If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
http://www.youtube.com/watch?v=wAL5uMggY9c
Летящ старт, двамата от първа, лек байр, леко му опъвам до средата на моя втора, 2-3 секунди след като включа трета, предната му броня е на една линия с предната ми врата, и леко почва да напредва, ако има още 50-100 метра и ме е минал, отсечката е към 400 метра......140 коньовия вариант си изостава по малко, но постоянно за разлика от 150, при същите условия, 1-2-3 скорост мои....
---------- Post added at 21:38 ---------- Previous post was at 21:36 ----------
Я.....това съм го пропуснал.....тука имаме мапнати всички модификации до 150 варианта, и това определено не съм го видял.....а и в СТЗГ никой не прави чипове все пак, предполагам разбираш че идват от СФ тия неща....
---------- Post added at 18:47 ---------- Previous post was at 18:45 ----------
Аз пък мисля, че има какво да се доказва, съдейки по това че стоковия 2.4 136hp на Jivko777 бие чипосаните старозагорски 2.4-ки. Някак си не ми се връзват тия неща.
Накратко намеквам, че в Стара Загора, който и да прави чипове са ужасно некачествени и имаш изградена грешна представа за чипосан JTD.
Ако говориш за зеления спорт вагон,то него и собственичката му не знае къде е мапван.
Я.....това съм го пропуснал.....тука имаме мапнати всички модификации до 150 варианта, и това определено не съм го видял.....а и в СТЗГ никой не прави чипове все пак, предполагам разбираш че идват от СФ тия неща....
Доколкото знам има някой който ги слага в СЗ, а откъде идват е друг въпрос. То и там е проблема, че едно да ти лепнат някакъв готов файл без да се съобразиш с дадения автомобил и друго бъде мапнат в реално време.
да бе на Бела само че тя тогава за първи път изобщо гонеше!тва е миналта година лятото!а пък Живко аз мога да призная,че переш чипосани дизели като биеш мен първо!!!
Сега аз по темата ! Предизвиквам VFTI с на ТС колата дето е 1.7 и по напред пише че е паднала от Венци!
Който иска с "Леген-а" също да заповяда опааа пропуснал съм едно Д
Моята кола повече няма да се гони...Поне не на бензин.
Освен че не иска да върви, ами и днес ми гръмна на бензин в колекторите и малко ми изби предпазния клапан и дебитомера....Сега ще правя проверка защо така се получава и ще оправям... Явно е че е бедна, ама защоооо
Иначе както бях казал и напред колата не върви нормално и няма "сила" във високите въпреки че съм свалил плочката...След 5000об. върви по инерция просто...
Тааа понеже вчера сложих поредните 50лв.= 20.8литра бензин просто тази кола ще забрави бензин, докато не започна да изкарвам пари...
Сега ще търся проблема с гърмежа и после слагам плочката. След като се уверя че всичко е окей, ще отговоря на евентуални предизвикателства за гонки на всички желаещи...
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment