Известие

Collapse
No announcement yet.

Shoxxa e в криза....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Shoxxa e в криза....

Вчера късно вечерта се проведе първия неофициален кръг от клубния шампионат по картинг.

След дълги тренировки през зимата и големи очаквания, Шокса бе разбит от Пламен на домашната си писта.

Горчилката от загубата беше още по-голяма след като разлика на обиколка беше почти 1 секунда, и то при положение, че Пламен не беше тренирал на пистата.

В момента Шока се намира в дълбока душевна криза

пс: Очаквайте втория кръг да се проведе скоро на пистата в дружба, където по-тежките болиди като моя ще си покажат зъбките
    sigpic
    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
    " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
    "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Моя болид беше доста бавен - при застигане от страна на номер 15 Петко бях жестоко изблъскан поне няколко пъти - ФИЯ ще накаже виновника Петко с отнемане на точки и глоба. За разлика от него Шокса ме мина чисто
    Абе айде другия път да отидем на по бърза писта - тая много спъната беше и не може да се проличи предимството от по-малката тежест на болида в скоростно отношение - сцеплението към трасето ми е по малко на тая спъната писта
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Re: Shoxxa e в криза....

Първоначално публикувано от KGB
      Вчера късно вечерта се проведе първия неофициален кръг от клубния шампионат по картинг.
      Ха интересно тоя шампионат в много тесен кръг се е провел или аз вече не съм в клуба или мноо ви е страх от мене
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

А мене що ме отписахте
        Fiat Punto 1.9 JTD
        Alfa Romeo 156 2.4 JTD
        sigpic

Comment

и аз искам
          за следващия път ме бройте и мене

Comment

Първо състезание - кой финишира първи?
            Второ състезание - кой ме изблъска и ме затваряше на всеки завой?

А аз ще съм в криза само ако някой ме бие на истинската ми домашна писта - писта София!

И да подчертая, че инициятор на цялото мероприятие е депресанта!
            Кажете поне едно мерси!
            www.facebook.com/workshox

Comment

ТРЕБВА ДА ВИ НАМАЛИМ ЕЛЕКТРОННИТЕ ИГРИ!!! ЗЛЕ ВИ СЕ ОТРАЗЯВАТ!
              Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa
                ТРЕБВА ДА ВИ НАМАЛИМ ЕЛЕКТРОННИТЕ ИГРИ!!! ЗЛЕ ВИ СЕ ОТРАЗЯВАТ!
                0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                sigpic
                Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Re: Shoxxa e в криза....

Първоначално публикувано от Bobo
                  Първоначално публикувано от KGB
                  Ха интересно тоя шампионат в много тесен кръг се е провел или аз вече не съм в клуба или мноо ви е страх от мене
                  Ами явно ги е страх Да се надяваме сега като потренират да ни званнат и на нас другия път

Comment

@Bat Vas, ФИА ще наказва тебе....когато те затварям с обиколка и сам зад Пламен в битка ти ме засече и на 4те най-бавни завоя почти спираше...

Шокси и в първото състезание Пламен даде най-добра обиколка, на тази писта единствения начин да има състезание е всеки сам да си кара само за време.
                    sigpic
                    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                    " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                    "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Бройте ме и мен........
                      98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Абе ние тръгнахме на кафе и като питахме Шокса на кое кафе да се видим - той каза ама аз съм на картинга на Дунев и ние отидохме там - не е имало нищо организирано за да Ви викаме - стана случайно и часът беше минимум 22.00

А, иначе не е лошо да се уговорим един ден и да се съберем повече хора за картинг.
                        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Картинг ли ? Тежки болиди ? Па я ше съм први Де ше одим викате ?
                          Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

ако искате да го направиме кат хората, елате ж Красна Поляна, другите писти са измислена работа, там има доста по-бурзи картове от тея на Дунев и пистата си е истинска. 6 обиколки - 10 лв. А! - можем да се пуснем поне 10 души заедно!
                            sigpic
                            === 75 1.8 T '86 ===
                            === 156 SW 2.4 JTD '01 ===

If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!

Comment

Първоначално публикувано от Dexer
                              ако искате да го направиме кат хората, елате ж Красна Поляна, другите писти са измислена работа, там има доста по-бурзи картове от тея на Дунев и пистата си е истинска. 6 обиколки - 10 лв. А! - можем да се пуснем поне 10 души заедно!
                              Аз съм съгласен с Тонката там е най-добрата писта и наистина може по много хора да се пускаме.Аз предлагам направо предварително да се уговорим и на някоя среща да оотскочим да Кр.Поляна
                              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                              X