Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa 147 115 vs Alfa 156 105+

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от gjulizar83 Покажи съобщение
    баси проблема. ние напрайхме дръпка за горе доло да видим разликата, вие спорете за глупости. дъли един калник отзад или отпред, работата беше за горе доло да се види. като стане време за дръпки да се види кой е по бърз тогава мислете за тия супер излишни системи за боксуване.
    Ама колега това отново няма общо, аз също съм на мнение, че всичките тея глупости и гонки трябва да са за кефа и замерката, а не да си късам косите и разплета чорапите, ако някой ме бие. Но това е форум = дискусии съвети,информация,проблеми, монолози, спорове, хвалби ! Като пускаш тема знаеш, че се коментира, това ми е направило впечатление това коментирам, неможе всяко мнение да е "евалата за труда, много върви, яката помпачка и т.н."

ПП Това за излишните системи и, че разбираш ли без АСР колата ти се спъва, също е добра основа за диалог !!!
    ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

за мен тракшъна е излишна система. можеби за мощни коли ще има смисъл от нея. хора дето незнаят че трябва да се изключи при искачване на заснежен баир остават в преспите. освен това съм забелязал при мерцедес е класа че ESP се включва тогава когато вече съм готов да реагирам. говоря при заснежен път.
      1.9JTD 105+

Comment

Абе момци, то от тоя клип нищо не се вижда Камерата в 147-цата ли е?
        Giulietta 1,6 JTDm 2013
        156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

дам колемрата е в 147цата, но за сажеления този клип се забави на старта
          sigpic
          Alfa Romeo GT JTD 16v `04
          Alfa Romeo 147 JTD 8v `02 ex
          Fiat Bravo GT TD100 `97 ex

Comment

Първоначално публикувано от Burkan Покажи съобщение
            дам колемрата е в 147цата, но за сажеления този клип се забави на старта
            наказах та бе признай си хаха
            1.9JTD 105+

Comment

Първоначално публикувано от gjulizar83 Покажи съобщение
              наказах та бе признай си хаха
              Обстоятелствата бяха против мен
              sigpic
              Alfa Romeo GT JTD 16v `04
              Alfa Romeo 147 JTD 8v `02 ex
              Fiat Bravo GT TD100 `97 ex

Comment

Working...