Известие

Collapse
No announcement yet.

TOP GEAR и глупостите им за Алфа Ромео

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз лично се забавлявам на майтапи те им, но не ги приемам сериозно. Предаването, което за мен е еталон е Fifth gear.
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
    ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Нямах си друга работа и се загледах в топ гиар. Ето това намерих:
      http://www.topgear.com/uk/videos/coupe-shootout-2
      http://www.topgear.com/uk/videos/coupe-shootout-3

Най-много ми харесва накрая като казват, че биха избрали алфа, макар че е най-лошия избор
      sigpic
      Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
      BMW 316 Compact '95

Comment

прав е колегата bouncer на първа страница... все пак тия са хората, казали израза "не може да се считаш за истински фен на автомобилите без да си притежавал поне една алфа"

Comment

Този ми е в любими в youtube
          слушайте текста
          http://www.youtube.com/watch?v=N0P54S8ESys
          Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...

Comment

Първоначално публикувано от vegatta Покажи съобщение
            Този ми е в любими в youtube
            слушайте текста
            http://www.youtube.com/watch?v=N0P54S8ESys
            Да, още едно доказателство, че са големи фенове на Алфа
            1986 Alfa Romeo Sprint ex.
            1993 Fiat Croma 2.5 TDI ex.
            1999 Citroen Saxo 1.0
            Never Give Up! Just keep walking... ®

Comment

Ами в ония тест с мазаратити,астън мартин и порше панамера... хахахахаха много ми беше смешно... затварят си очите като идва поршето....

И най накрая, най-гадната но и най-хубавата пак беше италянката

Comment

Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
                Аз лично се забавлявам на майтапи те им, но не ги приемам сериозно. Предаването, което за мен е еталон е Fifth gear.
                толкова е сухарско и с такъв незавършен вид, че всеки път като се опитам да го гледам и ми се доспива...
                sigpic
                днес съм в почивка ---

Comment

Top Gear е най-доброто автомобилно шоу в света за мен и деиствително са големи фенове на Алфа Ромео просто по-някои път прекаляват с негативните коментари заради шоуто
                  Lancia Delta 2
                  Alfa Romeo 164 Super

Comment

Първоначално публикувано от cyberhill Покажи съобщение
                    Мазда 6 2002-ра струва 12 000лв. Алфа 156 2001-ва струва 3000лв. Че тъпата мазда да не е самолет бе... 1.8 120к.с. супер мъртвец е, вътре е супер постно...
                    Какъв е тоя имидж, какво е това чудо.... 10 000лв разлика
                    Те точно с тая 156 тея 10 000 лв ще ги дадеш за няколко години по сервизите Освен ако не искаш да караш саморазпадаща се каруца.

B&B Racing | bb-racingteam.com
                    Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Първоначално публикувано от Ma7e4k0 Покажи съобщение
                      Те точно с тая 156 тея 10 000 лв ще ги дадеш за няколко години по сервизите Освен ако не искаш да караш саморазпадаща се каруца.
                      пък за маздата няма и 1 лев да дадеш само ще караш ха ха ха !!!
                      A.Р.33 vl 1.4 2карба 90г. Няма я вече!

Comment

Първоначално публикувано от GALIN4O Покажи съобщение
                        пък за маздата няма и 1 лев да дадеш само ще караш ха ха ха !!!
                        Няма значение, пак парите дадени по сервизите ще са в пъти по-малко !

B&B Racing | bb-racingteam.com
                        Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

алфата винаги е трън в очите на хората. като сменям нещо и секи каза "ейй пак ли сменяш нещо. ти сичко смени" кат се развали няква японска или немска и са сменя и са мълчи и никой нищо не казва (само аз им са подигравам).
                          1.9JTD 105+

Comment

Top Gear е предаването на което се доверявам най много що се отнася до автомобили.
                            Найстина безпристрастни тестове и реални мнения.
                            Това са хората които без никакъв страх нарекоха Ауди ТТ ,Голф облечен в костюм на крава.
                            Воксхол Вектра и Аста спортните модификаций "Най ужасните автомобили за шофиране" и т.н.
                            Хората не признават и това ми харесва..

Comment

Първоначално публикувано от RokFort Покажи съобщение
                              Top Gear е предаването на което се доверявам най много що се отнася до автомобили.
                              Найстина безпристрастни тестове и реални мнения.
                              Тук си в страхотна грешка

Comment

http://vbox7.com/play:30b0fdbd това май го няма в тази тема
                                Ето и цялото сравнение: http://vbox7.com/play:7a196859
                                Last edited by soldier; d.m.y г., 23:12.

Comment

Working...
                                X