Известие

Collapse
No announcement yet.

ФОРМУЛА 1 СЕЗОН 2011

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Абе тия гуми пирели се разпадат жестоко... аз толкова смени на гуми досега не бях виждал в 28 обиколки, да неговорим че извън състезателната линия е ЧЕРНО от парчета...

Даването на газ, води до пристрастяване!
    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Ред бул дава крила

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
        Ред бул дава крила
        Дам, поздрави за успеха и днес!

Иначе в мен се прокрадват едни конспиративни мисли, че лобиски игри предизвикват разните дисфункции или на кеърс или на подвижното задно крило, че и на двете системи. Доста удобно излиза на моменти двете системи да не работят в определена кола и реално това убива всякакви шансове за изпреварване! Така се нагласят и финални позиции!

Даването на газ, води до пристрастяване!
        Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
        Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Мдааа, тази работа не изглежда хич редовна.
          Не мога да си предствая иначе, как без KERS, Фетел ще започне да дърпа на останалите с по близо секунда на обиколка, просто не е реално.
          Alfa Romeo 166 3.0 V6
          Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Ти остави това, аз по-скоро, ако бях на Макларън, Рено и да речем дори Ферари, бих се притеснявал повече от факта, че в мига, в който по радиото казаха на Фетел, че Бътън му гаси преднината, и че КЕРС му е неизползваем и да не натиска копчето, той дръпна 3 секунди за няколко обиколки. Нюи и Ред Бул, какъв потенциал крият и вадят малко по малко, просто не е истина... и за разлика от Ферари 2002 и 2004, не го вадят от веднъж, за да отчаят всички, а ги гърчат на час по лъжичка... + факта, че и Фетел вече кара спокойно и като машина... не си представям ако им заработи и КЕРС-а на РБ какво ще се случи... направо да ходя като в ония червени години да си гледам НАСКАР и ИндиКар, че поне там има интрига до последно...
            Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Именно.
              МcLaren-ите бяха започнали да наближават Фетел, когато от бокса му казаха да не използва KERS-a повече.
              И като всеки нормален човек, очаквах че Бътън и Хамилтън ще го настигнат и ще започнат да го притискат, а то какво стана - взе да им дърпа с по близо секунда на обиколка!
              Last edited by Fear; d.m.y г., 10:43.
              Alfa Romeo 166 3.0 V6
              Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

А с това крило, драмата е от миналата година, щото като гледа снимките човек, очевадното си е очевадно, обаче като мине на техническа проверка, всичко е в норми. Разстоянието от настилката до крилото, огъването при прилагане на натиск, еквивалентен на този, който прилага струята при скорост като тази от снимките... обаче като тръгне в движение болида - те го на! Крилото се лепи до земята... говореше се за някакви специално използвани материали в това крило, както и носачите на носа, които в съчетание с окачването и определени центробежни сили, прави този ефект. Дали е по правила на ФИА или не, не знам, знам само, че Нюи е изрод...
                Две черни перли...

Comment

Малко да се посмеем преди ГП на Китай. По различен поглед над случилото се в ГП на Малайзия
                  http://topgear.bg/photos/razlichen-p...imageNo=0#main
                  Alfa Romeo 145 1.6 BOXER
                  sigpic
                  http://vbox7.com/play:884c5234
                  http://www.youtube.com/watch?v=utCgI...layer_embedded

Comment

Много добро състезание, МcLaren бяха перфектни и заслужено на стълбата са и двамата пилоти.
                    Ред Бул пообърка тактиката на Фетел, Уебър направи стахотно състезание - 3-ти от 18-та позиция на старта.
                    За съжаление Ферарита никакви ги няма, а Мерцедесите се заиграха и в крайна сметка - нищо съществено не постигнаха.
                    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                    sigpic

Comment

Аааа, аз пък забравих, че днес има Ф1 . Иначе хубаво за Макларен.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Ще бъде интересен сезон... Фетел с купчина проблеми на неудобна писта завършва... втори!!! ОК, Хамилтън 1-ви, но всеки път ли Фетел ще има проблеми с КЕРС, радио връзка, гуми и т.н. Самият Фетел си го казва http://autosport.bg/novini/po-otbori...sym-wtori.html

3 седмици догатки и въпроси кой къде е, да минават по-бързо...

Comment

При Ферари картинката хич не е розова, щом Нандо е хванал инструментите...

А тия, дето трябва да ги въртят инструментите, стоят и го зяпат като паднал от Юпитер...
                          Две черни перли...

Comment

И Доменикали признава, че няма идея къде, какво, защо. http://autosport.bg/novini/po-otbori...ne-e-qsno.html Картинката наистина хич не е розова, но е в интерес на спорта да порозовее, иначе не знам какво ще спре Фетел по пътя за втората му титлата

Comment

Доооооообре има признак на живот във Ферари
                              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                                Доооооообре има признак на живот във Ферари
                                И на мен ми се стори, че има някакво раздвижване в отбора, но като цяло процесите протичат вяло и няма хъс.
                                Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                                Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                                sigpic

Comment

Working...
                                X