If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Начи да силно неуспешен мотор е не само че е муден в ниските а във високите е мъртъв това е мотор който харчи и грам не върви за това което харчи! На всичкото отгоре си има драма с мазането и не рядко си умира!
Карайте си колите ясно е кое колко върви казах ви тествал съм читави коли и Бравото бие 1.8ТС алфа с/у двулитровите няма шансове! И особенна разлика във вървенето на 147 и 155 коня бравото няма - дори по малкия уж мотор върви повече
Искам да ти кажа,че моята градско до 2000 оборота ми харчи 10/100,което за 170кс кола мисля ,че е добре...за мазането и аз съм чувал,но да чукна на дърво 30000км я карам до 7800 оборота ,питайте и BUH и колата си е жива и здрава да чукна на дърво...А досега и ни едно 147,не ме е било...Старта протича така 1ва цялата наравно,в момента когато вкарам 2ра всичко свършва за другия...Аз не мисля,че 145 2.0QV или незнам какво е там е нещо повече от бравото... http://vbox7.com/play:30ae50a2
Искам да ти кажа,че моята градско до 2000 оборота ми харчи 10/100,което за 170кс кола мисля ,че е добре...за мазането и аз съм чувал,но да чукна на дърво 30000км я карам до 7800 оборота ,питайте и BUH и колата си е жива и здрава да чукна на дърво...А досега и ни едно 147,не ме е било...Старта протича така 1ва цялата наравно,в момента когато вкарам 2ра всичко свършва за другия...Аз не мисля,че 145 2.0QV или незнам какво е там е нещо повече от бравото... http://vbox7.com/play:30ae50a2
Няма нужда да споря с теб доказано е проведени са десетки гонки и резултата е ясен ако искаш да си осведомен провери потърси и така ... вкл. имаше период в който всички ХГТ-та от фиат форума скочиха на алфите и бидеха убити от бой Да не казвам че първоначалната цедка в повечето случей беше една алфа 1.6 ТС
Убиват от бой ей такива ХГТ-та дето са с по 1 основен ремонт ,като на тоя колега...Аз казвам,че моята кола е в топсъстояние и винаги е била и досега не съм имал загуба от qv hgt и т.н.,но играе и ОГРОМНА роля шофьора на автомобила
Колега tokata_pz_flex да си чувал извинявал съотношението кон/килограм?
Пак моето HGT когато беше сток vs stock GTV http://vbox7.com/play:d7aeec42
Пак същата работа на старта наравно от 2ра гтв-то изостава
Както каза колегата , ще има драг дей и там ще се види коя кола как и защо.Иначе пак поредната бозава тема
Евала че успявай да се въздържаш до 2000 оборота на тези "170кс"
Колега въздържам се и на 299 кс коли,не бой се , а за 170кс отиди в Пловдив в Madness Motorsport и искай динографиката от моето Браво тогава се опитвай да иронизираш нещата!
Щом бравото бега повече, да се намери някой с такова от региона да го докаже, аз съм налиния винаги щом някой изяви желание. Няма кво повече да си говорим
Убиват от бой ей такива ХГТ-та дето са с по 1 основен ремонт ,като на тоя колега...Аз казвам,че моята кола е в топсъстояние и винаги е била и досега не съм имал загуба от qv hgt и т.н.,но играе и ОГРОМНА роля шофьора на автомобила
Колега tokata_pz_flex да си чувал извинявал съотношението кон/килограм?
Пак моето HGT когато беше сток vs stock GTV http://vbox7.com/play:d7aeec42
Пак същата работа на старта наравно от 2ра гтв-то изостава
Много ми се иска да се замеря с теб,защото вече се дърпах с едно такова Браво и то падна
-"ТОВА Е КОПИРАНО ОТ АЛФА ФОРУМА"
Приятели днес се замерих с Бравото(+1 за БМВ-то)!!!Бравото има само крайно HKS+спортен конус(филтър) за 50лв!!!
400м-Много малка преднина за мен(половин кола).Взимам му старта и така до финала на 400-те метра!?!
30-210км/ч-Тръгваме и изкача половон кола за него и така до 110-120км/ч!Тук идва интересното как си личат прекалено дългите скорости(1-70км/ч,2-115км/ч,3-почти 160км/ч,4-200км/ч,5-колкото направи)за този мотор(мое лично мнение)!От 120км/ч нагоре почваме да вървиме идентично(с лек превез за мен)до към 140км/ч-150км/ч,и тогава идва голямото добро утро за мен и двамата сме на четвърта до към 200км/ч и тука моя туч набира сериозно и минавам пред Бравото с почти кола!!!Искам да споделя,че 156 2.0 т-спарк ще падне от Бравото(мое мнение),за 145QV(сток)незнам не съм се замервал с такава!!!!!Беше интересно за мен и за това как ще се представи моя варел при положение,че пичагата беше убеден,че ще ме бие(във всички дисциплини)!Също така искам да кажа,че Бравото си набира доста прилично до 120км/ч,но нагоре му идват малко дългички скоростите(пак повтарям"мое лично мнение")
Бравото е яко за звук,и нищо повече!Астра ГСИ толко много ще ти сипе,че не може да си представиш,а има леко пипнати 145-ци дето прескачат ГСИ-та!Твойта е пипана ок,дайте ще се организираме и ще направим среща(драг дей-я който предстои)и ще видим кой колко върви!
sigpicСпортно окачване Race Land.Генерация,със спортни катализатори.Спортен фитър FK,,въздухозаборник от 328(Е46)сменен дебитомер от 328(Е46),тръба в бронята.Изпразнен багажник,(разкостен до нулата).Снимката Е30 325(192к.с) моята гордост!
