опрай си колата па па после му кво ше слагаш мъдро решение
Известие
Collapse
No announcement yet.
турбиниране на боксер
Collapse
X
-
ходих за дедрата днеска ама не6то не е много оферта има много работа по нея ,не е 4х4 а на бар4ето пи6е интеграле и има некво коп4е за заключване на деференцияла.Най-щибаното е 4е е изгнил десния ботуш на амортесиора отпред а на него е номера на купето и номера се вижда на половина и затова се замислиам да ли си струва,ако отида в кат сигурно ме 4акат адските разправии.Lancia Delta HPE 2.0 16V "95
sigpic
Comment
-
Колега,
не мога да раЗбера, що ще си продаваш Алфата и ще купуваш, някакъв неЗнаен автомобил
Ако, действително си решил да правиш нещо маняшко, е по добро от Алфа 33 4х4 Турбо няма
Това ще е един много рядък екЗемпляр
АЗ съм виждал такава правена. Вярно, скъпо иЗлиЗа, ако ще я тунинговаш както трябва, но ако имаш въЗможности и време определено си Заслужава...
.
Comment
-
алфата труно ще се турбинизар а и ще излезе маика си и баща си като пари а може и нищо да не излезе затова мисла да взема нещо с турбина което да си го доработа.алфата може да си я остава за цивилна кола.Lancia Delta HPE 2.0 16V "95
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от V_G_ZПървоначално публикувано от MrXzender75 турбо Америкаотначало почва с ентусиазъм после стаа малко оплетен после главния герои не знае де се намира и се чуди какво да прави по кои път да тръгне и после ако избере верния път след мнооого луни го чака щастлив живот !!!
п.с. естественно всяка прилика е случаина все пак говорим примерно
Comment
-
Ам, тук има сбирки на Тунинг фенове, и общо вЗето хубаво направена кола е от 30.000 до към 100.000 евро вложени, някъде имах дори снимки, ама с нормален апарат а нямам скенер. Гледах едно Рено 5 дето беше според собственика 450к.с. , та той каЗа, че му е иЗляЗло кам 32.000 евро
.
Comment
Comment