Първоначално публикувано от Larii
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 156 1.8 ТС вс. Фиат Браво 2.0 20В
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщениеНе знам защо, но тези Фиатки ги водят малко спънати, дори 155хп версия, учудващо, но е факт без да искам да обиждам колегите. Още един път глас за 144 коньовата машинка
Comment
-
Първоначално публикувано от Larii Покажи съобщениеБравото е къде по-пъргаво дори от 156 2.0ТS!
Явно повечето никога не сте виждали такова браво читаво как върви! Преди имах такова сега 2.0ТS Алфа бравото върви 2 идеи напред
Comment
-
Оп извинявам се че ви държах толкова дълго в невидение. Та колегата Красио е прав. Гонката беше до към 160. На старта тръгнахме наравно, но на 2 и 3-та му се издърпах с около две коли. Мисля че е версията със 147 коня. Незнам на какво се дължи тази преднина, но преди време се бях гонил пак с такова браво, но на друг човек и тогава вървяхме на кантар. Относно алфата сток е, просто е в топ кондиция. Бтв алфетито е на 16-ки джанти а бравото мисля беше на 15-ки. Това е, и тъкмо си бях харесал една калибра(ц20хе) за замерка и милицията пристигна. Поздрави
Alfa Romeo 156 1.8 TS 99'
ex. Lancia Dedra 1.6 ie 93'
Comment
-
Бравото е 147хп , хората които бяха на Италфест 2009 можеби си спомнят едно "пърдящо" браво което някаде след колекторите имаше някаква клапа и от купето се дърпаше и препърдяваше здравоДори мисля че участва във силовия тунинг :P
Първоначално публикувано от WarsteineR Покажи съобщениеова е, и тъкмо си бях харесал една калибра(ц20хе) за замерка и милицията пристигна. Поздрави
Но пробвай се няма лошо да попилите гумички :P
п.п За този петък не забравяй какво си обещал на Теодор
Comment
-
Ако е вярно написаното,значи колата ти върви много добре!Аз на такова Браво се мъча да го бия(въпреки,че 147к.с версията е малко по-слаба),а съм се замервал и с 1.8 т-спарк(с чип и без чип) и няма много интрига между нас!
Поздравления за победата!sigpicСпортно окачване Race Land.Генерация,със спортни катализатори.Спортен фитър FK,,въздухозаборник от 328(Е46)сменен дебитомер от 328(Е46),тръба в бронята.Изпразнен багажник,(разкостен до нулата).Снимката Е30 325(192к.с) моята гордост!
Comment
-
Първоначално публикувано от WarsteineR Покажи съобщениеи тъкмо си бях харесал една калибра(ц20хе) за замерка и милицията пристигна. Поздрави
Comment
-
Първоначално публикувано от Bimbo Покажи съобщениеАко е вярно написаното,значи колата ти върви много добре!Аз на такова Браво се мъча да го бия(въпреки,че 147к.с версията е малко по-слаба),а съм се замервал и с 1.8 т-спарк(с чип и без чип) и няма много интрига между нас!
Поздравления за победата!0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Бравото е било спънато. Красио да каже марея 2.0 20в как го наказва. Хем Красио е с чип на Екстрийм и олекотена шайба на вала (като колата е пълно здраве). До колкото знам с мареята която е пълен сток вървят почти на равно, а преди.... Красио да си каже с колко е падал
А това Браво е било много умряло.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
Comment