Известие

Collapse
No announcement yet.

дъртата печката дигна 200 с клизма

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщение
    И това с ремап? Не мога да повярвам... на брат ми пунтото дето е 85 коня ги прави по-бързо....
    Докарай на брат ти Пунтото...........
    Щи дам жокер, аз ще се кача в Алфата да снимам клипчето и ако за 2км. все още и разпознаваш номера ша черпа.....
    sigpic
    Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
    156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
    147 JTDm 140-Малката манекенка
    GT- JTDm 150

Comment

Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщение
      Докарай на брат ти Пунтото...........
      Щи дам жокер, аз ще се кача в Алфата да снимам клипчето и ако за 2км. все още и разпознаваш номера ша черпа.....
      Чакай, май си ме разбрал погрешно... Мисълта ми беше, че на брат ми ежедневката дето е 85 коня и няма нито чипове, нито нищо се справя до 200 не по-зле от тази алфа на клипа... нито имам претенции да е някаква бегачка, нито нищо! Пък и има разлика от 105 до 110 коня и тя не е само в 5-те коня, нали?
      www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

Това как колата вдига 200 е мнооого различно дали го гледаш в ютюб-а или от пасажерското място...
        А относно пунтото, не съм се ровил в данните но мисля, че максималната му възможна скорост е под 200... А и да не е под 200, ще е макс някъде там, което значи, че последните 20-тина км/ч ще ги вдигне само с много добър попътен вятър и със сигурност няма да се справя лесно. Може и да бъркам.
        Last edited by badmadafaka; d.m.y г., 20:53.

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
          Това как колата вдига 200 е мнооого различно дали го гледаш в ютюб-а или от пасажерското място...
          А относно пунтото, не съм се ровил в данните но мисля, че максималната му възможна скорост е под 200... А и да не е под 200, ще е макс някъде там, което значи, че последните 20-тина км/ч ще ги вдигне само с много добър попътен вятър и със сигурност няма да се справя лесно. Може и да бъркам.
          Може би си прав за гледната точка... ето за такова нещо става дума - това даже е 80 коня, поне така пише в коментарите.
          http://www.youtube.com/watch?v=hL6gW...eature=related
          www.t-auto.bg

Comment

[QUOTE=badmadafaka;786312]Това как колата вдига 200 е мнооого различно дали го гледаш в ютюб-а или от пасажерското място...

Естествено че е различно колега,важното в случая с пунтото беше ,че е възможно,клипчето беше един прост пример за това.
            Като заговорихме за високи скорости,ето пример с гледна точка на моторист,според теб каква скорост вдигна тази бургаската астра ?

http://www.vbox7.com/play:1029dcc1
            Ex: Alfa Romeo 33 Imola 1.4 8V '94
            Ex: Alfa Romeo 145 1.4 16V TS '97
            Ex: Аlfa Romeo 155 2.5 TD Sport '96
            sigpic

Comment

иначе пунтото е 300 кила по леко, ама спорете си аз няма да ви преча. въпреки това залагам 20 лева за гонка с тва пунто
              1.9JTD 105+

Comment

Първоначално публикувано от gjulizar83 Покажи съобщение
                иначе пунтото е 300 кила по леко, ама спорете си аз няма да ви преча. въпреки това залагам 20 лева за гонка с тва пунто
                1. Пунтото не е мое!
                2. Собственика му не е рацер, ама изобщо!
                3. Намира се на 250 км от София!
                4. http://www.vbox7.com/play:cfac9d2d
                Това е сток пунто 80 коня и сток 2.4 jtd 140 коня... това същото пунто с пауър бокс прай ластик на 2.4... извода от точка номер 4 е, че все пак и пунтото е jtd и не е за подценяване.
                www.t-auto.bg

Comment

1. Пунтото не е мое!
                  Това е сток пунто 80 коня и сток 2.4 jtd 140 коня... това същото пунто с пауър бокс прай ластик на 2.4... извода от точка номер 4 е, че все пак и пунтото е jtd и не е за подценяване.
                  1.тогава кво ми спориш като дори нямаш кола
                  2. собственика не е рацер ама явно си покарва с 200 от време на време.
                  3. добре
                  4. никой не знае кво е правено по колите
                  ни съм казал че пунтото е за подценяване. казвам само че е друг клас. аз никъде не съм твърдял че мойта кола върви много. просто исках да вида дъли ще иде стрелката до 200.
                  5. ?
                  1.9JTD 105+

Comment

Първоначално публикувано от gjulizar83 Покажи съобщение
                    1.тогава кво ми спориш като дори нямаш кола
                    2. собственика не е рацер ама явно си покарва с 200 от време на време.
                    3. добре
                    4. никой не знае кво е правено по колите
                    ни съм казал че пунтото е за подценяване. казвам само че е друг клас. аз никъде не съм твърдял че мойта кола върви много. просто исках да вида дъли ще иде стрелката до 200.
                    5. ?
                    5. По-спокойно го раздавай. Мисля че спора, ако изобщо може да се нарече спор, е приключен!
                    www.t-auto.bg

