Известие

Collapse
No announcement yet.

За колко ускорявате 0-100

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• За колко ускорявате 0-100

Засичали ли сте за колко време ускорявате от 0 до 100.Аз мойта я засякох на телефона си на хронометъра за 9.4 сек.3 пъти я пробвах по-бързо неможеше.И още нещо 2-ра ми изключва на около 103км/час според километража.На толкова ли изключва по принцип??????????????!?!?!?!?!????!!!!!!!
    Alfa156 Against All

Как така ти изключва, мойта си се помпа докато сам не я сменя. А каква максимална скорост ти дава?
    156 V6 turbo

Comment

Първоначално публикувано от nkn66
      Как така ти изключва, мойта си се помпа докато сам не я сменя. А каква максимална скорост ти дава?
      Казвам че на 2-ра предавка вдига около 103 и изключва помпата.не съм излизал на магистрала още.205 съм вдигал с нея но не на магистрала пък и тогава пъта не беше хубав и спрях да я настъпвам-НЕЗНАМ колко вдига на макс.... :P Ти на 2-ра 200 ли вдигаш
      Alfa156 Against All

Comment

ади де никой ли не е пробвал - кво се праите на деца
        Alfa156 Against All

Comment

Ми то с хронометър е много неточно. Иначе преди време я бях засичал мойта с няква апаратура и даваше 7.9сек ама колко е верно на 2-ра и аз права 100 до 7300 и мога и още щото изключва по натам ама не я вкарвам, 1-път беше към 110 но ми е жал а и файда никаква не върв по бързо по тоя начин

Comment

Първоначално публикувано от gigi
            Ми то с хронометър е много неточно. Иначе преди време я бях засичал мойта с няква апаратура и даваше 7.9сек ама колко е верно на 2-ра и аз права 100 до 7300 и мога и още щото изключва по натам ама не я вкарвам, 1-път беше към 110 но ми е жал а и файда никаква не върв по бързо по тоя начин
            Брей,че къв е тоя двигател бе за 7.9 сек. да те изтрелва..........Колко ти тежи колата ако знеш де..?Аз мойта като я засичах бях напълнил резервоара пък и бас касата тежи към 30-35 кила.Може и да свали до 9 ако я махна(тогава пък няма да е интересно)
            Alfa156 Against All

Comment

Аз моята съм я пробвал 80-120 км/ч на 4-та и даде около 9 , 9 и нещо. Това време е съизмеримо с 0-100.
              Иначе по принцип го дават 0-100 за 8.6 за 2.0 тс
              '05 166 V6
              '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

На втора не съм я мъчил, ама на 4та прави 210. Утре ще я засека до 100 специално за теб
                156 V6 turbo

Comment

Първоначално публикувано от nkn66
                  На втора не съм я мъчил, ама на 4та прави 210. Утре ще я засека до 100 специално за теб
                  Toва с каква кола
                  2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                  CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Пунтото даде веднъж 5.5 до 100 с големия Г-тек при свидетел в колата

Comment

8.2 по g-tech на съвсем неперфектна настилка със зимни гуми
                      Компромис между науката и религията: Човек е произлязъл от маймуната, която Бог е създал по свой образ и подобие.

Alfa Romeo 146 ti (само с чип и филтър )
                      Fiat Brava JTD

Comment

вси4ки умни постове са във кофата
                        -----------------------------------------------
                        по темата : с малкия г-тек паметника даваше 5.9 секунди а тука от скоро дава около 5 сек. за голфа нема ви казвам

Comment

Че то аз съм май с най-бавната каруца тука
                          Alfa156 Against All

Comment

Хехе не си бе пич, споко
                            Моята с 95 бензин и преди да сложа спортния филтър смъкваше до 10, ама от тогава не съм я пробвал...
                            Honda CBR 954RR, Range Rover Vogue V8

Comment

Първоначално публикувано от jorko
                              Пунтото даде веднъж 5.5 до 100 с големия Г-тек при свидетел в колата

Comment

Working...
                              X