Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 156 1.8 ТС вс. Фиат Браво 2.0 20В

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Bimbo Покажи съобщение
    Колега проблем ли имаш нещо или аз ти преча наистина толкова много!Каквото и да напиша ти все имаш какво да кажеш!Не си ти човека(нада ли и има такъв)който да ми каже къде да си пъхам носът и къде не!Не съм те нападал не нападай и ти ПЛС!
    По темата нямам нищо против колегата с Фиата,а и пък ако се засечем и да падна не ме грее всичко е за спорта!Много готин звук ти вади колата!
    На всяка манджа си мерудия не мислиш ли?От тук нататък както искаш си го тълкуваи проблема си е изцяло твой
    АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
      Колега , Алфа ГТВ 2.0 ТС не ми е критерий за вървене . Лично съм бил свидетел как 156 2.0 с чип отнесе ГТВ В6 турбо . От кола до кола има разлика ... не забравяи . Но всяко читаво КуВе ще е по-бързо от всяко читаво ХГТ . Поздрави
      стига я споменавай мойта, че пак ше тръгнат философите ...
      Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
      Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

За Бравото не знам, но на Капата този мотор си върви много прилично и е по бърз от 2.0 на 166-ца и много по здрав.
        Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

Малиии тука 2.0 20 атмосверки зеха да вървят колкото 2.0 16 турбо коли мъка мъкааа
          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
          sigpic
          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
            Малиии тука 2.0 20 атмосверки зеха да вървят колкото 2.0 16 турбо коли мъка мъкааа
            Колега, за турбо никой не говори, ако визираш моя пост.
            Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

Първоначално публикувано от nicks1 Покажи съобщение
              Колега, за турбо никой не говори, ако визираш моя пост.
              Не колега чети по-внимателно

---------- Post added at 18:04 ---------- Previous post was at 18:02 ----------

Първоначално публикувано от sUkI Покажи съобщение
              Колега,сектата си е секта...И моето хгт върви на кола и половина зад Фиат Купе 2.0 16в турбо с чип...От ОГРОМНО ЗНАЧЕНИЕ Е ШОФЬОРА В ЕДНА ГОНКА М/У ПОЧТИ ЕДНАКВИ КОЛИ В КЛАСА СИ!
              А това ГТВ,явно е било и толкова в час...колкото в час гтв-та има толкова и хгт-та има...
              Поздрави
              http://www.youtube.com/watch?v=K-MIcFR_UD8
              Ето го поста и ясно се вижда че купето дава газ само веднъж и си заминава на кола и половина отпред хихихиихи в рамките на 100 метра То купето му взима една кола докато върти гуми още
              sigpic
              Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Сори

Comment

А кога и къде ще е този драг дей, за който всички говорят
                  Alfa Romeo 156 1.8 TS 99'
                  ex. Lancia Dedra 1.6 ie 93'

Comment

Първоначално публикувано от WarsteineR Покажи съобщение
                    А кога и къде ще е този драг дей, за който всички говорят
                    http://www.clubalfaromeo.com/?Section=1&Entry=259
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                      Не колега чети по-внимателно

---------- Post added at 18:04 ---------- Previous post was at 18:02 ----------

Ето го поста и ясно се вижда че купето дава газ само веднъж и си заминава на кола и половина отпред хихихиихи в рамките на 100 метра То купето му взима една кола докато върти гуми още
                      Приятелю,този клип съм го постнал просто ей така...Това купе ако не забелязваш от заглавието е 20В ТУРБО което е 299 кончета ,стига и ти си иронизирал.
                      Bravo HGT

Comment

Добре де, пак стана мазало. Никой не пада по гръб и тва е. Читаво ХГТ е по-бързо от 156 1.8тс със сигурност, но дотам.
                        Suki, гледах клипа срещу ГТВто и се чудя как може да твърдиш, че Бравото върви много като видимо едва дърпа кола с 200 и кусур кг по-тежка и същата мощност.. Нищо лично, ама дайте да си говориме сериозно.
                        sigpicex
                        147Q2
                        300bhp/606nm
                        Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

и ко танааа секи си държи на своето и леко отплюва другото випреки че и двете марка идват от едно и също място ,бахти кефа
                          С колегата Suki сме малко от "фиатажиите" които спираме при Алфите,другите фиати що неспират?? епа незнам
                          които е идва по редовно по срещите може да повърди че на Suki фиата е "пушка" и че моя е кошница
                          Некои хубав слънчев ден когато има организиран Драг ще се убедите сами закво ви разпраа Suki
                          п.с. когато беше гонката с фиат купето 2.0 16вТ бравото беше с чип и спортян филтър и очудващо малко падна(2 коли или пък 3 бяха непомна точно)
                          е та тогаа беше и гонката с ГТВ-то като собсвеника му разпрааше че е перфекна кондициа
                          п.с.2 - глеите колко клипове има ко поиче искате
                          поздрави и без лоши чуства
                          Last edited by BUH; d.m.y г., 01:14.
                          Peugeot 406 coupe 2.0 16v 01'-вс. екстри
                          Fiat Bravo 1.8 GT 96'-Г.И. Фобос,пълен сток
                          ех:Opel Askona 1.6i 88'

Comment

Фиатаджийте що не спират , не знам . При нас си спират и те , и феновете на Ланча Никой не оплюва Фиата за бога ... защо си мислите , че има такова нещо и сектантството надделява . ГТВ е много тежко в сравнение с Бравото . От моя скромен опит мога да напиша следното и да си заложа главата , че е така .
                            Браво ХГТ - ГТВ 2.0 - Победа за Бравото с мн. малко
                            Браво ХГТ - 156 2.0 - Победа за 156 с над кола
                            Браво ХГТ - 145 2.0 - Победа за 145 с 2 коли и отгоре
                            Браво ХГТ - 156 1.8 - Победа за Бравото с кола
                            Браво ХГТ - 145 1.6 с доработки - кантар
                            Визирам ХГТ , защото е най-вървежно . Браво 1.8 ГТ пада от всички гореспоменати коли , и то не с малко .
                            Поздрави на всички , и дано никой не е останал с лоши чувства
                            Last edited by tokata_pz_flex; d.m.y г., 09:48.
                            145 1.6 ТС '97 ех.
                            145 1.9 JTD '00
                            307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                              Поздрави на всички , и дано никой не е останал с лоши чувства
                              Аз съм с лоши чувства!
                              Как не те беше срам да кажеш, че GTV 2.0ТS не е критерий за вървежна кола, аааа?!

П.П.
                              Alfa Romeo 166 3.0 V6
                              Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                                Аз съм с лоши чувства!
                                Как не те беше срам да кажеш, че GTV 2.0ТS не е критерий за вървежна кола, аааа?!

П.П.
                                Много тежи братле Иначе върви ... колкото да не му се смеят шегувам се Таз тема я обърнахме на чат и ще ни се карат вече .
                                145 1.6 ТС '97 ех.
                                145 1.9 JTD '00
                                307 CC 2.0 '04

Comment

Working...
                                X