Comment

И това с ремап? Не мога да повярвам... на брат ми пунтото дето е 85 коня ги прави по-бързо....
                      Точно съм бил в колата когато сме правили 180, а след известно време брата ми се обади по гсм-а да ми се похвали, че е вдигнал 200! Наистина не искам да те убидя, но много умряла ми се вижда твоята алфа...
                      Хич не е умряла, даже върви доста за 1.9JTD 105 коня Ето и примери за това с неговата Алфа

Alfa 156 1.9jtd 105+ Vs Opel Corsa Gsi 109+- http://vbox7.com/play:2f3fd100

Chrysler Neon 2.0 16v 133+ vs Alfa 156 1.9jtd 105+ - http://vbox7.com/play:7a4b14f4
                      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

1. Пунтото не е мое!
                        Относно 4, клипчето не мога да го отворя, ама пунто 85 коня, ако ще и с 3 пауърбокса и един пауъркашон да е, на 2.4 140 коня ще му направи ластик и изведнъж ще минат 170те км и нещата ще започнат да си идват на мястото
                        156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Чакай, май си ме разбрал погрешно... Мисълта ми беше, че на брат ми ежедневката дето е 85 коня и няма нито чипове, нито нищо се справя до 200 не по-зле от тази алфа на клипа... нито имам претенции да е някаква бегачка, нито нищо! Пък и има разлика от 105 до 110 коня и тя не е само в 5-те коня, нали?
                          Става въпрос за Алфата от клипчето......... не за мойта..........
                          И само щи кажа, че си в голяма заблуда........
                          И ако сте вдигнали 200 (по километраж) е имало бая нанадолнище.........
                          sigpic
                          Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
                          156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
                          147 JTDm 140-Малката манекенка
                          GT- JTDm 150

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                            Хич не е умряла, даже върви доста за 1.9JTD 105 коня Ето и примери за това с неговата Алфа

Alfa 156 1.9jtd 105+ Vs Opel Corsa Gsi 109+- http://vbox7.com/play:2f3fd100

Chrysler Neon 2.0 16v 133+ vs Alfa 156 1.9jtd 105+ - http://vbox7.com/play:7a4b14f4
                            Тези клипове съм ги гледал. Следователно съм в грешка и колегата да ме извинява.

---------- Post added at 22:35 ---------- Previous post was at 22:33 ----------

Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщение
                            Става въпрос за Алфата от клипчето......... не за мойта..........
                            И само щи кажа, че си в голяма заблуда........
                            И ако сте вдигнали 200 (по километраж) е имало бая нанадолнище.........
                            Може да е имало, може и да не е имало, аз не съм бил там, но знам, че ги е вдигнал на Хемус в посока София някъде в района на Ботевград. След това куките са го спрели за превишена.
                            www.t-auto.bg

Comment

На това клипче дето показвате как един километраж се вижда, че отива към 200 моя отговор е е това:
                              http://www.youtube.com/watch?v=CVEwWbtcIOo

А по въпроса с астрата дето къса моториста - не знам изобщо какво общо има тук... тая кола е много пъти по 85 коня, това, което аз казах е, че на кола 85 коня която е сток, максималната и скорост е под 200, така че в най-добрия случай ако вдигне 200 ще е с 300 зора

ПС: ако от 200 на кола с обикновени спирачки (а на пунто 85 коня даже би трябвало да е с предни единични и задни барабани) набиеш спирачката в опит за спиране, вероятността да запалиш накладките е огромна
                              A пък и километражите знаете ли колко фини уреди са и как могат да се прецакват и да отчитат какво ли не...?
                              Last edited by badmadafaka; d.m.y г., 22:53.

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
                                На това клипче дето показвате как един километраж се вижда, че отива към 200 моя отговор е е това:
                                http://www.youtube.com/watch?v=CVEwWbtcIOo

А по въпроса с астрата дето къса моториста - не знам изобщо какво общо има тук... тая кола е много пъти по 85 коня, това, което аз казах е, че на кола 85 коня която е сток, максималната и скорост е под 200, така че в най-добрия случай ако вдигне 200 ще е с 300 зора
                                Така е колега,с 300 зора ам ги вдига все пак . Поздрави и лека нощ на всички
                                Ex: Alfa Romeo 33 Imola 1.4 8V '94
                                Ex: Alfa Romeo 145 1.4 16V TS '97
                                Ex: Аlfa Romeo 155 2.5 TD Sport '96
                                sigpic

Comment

Working...
                                X