Известие

Collapse
No announcement yet.

1-ва, 2-ра, 3-та км/ч?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 1-ва, 2-ра, 3-та км/ч?

интересно ми е колко вдигат другите 146 1.8 на 1-ва 2ра 3та ??? споделете че ми е интерсно
    Last edited by mitaka_cs; d.m.y г., 22:32. Основание: грешки по заглавието
    -------------------------------
    ALFA ROMEO 146 1.8 Twin Spark with head from QV - EX
    ALFA ROMEO 159 1.9 JTDm 16V , 150+++

Несъм със 146,но ще ти кажа моята как е 1-ва-60км/ч,2-ра-100км/ч,3-та-150-155км/ч!мисля че и твоята трябва да е така!
    alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

ами да г/д е така снощи реших да я пробвам с 3ма в колата на 1ва 60 2ра 100. колата е без чип и без всякакви др. тунинг неща само катализатор нямам ако това е от значение просто ми е интерестно как е при вас ако има др. мнения пишете Благодаря

Comment

Ето как е при мен, общо взето така са си, както казва колегата: http://vbox7.com/play:333bcde4
        Alfa Romeo 156 1.8 TS 99'
        ex. Lancia Dedra 1.6 ie 93'

Comment

Първоначално публикувано от bobi_kz Покажи съобщение
          ами да г/д е така снощи реших да я пробвам с 3ма в колата на 1ва 60 2ра 100. колата е без чип и без всякакви др. тунинг неща само катализатор нямам ако това е от значение просто ми е интерестно как е при вас ако има др. мнения пишете Благодаря
          И празна да е, или с 5 човека на тавана, освен тея 3ма в колата, и с 20000лв тунинг да е, освен ако не смениш нещо по скоростите или не пипаш прекъсвача, все ще си вдигаш толкова на 1ва, 2ра и 3та...
          156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
            И празна да е, или с 5 човека на тавана, освен тея 3ма в колата, и с 20000лв тунинг да е, освен ако не смениш нещо по скоростите или не пипаш прекъсвача, все ще си вдигаш толкова на 1ва, 2ра и 3та...
            Мани бе, аз като смених свещите и напълних ароматизатора на 2-ра вече си правя 130

п.п. Абе Сатана - я го викни новия собственик на 146-та ти да ги премериме, че ми е интересно
            Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
            Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
            BMW 328i

Comment

Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
              Мани бе, аз като смених свещите и напълних ароматизатора на 2-ра вече си правя 130

п.п. Абе Сатана - я го викни новия собственик на 146-та ти да ги премериме, че ми е интересно
              с 14ки е бившата, ще те скъса

OEM & Ventura Garage
              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

благодаря ви за отговорите! сатана въпроса ми се състоеше в това колко вдигат др. като моята сток. не съм казал че искам повече или нещо подобно

Comment

Първоначално публикувано от bobi_kz Покажи съобщение
                  благодаря ви за отговорите! сатана въпроса ми се състоеше в това колко вдигат др. като моята сток. не съм казал че искам повече или нещо подобно
                  Приятел, аз пак ти обяснявам.Дали колата има някакъв тунинг или не не променя дължината на скоростите.Тоест ако колата ти вдига 60 на 1ва без тунинг, освен ако не смениш скоростите, каквото и да правиш, и турбо да и сложиш, пак ще вдига 60 на 1ва...

Максималната скорост на дадена предавка се определя от скоростната кутия единствено.

ПП.Към другите, нарочно не споменавам за прекъсвачи и обороти, защото ще го объркам повече.

OEM & Ventura Garage

Comment

Working...
                  X