If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ми в гтв съм се возил доста добре върви ,,
ама все ми се иска срещу 145 цата
мое тестваме гтв то с купе 20 волта турбо
Чай са направи си първо колата, после набии ми ГТВ-то и веднага излиза 145-цата А иначе когато ти се вози на ГТВ-то то беше с чисто нова генерация (с много бъгове) и на всичкото отгоре беше ненастроена като смеси въобще
Цитирам майстора който ти прави колата: "Бах тва ГТВ то ако му се настрои сместта ше дигне 20 коня"
прай той само седи на един стол и нарежда тва така направи онова така .......гадната устичка
alfa 164 t.s ex
tipo 2,0 16v turbo ex
opel astra amnesia ex
megane 2 ex
alfa 159 jtd ех
audi A6/S TQ 330+
audi a4 b5 1,8 TQ 500++
alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design
Иначе в тази тема викам, който ще прави някакви доработки да си признава без бой
Аз лично ще съм с нови свещи, ще карам на бензин и най-вероятно ще изчистя багажника Времената, които гоня за 14.7 -14.8
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
всички на куп по 4 коли койти оцелее
майтапа настрана но на италфеста в лесново беше доста добре организирано
клас А до 2000 кубика без вентилатор и до 1.2 с вентилатор
клас б сичко останало
alfa 164 t.s ex
tipo 2,0 16v turbo ex
opel astra amnesia ex
megane 2 ex
alfa 159 jtd ех
audi A6/S TQ 330+
audi a4 b5 1,8 TQ 500++
alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design
Класовете ще са подобни като на Лесново. Има още няколко доуточнения да се направят преди да бъдат оповестени официално. Ще се чуе и за записването
ДРАГнев
I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
всички на куп по 4 коли койти оцелее
майтапа настрана но на италфеста в лесново беше доста добре организирано
клас А до 2000 кубика без вентилатор и до 1.2 с вентилатор
клас б сичко останало
аз съм съгласен щото то с ТС та какво да се бегам
Volvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
Плюс това никой не ти е споменавал за състезание с кошове къде се слагаш
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment