Известие

Collapse
No announcement yet.

MG vs Alfa 145

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Чичо ми има такъв роувър и аз да ви кажа, че в сравнение с моята алафа ми изглежда доста муден. Н е върви колкото нея пък са с еднакви двицатели и коне. И двете са 1.4, 103 кс. Явни мг- е по бързо, иначе колегата спокойно трябаваше да го дръпне.
    sigpicAlfa Romeo 145 Junior 1.4 TS 103hp

Comment

Ровъра не е критерий за дръпка по добре срещу Браво 1.6 16В да пробвате там на кантар ще са нещата ... .
      sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
      Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
      Ramstein - Benzin
      https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщение
        точно на 3500 тръгвам и прави мн. добър старт и до края наистина не падам под 4200 стигне ли на 6300-400 и сменям следващата предавка
        Сменяй на 7000-7100, не я цедиш и после не падаш на максималния си въртящ, а малко под него.
        Arena Coast Customs

Comment

брааат как на 7100 бре ... тя на 7000 изключва ( татататата )
          sigpic
          33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
          Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Тогава преди прекъсвач точно, моята не изключва на 7000 та затова така ))
            Arena Coast Customs

Comment

ахам ще се пробваме пак ама първо трябва да си сменя скоростната кутия , че се е сцепила като диня
              sigpic
              33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
              Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Лошо Успех във възстановяването
                Arena Coast Customs

Comment

Хм. Моята изключва на 7250 (според диагностика) като реално стрелката на оборотомера успява да подмине 7000 с малко преди "та та та та"..
                  Alfa Romeo 159 SW 1.9JTDm '07
                  EX' Alfa Romeo 145 1.4TS '98

Comment

Тя стрелката е само за ориентир, не е показателна за точност
                    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

за съжаление на тези МГ-та моторите са им чисто ровърско производство и имат много проблеми.
                      с хонда се оборудваха старите прекрасни ръбати дръгели 216(1.6, 122к.с.)
                      другия матор на тея МГ-та е по-добър вариант - 1.8, 160к.с.
                      fulvia s2 coupe, delta HFturbo, T25 d4d
                      ex - 145 jr, Y 1.2, r 620 sdi, dedra 1.8, 126 p

Comment

Само моята ли изключва на 7400 по-стрелка а си е напълно сток 1.4 тс 2000 година....

B&B Racing | bb-racingteam.com
                        Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Първоначално публикувано от Ma7e4k0 Покажи съобщение
                          Само моята ли изключва на 7400 по-стрелка а си е напълно сток 1.4 тс 2000 година....
                          А ти откъде си сигурен, че не си remap-нат ?
                          Alfa Romeo 159 SW 1.9JTDm '07
                          EX' Alfa Romeo 145 1.4TS '98

Comment

Първоначално публикувано от fifo Покажи съобщение
                            за съжаление на тези МГ-та моторите са им чисто ровърско производство и имат много проблеми.
                            с хонда се оборудваха старите прекрасни ръбати дръгели 216(1.6, 122к.с.)
                            другия матор на тея МГ-та е по-добър вариант - 1.8, 160к.с.
                            Оня ден се пробвах с един такъв 216 122 коня - трудничко го взимам, не повече от кола-кола и половина Оказа се по-бегачков отколкото очаквах (се пак пишеше GSi отзад )
                            Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                            Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                            BMW 328i

Comment

Първоначално публикувано от Bodom Покажи съобщение
                              Аз моята като я взех миналата година, като я напънах на 7600.Пребирам се в Стз и я давам на вуичо да я кара, защото тои е запален алфаджия, и като се качи да си направи едно кръгче, като се върна тази кола вика има чип.Аз мноо се зарадвах ама в последствие се оказа че няма чип с оригиналния си чип съм но на чипа ми пише S нз какво са и правели тея италиянчета ама си изклучва на 7600.
                              Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v

Comment

Първоначално публикувано от Bodom Покажи съобщение
                                Чесно да ти кажа не съм сигурен щото си вървеше добре за 1.4 тс.
                                Да не е нещо от годините, по-новите да изключват на повече или деда знам щото 90% мисля че моята няма пипано по софтуера...забога та тя беше с тасчетата силно се съмнявам да е пипано по софтуера.
                                Last edited by Ma7e4k0; d.m.y г., 03:05.

B&B Racing | bb-racingteam.com
                                Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Working...
                                X