Дека има??? и да работи утре???
Известие
Collapse
No announcement yet.
Вносител на BMC филтри къде???
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Вносител на BMC филтри къде???
sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"Тагове: Няма
-
sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
-
Като им гледам сайта са само за моториsigpic
Comment
-
-
Първоначално публикувано от diggerhttp://www.maxdrive-bg.com/sigpic
Comment
-
Ако държиш на
Ако държиш точно на тази марка BMC внасям и такива .Ако те интерисува повече инфо пиши ми на adventurecarbg@abv.bg
Comment
-
Re: Ако държиш на
Първоначално публикувано от nikicarbgАко държиш точно на тази марка BMC внасям и такива .Ако те интерисува повече инфо пиши ми на adventurecarbg@abv.bg
За това направо ми напише цена на ЛС. или тук, както и срок на доставка
147 1.9жтд
Мерсиsigpic
Comment
-
К&Н за моя автомобил е 156лв. само едни 100лв. отгоре на цената в САЩ
Както и да е....след проучване на въпроса се отказах от "спортен" филтър.
Zа бъдеще неопределно остава идeята за BMC-CDAsigpic
Comment
-
Ако ще
Първоначално публикувано от KGBК&Н за моя автомобил е 156лв. само едни 100лв. отгоре на цената в САЩ
Както и да е....след проучване на въпроса се отказах от "спортен" филтър.
Zа бъдеще неопределно остава идeята за BMC-CDA
Comment
-
Цената на К&Н крайна клиентска е 39$....цената в БГрия нормална е 156лв. за мене е друга, но това няма значение.
Цената на BMC е 80$ без шипънга...грубо да кажем, че е 90$ така, че за него цена от 160лв. в БГрия си е напълно нормална. НО това горното за К&Н не е нормална цена.
За цени не си представям нищо, гледам ги колко струват в държавите с много "по-ниски" стандарти от нашия като САЩ, Италия, Германи и т.н.
Относно решението днеска отидах да си купувам, но се отказах, няма смисел да дам пари, за да си прецакам колата...поне в случея с К&Н е така.
А това което още не съм решил за в бъдеще е дали да си взема BMC-CDA...sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от KGBЦената на К&Н крайна клиентска е 39$....цената в БГрия нормална е 156лв. за мене е друга, но това няма значение.
Цената на BMC е 80$ без шипънга...грубо да кажем, че е 90$ така, че за него цена от 160лв. в БГрия си е напълно нормална. НО това горното за К&Н не е нормална цена.
За цени не си представям нищо, гледам ги колко струват в държавите с много "по-ниски" стандарти от нашия като САЩ, Италия, Германи и т.н.
Относно решението днеска отидах да си купувам, но се отказах, няма смисел да дам пари, за да си прецакам колата...поне в случея с К&Н е така.
А това което още не съм решил за в бъдеще е дали да си взема BMC-CDA...
Comment
-
Относно това дали ще дадеш пари за да си прецакаш колата - това опира до твоята техническа грамотност (в която не се съмнявам). За мен репутацията на К&Н е несъмнена и при изгодна цена не бих се колебал.пред Админите... със сапун !
Comment
Comment