Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa 145 1.7 vs. Bmw 1.6 compact 97

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Alfa 145 1.7 vs. Bmw 1.6 compact 97

Предположения?? Ще се връзваме на сериозен бас.Вчера щяхме да се збием даже в спор.Само трябва да оправя Алфата ,че е в бокса
    Мерцедес CLK Convertible
    Alfa Romeo GTV
    Alfa Romeo 145 1.7 16V

Ако алфата е 1.7 16,бмв-то няма никакъв шанс 316 компакт е 1.6 мотор 102hp 0-100:12.6s,а алфата 1.7 16 129hp 0-100:9.9s
    ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
    BMW e39 facelift

Comment

точно така,алфата е 129кс , но бмв-то било с чип тунинг и са ги дигнали,но по лична преценка мисла че ще го прескоча.
      Мерцедес CLK Convertible
      Alfa Romeo GTV
      Alfa Romeo 145 1.7 16V

Comment

Според мен пак ще му опънеш скалпа на колана си Такова 316 Е36 но дългата база го бия без много зор и то с 1.4 TS мотор. Пиши кво стана
        Mitsubishi Outlander
        Mitsubishi Space Star
        Daihatsu Terios

Comment

Първоначално публикувано от xeac
          точно така,алфата е 129кс , но бмв-то било с чип тунинг и са ги дигнали,но по лична преценка мисла че ще го прескоча.
          И тоя чип е компенсирал умрелите коне От 102 са станали 103
          Виж само да не са сложили нещо като 1.8 16V под капака, че и без чип ще ревеш тогава
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155
            И тоя чип е компенсирал умрелите коне От 102 са станали 103
            Виж само да не са сложили нещо като 1.8 16V под капака, че и без чип ще ревеш тогава
            Да един приятел така изрева един път та трябваше да взимам ланчата, БМв то било 316 и леко правено, ама го съдра яко моя човек а беше невъзможно, та се оказа накрая 318 140кс и леко правено Но Ланчата макар и тя 140кс го наказа

Comment

6:0

6:0 napravo se otkaza ot BMW-to ,daje imalo 4ip i bilo na 150hp.Ako deistvitelno e bilo na tolko hp sigurno 6te6e da me bie,no neznam-dosta zle e na start.A Alfata imam 4uvstvo ,4e 6te litne.....mn vurvi ne6to )
              Мерцедес CLK Convertible
              Alfa Romeo GTV
              Alfa Romeo 145 1.7 16V

Comment

Re: 6:0

6:0 napravo se otkaza ot BMW-to ,daje imalo 4ip i bilo na 150hp.Ako deistvitelno e bilo na tolko hp sigurno 6te6e da me bie,no neznam-dosta zle e na start.A Alfata imam 4uvstvo ,4e 6te litne.....mn vurvi ne6to )
                Само така
                ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
                BMW e39 facelift

Comment

Само така колега Доста стабилно си го накаЗал това БМВ!
                  Grande Punto 1.9 Sporт
                  98 Alfa 145 1.6 16V TS-bivshata

Comment

и като се сещам че мислех BMW
                    ALFA RULES
                    Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
                    EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
                    EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

колеги пиша на брат ми от регистрацията тои като разгейдах темата ми стана интересно според мен алфата ще го размаже бтрат ми се дръпна с едно 318 на сфетофара на горубляне и го направи за резил а то беше доста тунинговано аз по принцип гарам honda crx v-tec 160 коня правихме друпки с брат ми да ви кажа доста добре се държи алфата на бия го с малко на малък стард пусти боксер много барзо набира а и на дълго не е далеч зад мен по принцип алфите ме кефат много!!!
                      sigpic
                      Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
                      BMW E30
                      BMW E36

Comment

Първоначално публикувано от Grozdan
                        колеги пиша на брат ми от регистрацията тои като разгейдах темата ми стана интересно според мен алфата ще го размаже бтрат ми се дръпна с едно 318 на сфетофара на горубляне и го направи за резил а то беше доста тунинговано аз по принцип гарам honda crx v-tec 160 коня правихме друпки с брат ми да ви кажа доста добре се държи алфата на бия го с малко на малък стард пусти боксер много барзо набира а и на дълго не е далеч зад мен по принцип алфите ме кефат много!!!
                        Тука некви приказки от шехерезада чета V-tec ако наистина имаш то алфа 1.5 няма никакъв шанс дори да върви след него, освен ако хондата не е тотално прецакана
                        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                        sigpic
                        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Re: 6:0

A Alfata imam 4uvstvo ,4e 6te litne.....mn vurvi ne6to )
                          Винаги така става пред основен ремонт
                          Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

колега мойта хонда не е прецакана на старт трьгваме почти заедно но като набия 2-ра го дьрпам значително по принцип като се дрьпнеме го бия горе долу с около 4-5 коли но алфата си я бива да знаете двигателя е страшно запазен имам чуството ч2 не е 95 коня а е повече доста прилично варви нали не греша 95 коня е ?1.5i .Един приятел има голф 3 GTI много го хвали а вида му е доста добьр постояно искаше да се бяга с брат ми тои е 16v 150коня мисля че е ако не ме е изльгал ама май е толкова да ви кайа алфато доста добре се представи на страрт го дрьпна но после голфа я би оня много се изкефи и каза че тая алфа доста варви а негоеия голф не е прецакан поле се дрьпнахме с него аз с хондата и направо го побьрках така че не мисля че ми е прецакана хонделата а алфата мойе да е 1.5 но варви за 1.7 тук разгледах форума доста добри колици си имате 6те ми се някои ден да се видиме само да не ме сметнете за предател ако доида с CRX-са си ще кажа и на брат си да доиде да се видиме!!!
                            sigpic
                            Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
                            BMW E30
                            BMW E36

Comment

Working...
                            X