Известие

Collapse
No announcement yet.

Need for Speed Shift 2 : Unleashed - пролет 2011

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Мерси.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
      Ето тук има готово exe. Сваляш го и заместваш старото. Освен Жулиета КуВе има и други коли, а има и още компетишъни... абе всичко от лимитеда плюс някои нови.

http://www.mediafire.com/?fzcjk3yvc92avuy
      мерси !
      Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

не знам, при мен нещо не се получи, не ми изкарва колите

Comment

Ми то и при мене ама аз като бързам да благодаря, виж номера с хекс едитора става и вече си жуля с Жулиета.

Comment

Не знам момчета ама при аз съм с него и работи. Идеята да се отключи Лимитед Едишъна е просто да се редактира ехе-то. Аз съм дал линк към готово такова. Даже има бонус от него - 40 допълнителни компетишъна като : ДрПепър, Manufacturer showdown, Old vs New и други. При вас защо не се получава нямам представа.

Междудругото предстои интересно DLC.
            Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
            Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
              Ми то и при мене ама аз като бързам да благодаря, виж номера с хекс едитора става и вече си жуля с Жулиета.
              ами аз съм с уиндоус 7 и не знам каде е тоя хекс едитор

Comment

При мен се появиха няколко нови състезания (основно Dr.Pepper, други не видях...), както и две коли - Жулиетата и Шеви "Dr.Pepper".
                Аз отдавна надскочих класа на Жулиетата, така че не ми е особено интересна вече ... виж, 8С с "пълната промяна" (демек works conversion) е друга бира ...
                Ще чакаме значи DLC-то
                155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                  Не знам момчета ама при аз съм с него и работи. Идеята да се отключи Лимитед Едишъна е просто да се редактира ехе-то. Аз съм дал линк към готово такова. Даже има бонус от него - 40 допълнителни компетишъна като : ДрПепър, Manufacturer showdown, Old vs New и други. При вас защо не се получава нямам представа.

Междудругото предстои интересно DLC.
                  може ли да ми обясниш от каде да го дръпна тоя хекс едитор , и как точно да ги заместя, че ми е тъмна индия всичко

Comment

http://www.physics.ohio-state.edu/~prewett/hexedit/ сваляш да речем този, после си го пускаш, посочваш shift2u.exe от папката на играта /.exe може и да не го виждаш/ -> натискаш find в мястото за текст пишеш porsche_997gt3ab трябва ASCII да е отбелязано -> ОК -> вдясно ще видиш каде точно ти пише porsche_997gt3ab -> поставяш курсора на точката след последната буква и слагаш тиренце, така за всички коли. После записваш файла. Не забравяй да копираш и това http://www.mediafire.com/?kx59edzz370jyuj Точно както е обяснил колегата.

Comment

Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
                      http://www.physics.ohio-state.edu/~prewett/hexedit/ сваляш да речем този, после си го пускаш, посочваш shift2u.exe от папката на играта /.exe може и да не го виждаш/ -> натискаш find в мястото за текст пишеш porsche_997gt3ab трябва ASCII да е отбелязано -> ОК -> вдясно ще видиш каде точно ти пише porsche_997gt3ab -> поставяш курсора на точката след последната буква и слагаш тиренце, така за всички коли. После записваш файла. Не забравяй да копираш и това http://www.mediafire.com/?kx59edzz370jyuj Точно както е обяснил колегата.
                      correct !

Макар, че аз лично не виждам голем смисъл ако зора е само за Жулиетата, щото на фона на останалите тя е пълно дърво, даже и с уоркс кита.
                      Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                      Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

стана, вече мерси !

Comment

Жулиетка е за фенщината, за друго работа няма да свърши.

Comment

то хуу ама ся постоянно някви крашове дава, и ма изхвърля от играта

Comment

Ми, незнам вече нямам този проблем. Я все пак си напиши конфигурацията.

Comment

QuadCore AMD Athlon II X4 640, 3000 MHz (15 x 200)
                                ECS MCP61M-M3 (2 PCI, 1 AGP, 2 DDR3 DIMM, Audio, Video, LAN)
                                NVIDIA GeForce GTS 450 (1024 MB)
                                4.00GB RAM

Ultimate Game Machine

Comment

Working...
                                X