Известие

Collapse
No announcement yet.

И естествено .. нов .. Need for Speed

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• И естествено .. нов .. Need for Speed

И тази година както всяка предишна ще имаме нов NFS ... играта е римейк на оригинала Hot Pursuit ... и изглежда обещаващо .. ЕА са поверили работата на Критериън ... релийз дейта е 16.11.2010 .. ще чакаме ..
    засега само трейлър от Е3

http://hotpursuit.needforspeed.com/h...dforspeed.com/
    Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
    Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Въх! Дайбеш тез полицейски вейрони и ламборгинита! Що ли ми се струва, че това ще е крачка назад към аркейд игрите. Тъкмо почнаха да ми харесват тези спортни симулатори за автомобилни състезания
    няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
      Въх! Дайбеш тез полицейски вейрони и ламборгинита! Що ли ми се струва, че това ще е крачка назад към аркейд игрите. Тъкмо почнаха да ми харесват тези спортни симулатори за автомобилни състезания
      Вярно изглежда като завръщане към аркадността, но пък си е разтоварване да се погоните с вейрони и сини лампи по планински проход с цялата газ .
      Ето трейлъра - http://www.youtube.com/watch?v=0te25...eature=channel
      п.п. изкефи ме момента с полицейския вейрон как на крилото отзад пише police

Даването на газ, води до пристрастяване!
      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Еми ко да се прай и тая ще я въртим
        sigpic
        33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
        Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Квото да праят и да струват, трудно биха постигнали ефекта който постигнаха 98ма
          33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
            Квото да праят и да струват, трудно биха постигнали ефекта който постигнаха 98ма
            Наляга ме носталгия, като се сетя за тогава... Как ходехме в компютърните клубове и играехме на 400 Mhz машини NFS 3. Там някъде излезе и първата част на Half Life. Като си спомням ми се струва, като в отминал живот.

Аз чесно казано след NFS 5 изгубих интерес. Прекалено измислено стана всичко.
            Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
              Наляга ме носталгия, като се сетя за тогава... Как ходехме в компютърните клубове и играехме на 400 Mhz машини NFS 3. Там някъде излезе и първата част на Half Life. Като си спомням ми се струва, като в отминал живот.

Не колега, просто си пораснал!
              www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

И това го има, но като цяло игрите се развиват вече само визуално .. старо в нова опаковка
                33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
                  И това го има, но като цяло игрите се развиват вече само визуално .. старо в нова опаковка
                  Много вярно ... на мен примерно преди години много ми харесваше " Gearhead garage " страхотна игрица и много ме беше яд , че немога да карам колите ами само ги поправях ... след това набарах " StreetLegal - Red Line " и просто спрях да излизам от стаята
                  sigpic
                  33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                  Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение

Оооо спомени - Need for Speed History (1994-2010) - http://www.youtube.com/watch?v=nB9sI...eature=related
                    За мен най-добри си остават NFS Porsche и Underground
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Определено ще е поредният орбит дропс... И кой знае какъв космически кораб ще трябва за да се подкара
                      Alfa Romeo 147 "Selespeed"
                      sigpic

Comment

Изглежда интересно и дори да е много аркадна (както очаквам), ако има камера в кокпита - ще я играя.
                        Alfa Romeo 166 3.0 V6
                        Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Доста по-голям геймплей ще има, когато може и ти да си полицай. Ще е доста интересно да гониш джигитите
                          Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

Първоначално публикувано от DJ Vladic Покажи съобщение
                            Доста по-голям геймплей ще има, когато може и ти да си полицай. Ще е доста интересно да гониш джигитите
                            сефте...
                            33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

малко да раздвижим темата
                              ново видео от ЕА и официално в серията присъства отново Alfa Romeo

http://www.pcmania.bg/Need-for-Speed...=0&consoleId=0
                              Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                              Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Working...
                              X