Известие

Collapse
No announcement yet.

Civic 1.6 vs 145 2.0 16v ???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

ре

Ми гонката се отложи...бях само гледач поради това,че сложих летните гуми,и като тръгнах за Бояна едната беше на мекица.

Първоначално публикувано от Bimbo Покажи съобщение
    Какво стана,кой пада кой бие...........?Интересно стана!На въпроса на Рибето-"Да давах си всичката газ та и отгоре братле,срещу Sof_bg"!
    Alfa Romeo 156 2.4jtd 150hp+some more EX
    Kia Sorento 2.5CRDI LUX

Comment

Абе, момчетата от Нисан форума разправят че такива хондички яко ги пляскали....
      156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

С какво ги пляскат ? С 200СХ ли ? Сток може и да ги пляскат , макар че се самнявам дълбоко . Въпросната е на анаболи ...
        145 1.6 ТС '97 ех.
        145 1.9 JTD '00
        307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
          С какво ги пляскат ? С 200СХ ли ? Сток може и да ги пляскат , макар че се самнявам дълбоко . Въпросната е на анаболи ...
          С eGT-та и eZX предимно
          Last edited by Satanism; d.m.y г., 01:39.

OEM & Ventura Garage
          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
            С eGT-та и eZX предимно
            Какво е това ? не има разбирам на японските
            145 1.6 ТС '97 ех.
            145 1.9 JTD '00
            307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
              Какво е това ? не има разбирам на японските
              Ем..дърти примерки с 2 думи
              така казват те, де...аз не знам хихи

OEM & Ventura Garage

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                С eGT-та и eZX предимно
                тия съкращения почват да ме дразнят сериозно......
                все едно съм длъжен да знам кодовете на всички мотори по света

или идеята им е да се "покажат" ползващите ги, колко са запознати ли, незнам???

явно е някаква мода

Сори за отклонението от темата
                Last edited by abart_; d.m.y г., 01:49.
                146 Turbo

Comment

Първоначално публикувано от abart_ Покажи съобщение
                  тия съкращения почват да ме дразнят сериозно......
                  все едно съм длъжен да знам кодовете на всички мотори по света

или идеята им е да СЕ "покажат" ползващите ги колко са запознати ли, незнам???

явно е някаква мода

Сори за отклонението от темата
                  Не брат ми ,тва е модел, а не мотор!Катo Golf GTI...ама GTI всички го знаете и не мрънкате като ви се каже...
                  + тва чича ти гугъл работи за тебе.Едва ли ще ти отнеме повече от 5 секунди, като гледам така и така явно не спиш добре, че да седиш в 2 часа по форумите...

МИслех, че сме в "рацерския раздел", говорим за коли, които са част от "стрийт рацинг културата"....очаква се да имате елементарни познания...
                  Last edited by Satanism; d.m.y г., 01:52.

OEM & Ventura Garage

Comment

В такъв случай аз се извинявам ... наистина нямам идея от Нисан . На какво разстояния бият тия Нисани ? 400 м. или 0-200 примерно .. ?
                    145 1.6 ТС '97 ех.
                    145 1.9 JTD '00
                    307 CC 2.0 '04

Comment

• Традиули какъв беше резултата с червената хонда?
                      Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                      exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                      ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                      ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                      by RUBIG service

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                        В такъв случай аз се извинявам ... наистина нямам идея от Нисан . На какво разстояния бият тия Нисани ? 400 м. или 0-200 примерно .. ?
                        Ми в общи линии, ако не е доускорение понаказват... 400м на добро сток еGT е в 15ките...за 150кс средно голям седан смятам да е доста приятно
                        Да не говорим, че оттук нататък с 0/малко пари и 2-3 отверки стават интересни модове

OEM & Ventura Garage

Comment

• Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                          ....очаква се да имате елементарни познания...
                          Бреее, че отвискоко гледате на простолюдието..........

не говорех точно за теб конкретно в случая,но гледам си решил да се "набираш"

п.п гугъл си го ползвам за каквото си реша

И чакаме снимани клипчета на бързи Хонди с-у Алфи или каквото има...
                          146 Turbo

Comment

• Първоначално публикувано от abart_ Покажи съобщение
                            Бреее, че отвискоко гледате на простолюдието..........

не говорех точно за теб конкретно в случая,но гледам си решил да се "набираш"

п.п гугъл си го ползвам за каквото си реша

И чакаме снимани клипчета на бързи Хонди с-у Алфи или каквото има...
                            Колега, цитираш ме, не знам точно как не говориш за мен в случая, но както и да е, целта ми изобщо не е да спорим за глупости, а за кой колко върви
                            Пийс!

OEM & Ventura Garage

Comment

• @Satanism Колега, прости невежеството ми, но бих искал да попитам твоя нисан какви времена дава?
                              "Аз не съм гинеколог по принцип, но мога да погледна"

Comment

• [/COLOR]
                                Първоначално публикувано от souze Покажи съобщение
                                @Satanism Колега, прости невежеството ми, но бих искал да попитам твоя нисан какви времена дава?
                                Не знам, моя не върви...

OEM & Ventura Garage

Comment

Working...
                                X