Известие

Collapse
No announcement yet.

алфа ромео 156 2.0 тс 155кс вс опел астра 1.8 gsi 125кс

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

разработи си колата и после се пускай

Иначе Алфата бие пробвано е
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...

Comment

Аз с 1.6 тс се пусках веднъж с няква астра ГСИ ама дали беше ГСИ и каква кубатура беше нз, до 100 я взех и като сложих 3та ме изравни и след тва ме резна ....
      Но мисля че 2.0 тс би трябва да пореже астрата ама по добре не бързай ..
      Един приятел с астра полицейската след подобни ремонти му казаха поне 10к да не я настъпва

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
        Аз лично съм бил такива доста пъти
        Какви си биел ?
        33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
          Няма да я вземеш, освен ако е в лошо състояние мотора. Колкото и да сме сектанти, мисля че всички знаем за опелите и вървежа им...
          Бе кво им се плашите ше ги ева в Орелите, тва не е C20XE, разработвай и бой...
          145 QV ex.
          146 Boxer TOTAL ex.
          147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

Опели Астра 1.8 125к.с. последно се гоних на газ с един такъв и ми направи малка разлика
            Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
            exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
            ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
            ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
            by RUBIG service

Comment

Венци, не си случал на астра .. щото една читава такава Ама в крайна сметка не знам сега как ти върви колата, така че може и да бъркам.
              33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

от както съм я взел колата съм сменил : дебитомер,ламбда сонда,бензинова помпа,съидинителя е на 700км +обслужването и основния ремонт не съм сменил само свещите но ми казаха че има още хляб в тях,с ново масълце съм,ама не ме страх че ще падна а да не кюфне моторетката
                sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
                Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

Не се плаши от тая Астра , не е нищо особено . Не знам защо се страхувате от тоя мотор , Вегата ви каза ... пробвано е многократно ... с читави коли .
                  Щом ви е толкова страх да не би да са ви счупени колите Хайде на линията ...
                  145 1.6 ТС '97 ех.
                  145 1.9 JTD '00
                  307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от vegatta Покажи съобщение
                    разработи си колата и после се пускай

Иначе Алфата бие пробвано е
                    http://vbox7.com/play:075a533a

За това ли говориш колега, защото ако е това, то разликата е минимална в полза на Алфата, ако не се лъжа.
                    www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

човече,ако паднеш от такава астра -моля върни се при майстора и му счупи главата,бе вие опелите всичките дет пише ГТИ са ви взели страха ,ма яко
                      Alfa 145 1.8 T.SPARK 97
                      Lancia Libra 1.9 jtd SW

Comment

Първоначално публикувано от arbalov Покажи съобщение
                        човече,ако паднеш от такава астра -моля върни се при майстора и му счупи главата,бе вие опелите всичките дет пише ГТИ са ви взели страха ,ма яко
                        Батко, ако човек те слуша требе да не оцелеят майсторите в БГ Има такива астри, за който ще ти требе бинокъл да видиш ко стаа

ПС: Не ги подценявайте астрите!!! Особено пътната помощ
                        1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
                        1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
                        2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

колега изчакай поне 2000-3000км аз мойта след 3000 км почнах да я газя
                          поздрави
                          Alfa 145 1.3 Boxer 96', Alfa GTV 2.0 16V 96'

Comment

145 1,6 ТС 120 магарета е половин кола пред такава Астра, стига да е читава и колите да са сток. Поне моята единствена сверка преди година това говори, а тогава дори бях за ламбда и основен(което не е показател, тогава си мислех, че колата ми е ок).
                            Колата ти няма да ти върви читаво преди едно 4-6000 километра, определено е по-спъната. Врътни и 3000 километра, смени и маслото и тогава, сега не си заслужава колега - парите са си пари.
                            Arena Coast Customs

Comment

Не виждам що някой реши да ми гласува негативно в тая тема ... да няма обидени от това , че на някой не му върви колата ?
                              Според мен Астрата е бърза , но не е самолет . Ц20ХЕ върви доста повече .
                              145 1.6 ТС '97 ех.
                              145 1.9 JTD '00
                              307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
                                145 1,6 ТС 120 магарета е половин кола пред такава Астра,.....
                                146 е мойта още по зле. Аз не успорвам, дори не твърдя че е била ГСИ астрата - поне на пръв поглед така изглеждаше. Бяхме първи коли на светофара оня пич започна нещо да се дърви да напъва и се пуснахме но след 100 ме отвя как си трябва Няма кво да се лъжем дали ги гони ръждата или не си вървят стабиларка. Но моето мнение си е че 2.0 т.с. ще дръпне такава астра 1.8

Comment

Working...
                                X