Вие конус и крайно гърне за "пипане" ли го имате? Да не говорим, че ако не са подбрани и монтирани както трябва може и да стане и по-зле от сток. Филтри, крайни гърнета... допълнителни аксесоари към тунинга, но не и самия тунинг. Общо взето нищо не правят тези неща.
Много ми се иска да се замеря с теб,защото вече се дърпах с едно такова Браво и то падна
-"ТОВА Е КОПИРАНО ОТ АЛФА ФОРУМА"
Приятели днес се замерих с Бравото(+1 за БМВ-то)!!!Бравото има само крайно HKS+спортен конус(филтър) за 50лв!!!
400м-Много малка преднина за мен(половин кола).Взимам му старта и така до финала на 400-те метра!?!
30-210км/ч-Тръгваме и изкача половон кола за него и така до 110-120км/ч!Тук идва интересното как си личат прекалено дългите скорости(1-70км/ч,2-115км/ч,3-почти 160км/ч,4-200км/ч,5-колкото направи)за този мотор(мое лично мнение)!От 120км/ч нагоре почваме да вървиме идентично(с лек превез за мен)до към 140км/ч-150км/ч,и тогава идва голямото добро утро за мен и двамата сме на четвърта до към 200км/ч и тука моя туч набира сериозно и минавам пред Бравото с почти кола!!!Искам да споделя,че 156 2.0 т-спарк ще падне от Бравото(мое мнение),за 145QV(сток)незнам не съм се замервал с такава!!!!!Беше интересно за мен и за това как ще се представи моя варел при положение,че пичагата беше убеден,че ще ме бие(във всички дисциплини)!Също така искам да кажа,че Бравото си набира доста прилично до 120км/ч,но нагоре му идват малко дългички скоростите(пак повтарям"мое лично мнение")
Бравото е яко за звук,и нищо повече!Астра ГСИ толко много ще ти сипе,че не може да си представиш,а има леко пипнати 145-ци дето прескачат ГСИ-та!Твойта е пипана ок,дайте ще се организираме и ще направим среща(драг дей-я който предстои)и ще видим кой колко върви!
Те тия Астри заедно със Хондите са моного бързи само не мога да разбера защо ги намесваш и защо си вреш носа навсякъде,sUkI е пичага и е един от малкото сериозни Фиатаджий от Пловдивския регион,возил съм се във неговото Браво и много внимаваи ако си уредиш гонка със него да не останеш много неприятно изненадан,кола със кола не си приличат.
Колега , Алфа ГТВ 2.0 ТС не ми е критерий за вървене . Лично съм бил свидетел как 156 2.0 с чип отнесе ГТВ В6 турбо . От кола до кола има разлика ... не забравяи . Но всяко читаво КуВе ще е по-бързо от всяко читаво ХГТ . Поздрави
Колега , Алфа ГТВ 2.0 ТС не ми е критерий за вървене . Лично съм бил свидетел как 156 2.0 с чип отнесе ГТВ В6 турбо . От кола до кола има разлика ... не забравяи . Но всяко читаво КуВе ще е по-бързо от всяко читаво ХГТ . Поздрави
Колега,сектата си е секта...И моето хгт върви на кола и половина зад Фиат Купе 2.0 16в турбо с чип...От ОГРОМНО ЗНАЧЕНИЕ Е ШОФЬОРА В ЕДНА ГОНКА М/У ПОЧТИ ЕДНАКВИ КОЛИ В КЛАСА СИ!
А това ГТВ,явно е било и толкова в час...колкото в час гтв-та има толкова и хгт-та има...
Поздрави http://www.youtube.com/watch?v=K-MIcFR_UD8
Те тия Астри заедно със Хондите са моного бързи само не мога да разбера защо ги намесваш и защо си вреш носа навсякъде,sUkI е пичага и е един от малкото сериозни Фиатаджий от Пловдивския регион,возил съм се във неговото Браво и много внимаваи ако си уредиш гонка със него да не останеш много неприятно изненадан,кола със кола не си приличат.
Колега проблем ли имаш нещо или аз ти преча наистина толкова много!Каквото и да напиша ти все имаш какво да кажеш!Не си ти човека(нада ли и има такъв)който да ми каже къде да си пъхам носът и къде не!Не съм те нападал не нападай и ти ПЛС!
По темата нямам нищо против колегата с Фиата,а и пък ако се засечем и да падна не ме грее всичко е за спорта!Много готин звук ти вади колата!
sigpicСпортно окачване Race Land.Генерация,със спортни катализатори.Спортен фитър FK,,въздухозаборник от 328(Е46)сменен дебитомер от 328(Е46),тръба в бронята.Изпразнен багажник,(разкостен до нулата).Снимката Е30 325(192к.с) моята гордост!
Comment