миналата година поставях нитро система на другата ми кола (форд ескорт xr3i )които съм го прежалил вече,та му бях пуснал 56 коня шот и трябва да ти кажа че ефекта е невероятен просто не съм вярвал че може това нитро да направи такова нещо.но не е много добре за двигателя ако има нагар по буталата или свещите (разтопяват се)но ако е чист(няма нагар)мойе да го ползваш като си има особености при употребата.пуска се след 3000 оборота на напълно натисната газ и не е йелателно да се ползва на 1 скорост.надявам се да съм бил полезен поне малко
Известие
Collapse
No announcement yet.
Нитро за 1.6 ТС?
Collapse
X
-
та по този въпрос и аз съм "зарибен"
и вече проучих некои нещица
но инфото ми е още оскъдно
всеки случай на Цунами на сайта им
пише че предлагат такива в магазина
и цени от 1200 лв не са май много високи
не знам ...Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
начи, аз се размислих след като Бобо ми каза, че ако го пусна под 3000 оборота и без пълна газ, ше направя мотора на салата
а аз немоа да съм сигурен, кога кво как ше стане и .....'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
ако питаш мене и ако имаш кинтите си го сложи
едно време се е впръсквало чист кислород ( е колкото да изкара двигателя състезанието )
но сега нещата са оптимизирани ти не можеш да си го пуснеш когато си искаш било то и на изгасен мотор примерно
говори с тошо чуй и други мнения и виш
мини и през проспиид и тях питаи
но това е по добрия вариант от турбото - при него при всяко даване на гас турбото завърта и о.к ускоряваш яко а с нитратите само когато на тебе ти е кефVolvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
Comment
-
Първоначално публикувано от WhitePowerако питаш мене и ако имаш кинтите си го сложи
едно време се е впръсквало чист кислород ( е колкото да изкара двигателя състезанието )
но сега нещата са оптимизирани ти не можеш да си го пуснеш когато си искаш било то и на изгасен мотор примерно
говори с тошо чуй и други мнения и виш
мини и през проспиид и тях питаи
но това е по добрия вариант от турбото - при него при всяко даване на гас турбото завърта и о.к ускоряваш яко а с нитратите само когато на тебе ти е кеф0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от WhitePowerтурбото - при него при всяко даване на гас турбото завърта и о.к ускоряваш яко
Comment
-
Първоначално публикувано от NikororПървоначално публикувано от WhitePowerтурбото - при него при всяко даване на гас турбото завърта и о.к ускоряваш якоVolvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
Comment
-
абе да ви кажа и мен ме интересува повече инфо за това колко ще струва една система шот 50 примерно и отделно на това КАК се регистрира това нещо... има ли драми с това че ти е модифицирана колата пред КАТ и т.н... че все пак бутилката си се вижда, а и надписчета NOS стоят добре!!!!
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
[quote="ivansirakoff"]абе да ви кажа и мен ме интересува повече инфо за това колко ще струва една система шот 50 примерно и отделно на това КАК се регистрира това нещо... има ли драми с това че ти е модифицирана колата пред КАТ и т.н... че все пак бутилката си се вижда, а и надписчета NOS стоят добре!!!![ /quote]
не виждам коментари...
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
Comment