Известие

Collapse
No announcement yet.

TOP GEAR и глупостите им за Алфа Ромео

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от newuser Покажи съобщение
    Вярно стилът им е такъв (английски хумор ако изобщо може да се нарече с тая дума си е меко казано странен). Ако наблягаха повече на техническата част, а не на празни приказки щеше да е доста по-добро но..спонсори...всеки знае как се случват нещата....
    По-добро и кой щеше да го гледа?
    Аз нямаше, също както и не чета AudiBild.
    Alfa Romeo 166 3.0 V6
    Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
      A ако гледате епизода в който сравнява купета - ще видите че накрая си избира ГТВ - той самия притежава ГТВ V6. Накрая след като кара една хонда спира пред къща заклучва я и не се обруща да я погледне, после спира алфата и се обръща и почва да я гледа, накрая се връща до нея за още едно кръгче.
      Просто стилът им е такъв. В серията за 147 GTA пак казват кусури и че голфа е по добър, но като ги питаха какво биха си купили всички казаха , че въпреки това биха си купили 147 ГТА
      Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
      По-добро и кой щеше да го гледа?
      Аз нямаше, също както и не чета AudiBild.
      Мисля че щеше да е обратното...Повечето хора го гледат за да видят данни за конкретен автомобил (сравнения с конкуренти и т.н.), а не заради празните приказки на някакъв сопол.....

Comment

Мисля че щеше да е обратното...Повечето хора го гледат за да видят данни за конкретен автомобил (сравнения с конкуренти и т.н.), а не заради празните приказки на някакъв сопол.....
        Доста си в грешка - това е тв ШОУ, което има единствено за цел да забавлява публиката. Защо мислиш, че не представят обикновенни модели, а само некви супер автомобили, които никой не може да си позволи.
        Според мен ще е супер тъпо, ако седят и казват:
        -обема на багажника на тази кола е 300л., а на тази 400л.
        По-добре е да кажеш:
        -в тази се събират 3 трупа, а в тази 4

Comment

Глупости.
          Ти кога за последно в това шоу видя обикновена кола?
          Сравнения с конкуренти и пр.?

За тези сухарщини си има AudiBild - накрая победител в теста е най-грозната, най-бавната и най-скъпата кола (обикновено член на VAG групата), която обаче за сметка на останалото има 0.0012л. по-голям багажник и харчи 0.034л./100км. по-малко от конкуренцията.

Ами мерси за такова предаване, не го ща. Сегашният TopGear си е екстра - суперавтомобили, забавно представяне и простотии. На мен ми харесва.
          Alfa Romeo 166 3.0 V6
          Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Първоначално публикувано от soldier Покажи съобщение
            Доста си в грешка - това е тв ШОУ, което има единствено за цел да забавлява публиката. Защо мислиш, че не представят обикновенни модели, а само некви супер автомобили, които никой не може да си позволи.
            По-добре е да кажеш:

Как да няма обикновени модели, всичко тръгна от това какво се е изписало по адрес на гтв, 166-ца и т.н./...нищо необикновено не виждам в тея коли...има сумати серии отделени на евтини ежедневни автомобили.... Верно че е тъпо да ти говорят за тва колко побира багажника но като пускат на писта или драг 2-3 коли е много по-добре сам да видиш в действителност кво се случва....да не говорим че специално при автомобилите докато не седнеш зад волана всичко е много относително....

Comment

човек ти сериозно ли !? как може да си мислиш ,че Top gear мразят алфа нали ти е любим сериал ,предполагам знаеш англ и слушаш какво става.. 147 като я тестваха и 3 мата казаха,че не е най подходящата кола, но биха избрали нея преди конкурентите и , брерата също не е най бърза , но пак нея биха избрали , за серията със алфа challenge-a накрая Джереми какво казва , че ако не бяха алфи, а просто обикновени коли нямаше да се получи такова шоу !? даже някаде беше споменал, че е имал gtv и казва ,че тази кола е ръмжала като ранено животно , луд фен им е вие плюете , немога да разбера някъкав комплекс ли избивате , някой ви е казал че алфа е пълна кочина и сте по назат от пича със бмв -то .. всеки си взима това което му харесва и ако се влия от кометарите на хората ..

