след набавяне на всички части а именно 12.5 : 1 ковани бутала + биели за дъно и глава с пружини ,тарелки и валове skunk2 PRO 2+ Intake duration: 270 Lift: 12.8 / Exhaust duration: 276 Lift: 12.0 следва пълна промяна за най-бързата атмосверна хонда,май не!
Ники, а прочете ли че темата е от миналата година септември. Човека просто трябва да казва, какво има по колата както е колегиално и малко културен да е. Забелязвам, че повечето от постовете му са надменни и целят конфликт.
А старт няма смисъл да се прави с тая алфа ..... мноого е слаба ... аз за тва питах дали сички са толко спрели
Помня преди време се бях регнал в БМВ форума да си търся бмв-та за гонка и точно като него се изказах един път и веднага ме баннаха. Не знам защо тук я има тая толерантност спрямо членовете на чуждите форуми.
Comment