If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
E имам си и Алфа Q4, пак от по-редките, но най-важното е да се внасят повече "злобни" италиански "биячи" и майната им на разните "продаваеми" немски "кенефи".
нали знаете какво са казали специалистите ........
повече от 200 коня на автомобил с предно - ДЯВОЛСКА РАБОТА ..... конкретно става въпрос за алфа 147 3.7 .........
мисля , че и за тази кола важи същото
BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit
При желание става и с турбина, но както казва колегата за такъв тип автомобил много високата мощност не се използва напълно с тези килограми и задвижващи колела. Ще трябват истински гуми, но пък скорости и други възли ще се натоварват прекомерно, а това води неминуемо до дефекти,които незная дали са оправдани за всекидневно каране.Виж за състезания,може да се пробва и там вече нещата се оправдават. Не е никак лесна тази конверсия, но Бобо е пример че няма невъзможни неща, стига човек да има желание и средства,които не са малко за подобна работа,която в последствие малко хора оценяват реално. Иначе колицата си движи прилично и в това си състояние, а да не говоря с това окачване и нашите пътища,че и тази мощност немога да използувам напълно, а все със свито сърце се взирам по улиците.
Колицата е страшна.Ако примерно си я бах взел тази кола 1-то нещо което щеше да сменя,е този КЮНЕЦ дето е сложен отзад за ауспух-ама ИЧ не ме кефи.Преебава цялата гледка.
Този "кюнец" е с марка "Remus-racing" струващ 280 евро и затова предпочитам той да е там вместо "Нес-спорт" и други илиенски марки. Пък и на такъв автомобил неподхождат 1/2" тръбички, защото те са за Панда-750.Все пак има и тяга в тази кола, която иска по-бързо "освобождаване".
Зарибени няма, но колата си намери собственика в Б-я ,който е ценител на италианските машини и нека тази да си я кара със здраве и безаварийно. Който знае какво купува не се колебае и нека има повече такива хора, иначе ще гледаме само Голф-3 и Пасат-2.
Comment