Comment

ей тук си ама много много прав

---------- Post added at 22:02 ---------- Previous post was at 21:56 ----------

Първоначално публикувано от soldier Покажи съобщение
                По-добре е да кажеш:
                колега,не си прав.Показвха 166 феис лифт,159,бмв 3 която я сравняваха с 159,дори колите като 147 гта е достъпна също за хора.Да,интересно е като пуснат Бугати по пистата или направят някоя част от предаването с маийтапи,но не да дрънкат глупости.Един колега горе каза,че също е говорил хубаво и после лошо за форд,тия неща са излишни.В една серия даже изкараха Алфа Ромео ГТ с много грозна задница.... Не се захващам само щото карам алфа,мн ми харесват и бмв-тата,но просто пиказват доста излишни глупости!
                CITROEN SAXO 1.4 VTS-EX...Peugeot 206 1.4 Lx- EX...Fiat Punto Sporting 1.2 16V- EX...Chysler Neon 2.0 lx- EX...Hyundai Sonata 2.0 Auto- EX...Rover 25 1.6 16V- EX...ALFA ROMEO 156 2.0 TS- EX

Comment

Мен лично доста ме забавляват И ако се вслушате ще видите какво казва в началото за 75-цата
                  1986 Alfa Romeo Sprint ex.
                  1993 Fiat Croma 2.5 TDI ex.
                  1999 Citroen Saxo 1.0
                  Never Give Up! Just keep walking... ®

Comment

Първоначално публикувано от branny Покажи съобщение
                    колега,не си прав.Показвха 166 феис лифт,159,бмв 3 която я сравняваха с 159,дори колите като 147 гта е достъпна също за хора.Да,интересно е като пуснат Бугати по пистата или направят някоя част от предаването с маийтапи,но не да дрънкат глупости.Един колега горе каза,че също е говорил хубаво и после лошо за форд,тия неща са излишни.В една серия даже изкараха Алфа Ромео ГТ с много грозна задница.... Не се захващам само щото карам алфа,мн ми харесват и бмв-тата,но просто пиказват доста излишни глупости!
                    Предаването е ШОУ - защо има 10мин с гост, във всяка серия има супер автомобил, който се върти по пистата още 10мин, 5мин новини, които са само хумор?? Във всеки сезон има 1-2 чалинджа. Във всеки сезон чупат каравани. Във всеки сезон има една серия, която е състезание от Италия до Англия примерно между супер автомобил и самолет. Просто идеята на това предаване е докато го гледаш да не спреш да се хилиш. Не казвам, че няма достъпни коли, но във всяка серия има отделено по 10мин на някой автомобил който 0.0001% от зрителите могат да си го позволят.
                    Last edited by soldier; d.m.y г., 21:51.

Comment

http://www.youtube.com/watch?v=DgS5dTRE-Us

Comment

Как да няма обикновени модели, всичко тръгна от това какво се е изписало по адрес на гтв, 166-ца и т.н./...нищо необикновено не виждам в тея коли...
                        Хах точно така е. Да не говорим, че ако питаш незапалени хора по улиците 50% ще кажат, че са грозни. Мнението на хората изобщо не ме вълнува, ама някои са болни на тая тема. Номера в живота ми е да ме подценяват, та нека подценяват и колата боли ме ....
                        sigpic
                        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Абе смях е Top Gear. Нищо не казват.... смислено.
                          Един от любимите ми епизоди е дето караха джипките на един доста сериозен преход. Помните ли го този епизод? Много ми хареса....
                          Джеръми разбира се беше с Land Rover , другите бяха Витара и... третия нещо не го помня

Comment

Първоначално публикувано от cyberhill Покажи съобщение
                            Един от любимите ми епизоди е дето караха джипките на един доста сериозен преход. Помните ли го този епизод? Много ми хареса....
                            Джеръми разбира се беше с Land Rover , другите бяха Витара и... третия нещо не го помня
                            Ланд крузер май беше 3тата джипка

Comment

Първоначално публикувано от cyberhill Покажи съобщение
                              Беше Рейндж Ровер.Бяха в Боливия насред джунглата и трите джипа бяха трошки и беше .Тия тримата глупаци по всичко плюят,така че колегите,който сте твърде афектирани не го приемайте твърде лично.
                              No one 'needs' an Alfa, like no one needs a car with more than 60 hp!
                              Алфа Ромео 155 1.7 8v (много реве )
                              e46 328Ci (чорбаджийска кола)

Comment

С две думи - не им се вързвайте

Comment

Working...
                                X