If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
145 1,6 ТС 120 магарета е половин кола пред такава Астра, стига да е читава и колите да са сток. Поне моята единствена сверка преди година това говори
Твоята единствена сверка с кой знае какъв дроб, може да заблуди някой нов колега в занаята, че му върви алфата. Такава астра бие сток 145 QV, а това беше изпробвано на нашите гонки с две 145-ци. Затова мисля, че 1.6 twin spark може да погребе единствено екотек 136 коня с два бидона масло в багажника за доливане и/или 115ка на метан ... читава сток 125ца трудно
Такава Сток астра срещу СТОК QV, TI, 156 2.0 16в НЯМА ШАНС!!! Тия гонки нищо не доказват, защото не се знае състоянието на колите и какво е понаправено на астричката и какво не е направено на QV-тата...
ПАК ЩЕ ПОВТОРЯ! Сток такава астра върви със сток 1.8 16В145/6 156 и ПАДА от 2.0 16В. Ако щете и каталожни данни и каквото искате гледайте ама е така...Сегаа алфите ги изкарахте съвсем умрели, а колите си вървят много добре...просто има потдържани и вървящи алфи има и умрели и нещата важат и за хлопелите, но те пък са МНОГО МНОГО ПО-ПРОСТИ и не се влиаят от 100неща както капризните алфетки...
Т-О-Ч-К-А
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
имам оферта за драг с въпросната кола да се пусна ли???
Забележка минал съм 700км след основен ремонт на мотора
дайте мнение
Не издевателствай над колата поне 3000км., за гонката зависи кой с какви жокери е. На сток коли Астрата ще се снима, но ти в момента не вървиш както трябва имай го в предвид.
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
човече,ако паднеш от такава астра -моля върни се при майстора и му счупи главата,бе вие опелите всичките дет пише ГТИ са ви взели страха ,ма яко
Копеле защо по дяволите ми сваляш репутацията а???? Сигурен съм, че нямаш идея колко вървят Опелите, особено XE моторите............ Като разбереш колко вървят тези Хлопели, тогава говори и сваляй репутации!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Астрата, с която се бягах преди година беше на един приятел и се водеше 1,8 ГСИ 125 магарета(и аз се учудих, че се води ГСИ) - с половин кола я дръпнах на 400 метра(или поне това, което решихме да е 400м), като после бавно ме изпревари. Иначе 136 коновият мотор няма шанс, тромав е и се развърта над 160 - пробвано, но срещу Омега автоматик, в Астра може да е друго.
Винаги когато имаш път към Варна можеш да оставиш едно лично, за да си промениш малко представата за вървене на 125ца и да ти направим един клип от астрата как ти светят фаровете. Пийс! Обръщам се и към колегите с 2.0тс от Варна!
Винаги когато имаш път към Варна можеш да оставиш едно лично, за да си промениш малко представата за вървене на 125ца и да ти направим един клип от астрата как ти светят фаровете. Пийс! Обръщам се и към колегите с 2.0тс от Варна!
А ти винаги може като дойдеш до София да се пробваш с едно сток QV, което е само с чипче за да промени пък твоята представа как вървят ХЕ-хе тата
А има и една 145 1.6 16в 120к.с. и с нея може да се пробваш с хе-то
Ама в Сф явно са ни повече майсторите отколкото във Варна
И явно тази 125ца върви и некви времена под 16сек и гледах, но това НЕ прави че всички 125ци вървят...Напрови СТОК тая астра е по-мъртва и горе съм казал от кои двигатели... Пиийс и от мен Просто не искам да се изкривяват нещата и едва ли не марката да се обявява за ебати бавните коли при положение че това не е така!
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
Абе колеги осъзнаите се с тия гнилочи........стига вече....такава 125 или колкото е там я пращам 2/ДВЕ/коли зад мен,а да не говорим,че ако едно QV е 1 тон и C20XE ше е отзаде.........!!
AR Type 939 2.4 JTDm TI Q-Tronic DPFon
AR Type 932 2.4 JTD Distinctive
sigpic
Абе колеги осъзнаите се с тия гнилочи........стига вече....такава 125 или колкото е там я пращам 2/ДВЕ/коли зад мен,а да не говорим,че ако едно QV е 1 тон и C20XE ше е отзаде.........!!
А има и една 145 1.6 16в 120к.с. и с нея може да се пробваш с хе-то
Идвайте на море тая година с телескопи!
По-тежка, по-малко коне за астрата и пак заминава, а това е дръпката с най-добър резултат за алфата. http://www.youtube.com/watch?v=A8yXWLYCzUg
Бих се радвал да ошамарите малко опели, че много им порасна без това работата
Аве Кристианей какво им отваряш очите, нека който дойде да се нареди до астрата и да им направи един светлинен меч на тази 156ца. Защото на мен с калибрата ми Никито ми прави 2-3 коли на 400м а от летящ на 60 до 200 е кола пред мен, а като знам бързите куве-та как ги разминавах, просто ми е ясно тая 156ца как ще ходи за хляб, както ти обичаш да казваш Циганко :Р Не си чешете езиците, ами намирайте алфа или астра и да прайте клипове!
Comment