Това е първия старт от календара за 2010г.В събота към 09.00 на пл."Г.Делчев" ще започнат да се събират колите за техн.преглед.Тренировките ще започнат към 13.00.В неделя състезанието почва в 10.00.И тренировките,и състезанието са по три манша.Пътя ще бъде затварян 1 час преди началото.Трасето е пътя за с.Делвино.Заповядайте.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Планинско Благоевград 17-18.04
Collapse
X
-
Очакваме да дойде Ламброс Киркос.Не е 100 процента сигурно неговото участие,както и товяа на Йоргос Балдунис със синия Форд МК2.Седмица преди това той ще участва в рали-спринт Алмирос.Но със сигурност ще е тук,макар и като зрител.Но ще участва в Кюстендил.Ще участва в N2 Спирос Хавенетидис от Серес със Ситроен Саксо,който ще е около 220 коня.Аlfa 164 Super 2.5TD
Comment
-
Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщение
А как работи тва чудовоще няма да ти разправямBUSHON RACING SERVICE
Comment
-
В момента се работи по форда на Тихомир Златков.Дано стане и дано се намерят фирми да помогнат за провеждането на планинското.
---------- Post added at 21:00 ---------- Previous post was at 20:53 ----------
Първоначално публикувано от drajko145 Покажи съобщениеА как работи тва чудовоще няма да ти разправямАlfa 164 Super 2.5TD
Comment
-
+1
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от ~NiKoL~ Покажи съобщение+1Аlfa 164 Super 2.5TD
Comment
-
Първоначално публикувано от virusalfa Покажи съобщениеОхо,градски,дрънни да се видим-0887 806644Alfa Romeo 145 1.9JTD
Comment
-
не знам докога е срока за записване.Иначе подробности има на сайта www.rally-club.net във форума в раздела за план.шампионат.В първия си пост имам неточности,площада е "Македония".Ако звъните,нека е своевременно,че може да съм ангажиран по състезанието.Аlfa 164 Super 2.5TD
Comment
Comment