Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 156 2,0 VS ...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от plamen petkov Покажи съобщение
    Маздата е даста интересна кола даже не знаех че имат V6 на старта я няма но след това ,поразгледах из нета и като гледам бие спокойно голф гти ,бмв 325 срещу ауди а3 1,8 т направо размазва аудито ,
    До сега алфата не е падала от 4-цилиндров двигател обаче V6-ците са друго нещо макар че не могат да избягат много

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ КОИТО МЕ ПОДКРЕПИХА !!!
    До колкото виждам падаш и от мерджана нали ?
    Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Да пада с ~ една кола ,но тези с по-големите двигатели бяха дошли чак от Варна да се пускат в Добрич тъй че може би и той е правен нещо но не попитах собственика ,всяка една кола с която се пуска алфата беше пипана по нещо и имаха доста гонки зад гърба си даже пежото 407 беше с оригинален ремус / раздава го като една от вървящите резачки в Добрич / но пред алфата само ръмжи
      До сега алфата се е пускала с 4-ри, 4-цилиндрови коли с турбо,GTI,с чип и купе няма загуба от нито една от изброените
      тъй че някой ако се пуска срещу 4-цилиндров двигател дори и малко пипан няма да има проблеми Алфа явно са направили доста бърз туин спарк

Comment

Пежото е 406 купе

Comment

Я да те питам нещо ма честно да ни кажеш Пламене, на кой е тая 156ца от клиповете. На татко,на приятел, на познат някои ?
          Fiat Punto 1.4GT 1996
          Hyundai Tucson 2.0 2007
          Renault Clio 1.5 2019

Comment

На моето семейство е колата ,а зет ми караше ,но основно аз се занимавам с нея ,не знам защо беше този въпрос ?

Comment

Ето снимки на двете " бегачки " пежо 406 купе ,пежо 206 GTI и на една съвсем обикновенна алфа 156 2,0 моята
              Attached Files

Comment

Днес гледах доста пъти гонките и ми направи впечетление че при включване на втора гумите пак превъртат при което алфата губи от предимството си добре се вижда от гонките с мерцедеса и маздата нормално ли е ?

Comment

Днес гледах доста пъти гонките и ми направи впечетление че при включване на втора гумите пак превъртат при което алфата губи от предимството си добре се вижда от гонките с мерцедеса и маздата нормално ли е ?
                  Огромно значение има и шофьора
                  Типо 1.4i.e. ex, Punto 1,9JTD. ex
                  Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm. ex Lancia Musa 1.4 16v Auto ex
                  JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex; BMW X3 3.0 Auto

Comment

Значи вероятността да завършат на равно или алфата даже да бие е била доста голяма /при гонките с мерцедеса и маздата/ ако не се е получило това превъртане на гумите при превключване на втора
                    Явно така става като се пускаш за първи път
                    а идея как може да се избегне това превъртане ?

Comment

Значи вероятността да завършат на равно или алфата даже да бие е била доста голяма /при гонките с мерцедеса и маздата/ ако не се е получило това превъртане на гумите при превключване на втора
                      Явно така става като се пускаш за първи път
                      а идея как може да се избегне това превъртане ?
                      Е че , то и моята яко превъртва гуми на 2ра , че някой път дори и на 3та... Някой може ли да сподели някакъв трик да се избегне това превъртване , но същевремено да се запази ускорението?
                      Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Наистина избегне ли се превъртането нещата ще станат други великия дизел и в6 маздата щяха да си останат зад алфата където им е мястото

Comment

Чакай сега и аз да се намеся че се ядосах по повод на коментарите ти
                          Първо при гонката с пежото кара Данчо-бакшиша,затова пежото неможа да дръпне а дори и да не караше той,това пежо никога не е било бегачка.И ладата ми е с ремус но не е спортна
                          След това гонката с маздата пак Бакшиша ти кара алфата)Незнам кой ти е казал тези глупости че маздата е пипана или сам си ги фантазираш!!!вижда се че старта на алфата е по добър но V6 се развърта след почти 3500 оборота,тромав е на старта но после след трети зъб дърпа здраво и колкото е по дълга отсечката се вижда разликата по-добре Няма абсолютно никакъв начин тази кола да бие шестака дори и да не превъртат колелетата
                          При опита за гонка от страна на шофьора на алфата с някакво фиатче уно за мотора незнам какъв е но е с турбо и е около 170 коня и е сложен отзад.Това нещо въртя гуми до горе и когато финишираше алфата тогава потегляше.)
                          Хондата която наплю е 1.5 90 коня дори и с чип да е,колко станаха 150 ли???))
                          а се видя че те държи почти до горе
                          Бъди поне честен и коректен и като неразбираш ПИТАЙ

другата неделя пак ще има лекции

Comment

Не случайно съм правил клипчета а в някои случаи по 2 нека всеки си прецени друго е че при фиятчето алфата не си пусна ръчната и се отказа аз исках отново да се пуснат амааа ,същото се получи и с бмв-то пак с ръчна много грешки на това се дължи и дърпането в началото на хондата / не съм написал никъде колко коня е защото не знам знам само че падна с много хондата / пежото е пак 2000 кубика и даже е купе за разлика от алфата

Comment

Ръчна ли, че за кво ти е??? ти видя ли импресата се узори с фиата а е 211 коня,няма смисъл да се пускаш с него.ако говориш за синьото пежо просто невърви.Другият път качи се горе до железата и от там снимай Или може да се качиш отвътре

Comment

Толкова ли е голям тоя наклон,че чак на ръчна държите,нещо от сорта на полусъединител?А ти защо не се дърпаш с колата,не можеш да я караш ли?Тия резултати според мен са нормални за 156 2.0,чак толкова вървежна не ми изглежда.
                                Alfa 155 1.7,1.8 ex
                                Alfa 166 2.4 3 ex
                                155 1.8 MY 95 sport

Comment

Working...
                                X