Първоначално публикувано от Pastora
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Гонки с VFTI......
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ре
Супер,айде да организираме една срещичка,тъкмо ще съм свършил разработката и ще се види резултата.
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеНеделя 02.05 и аз съм в СФ мое да се запиша.....Alfa Romeo 156 2.4jtd 150hp+some more EX
Kia Sorento 2.5CRDI LUX
Comment
-
ре
Аз викам да се съберем на Лк на магистралата ако се съберем доста коли,.
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеОдеве се видяхме с VFTI и направихме 2 старта но и двата не тръгнахме едновременно, резултата е да кажем равен или калник превес за ризницата, даже и клипчета не станаха, за среща в неделя гласувам с две ръце.Alfa Romeo 156 2.4jtd 150hp+some more EX
Kia Sorento 2.5CRDI LUX
Comment
-
Първоначално публикувано от sof_bg Покажи съобщениеАз викам да се съберем на Лк на магистралата ако се съберем доста коли,.Arena Coast Customs
Comment
-
Даа кофти беше тази вечер...Аз направо си виждам нещата като 100% кантар....
В момента съм без плочката на газста и колата не иска да върви...вече минах 150км. и не се отпушието тази вечер вървях на кантар с Thecleaner
Вчера за малко да падна от 155 1.7 8В и 1.8 8в... Много тъпо...върви с една идея по-добре от на газ, а гори тройно...
Незнам...давам на мойта кола едни последни 30лв.-50лв. бензин и ако не се оправи повече няма да помирише гориво 98
За тази Неделя може и да се видим... аз ще пътувам малко по провинция ама най-вероятно ще се прибера вечерта...
Последните вечери се гонках и пих кафе по Бояна и мога да кажа че е отвратително пълно с полиция...НА магистралата е много спокойно и приятно...Хем има място за Лаф хем е безопасноТака че гласувам с ДА за тази неделя :P:P
П.П Все пак тази вечер на 2 светофарни гонки успях да отупам един Ситроен ЗХ Вулкан...направих му 1-1.5коли до 120км..явно той не беше много читав, ама шофьора му се изкефи на гонката
EDIT:
Колеги бих желал да ви помоля да намалим чат мненията в темичкатаА повечето да са ни спорове и коментари
Мерси
Last edited by VFTI; d.m.y г., 00:35.Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от sof_bg Покажи съобщениеЩе е интересно с Ферариста да се пуснеме в неделя когато ще идва в София,на магистралата ще е най добре.
Миро...на теб имам да ти връщам,неделя сме там.
Comment
-
Е то аз така или иначе няма да съм с двойката, тъй като тя е на трупчета до 15.05, а впредвид пазара на части втора употреба за 2.5V6 в БГ, е изключително под въпрос дали ще го впрягам в гонка, особенно от място....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеЕ то аз така или иначе няма да съм с двойката, тъй като тя е на трупчета до 15.05, а впредвид пазара на части втора употреба за 2.5V6 в БГ, е изключително под въпрос дали ще го впрягам в гонка, особенно от място.....Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Като цяло не ме вълнува особенно как звучи, аз пред дизел повече нямам какво да доказвам, само със 175 коньовия вариант не съм се пробвал, но и не мисля, като за атмосферка съм си много добре.....гонки само след http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=45874 само с двойката, и то ако е останало кола.........
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Аз пък мисля, че има какво да се доказва, съдейки по това че стоковия 2.4 136hp на Jivko777 бие чипосаните старозагорски 2.4-ки. Някак си не ми се връзват тия неща.
Накратко намеквам, че в Стара Загора, който и да прави чипове са ужасно некачествени и имаш изградена грешна представа за чипосан JTD.Last edited by RoMAN; d.m.y г., 21:23.
Comment
-
ре
И какав е бил резултата с 150кс 2.4 с чип?
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеКато цяло не ме вълнува особенно как звучи, аз пред дизел повече нямам какво да доказвам, само със 175 коньовия вариант не съм се пробвал, но и не мисля, като за атмосферка съм си много добре.....гонки само след http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=45874 само с двойката, и то ако е останало кола.........
Alfa Romeo 156 2.4jtd 150hp+some more EX
Kia Sorento 2.5CRDI LUX
Comment
-
Първоначално публикувано от sof_bg Покажи съобщениеИ какав е бил резултата с 150кс 2.4 с чип?
Летящ старт, двамата от първа, лек байр, леко му опъвам до средата на моя втора, 2-3 секунди след като включа трета, предната му броня е на една линия с предната ми врата, и леко почва да напредва, ако има още 50-100 метра и ме е минал, отсечката е към 400 метра......140 коньовия вариант си изостава по малко, но постоянно за разлика от 150, при същите условия, 1-2-3 скорост мои....
---------- Post added at 21:38 ---------- Previous post was at 21:36 ----------
Първоначално публикувано от RoMAN Покажи съобщениесъдейки по това че стоковия 2.4 136hp на Jivko777 бие чипосаните старозагорски 2.4-ки. Някак си не ми се връзват тия неща.Last edited by ФЕРАРИСТ; d.m.y г., 21:40."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment