Известие

Collapse
No announcement yet.

ФОРМУЛА 1 СЕЗОН 2011

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Браво на Нандо че се качи на стълбичката - това мотирвира доста и се надявам пак да го повтаря! Хареса ми как са успели да настроят колата и с нови гуми се държи доста прилично, а с поизносени продължава да е конкурентна. Фетел отново отнесе всички - просто като го гледах на мястото на което бяхме на пистата, такава преднина отвори в началото, че свят им се изви. Розберг позабави колите зад него, докато го преборят и това даде на Фетел още секунди преднина. Маса сякаш пак само се возеше... а двата макларъна не успяха явно да намерят най-доброто в тяхната кола. Рено се представиха и те доста задоволително.
    На мен състезанието ми хареса! Следва Испания!

Даването на газ, води до пристрастяване!
    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Айдееееееееееее Ферариии!!!!!
      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Всички стратези във Ферари просто трябва да си подадат оставките.......

П.П. Какъв старт и какъв финал ,ужас. Верно ,че са бързи другите ,но да караш последните 25 обиколки с едни и същи гуми е идиотщина! Поредната продънена стратегия.......
        Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
        Fiat Bravo II 1.4 90hp
        sigpic
        Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Подкрепям!

И не разбрах как Фетел влезе първи в бокса (първите спирания) и след няколко обиколки влязоха Алонсо и Уебър и излязоха зад феетел на 20 секунди!?! Егати в бокса 1 минута ли седяха?
          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT

Comment

Зашеметяващ Алонсо на старта и пълен провал до края на състезанието след тва...във Ферари некой требе да си ходииии!!!!
            SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
            SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
            SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

Ферари не може да е винаги на върха от време на време ще има и други там, само може да се надявате да не се заседите в по-задните позиций.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Днес квалификацията беше добра до... катастрофата на Сержо Перес! Доста лошо се удари на най-бързото място на пистата - веднага след тунела на правата и спирането за завоя след нея! http://www.formula1.com/news/headlin...1/5/12104.html
                Дано няма сериозни травми, освен слуха за счупен крак!
                Отново Ветел стартира пръв, до него е Бътън, 3-ти е Вебер, след него Алонсо, Шумахер и Маса!
                Утре ще е интересно състезнието на пистата, но като цяло писта по улиците е равно на доста загладен асфалт, защото всички почти в първите 10 караха с най-меките гуми с червените надписи в търсене на повече сцепление!

Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Тоя тунел е много грозно място.До шикана го карат по слух.Иначе квалификацията беше интересна.Дано Серхио да не е много пострадал.
                  Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                    Тоя тунел е много грозно място.До шикана го карат по слух.Иначе квалификацията беше интересна.Дано Серхио да не е много пострадал.
                    Нищо му нема на Перес (еднотипно-странна катастрофа с тази на Розберг), но ще почива за състезанието...за сметка на тва пък черния от 7-ми го пращат 9-ти (), а за Нандо остава надеждата за добър старт като в Испания и да му стискаме палци браточки...

Comment

Първоначално публикувано от Zmeycho Покажи съобщение
                      Нищо му нема на Перес (еднотипно-странна катастрофа с тази на Розберг), но ще почива за състезанието...за сметка на тва пък черния от 7-ми го пращат 9-ти (), а за Нандо остава надеждата за добър старт като в Испания и да му стискаме палци браточки...
                      Тук старта е много важен!!! Иначе да - Перес бил под лекарско наблюдение, иначе нямал сериозни травми.

Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                        Тук старта е много важен!!! Иначе да - Перес бил под лекарско наблюдение, иначе нямал сериозни травми.
                        С тва за старта в Монако далеч не откриваш топлата вода негро, кофтито е, че Нандо беше най-бърз до момента на квала и спокойно можеше поне едно 2-ро време да даде, ма се оказа, че пак некой друг е акал в гащичките на италианците за жалост...

Comment

Към това Монако съм предубеден, че състезание не става, гледах с полвинчат интерес и към края онез тримцатата като се захапаха взе да става интересно и хоп - червен байряк.

Comment

Аз пък се издразних, че им позволиха да сменят гуми, докато чакаха да разчистят Така състезанието се реши в полза на Фетел..

FIAT Coupe 16VT

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                              Аз пък се издразних, че им позволиха да сменят гуми, докато чакаха да разчистят Така състезанието се реши в полза на Фетел..
                              Да ... точно така си беше.Ако не му бяха сменили гумите 100 % нямаше да издържи докрая.Мен ме е яд много за Хамилтън не му беше ден на момчето..... нито днеска нито вчера тъкмо излезна и Перес се блъсна и до там с боренето за челни позиции.Иначе браво на Фетел показа Шампионско каране толкова много издържа с едно влизане в бокса.Но мисля, че най-много аплодисменти заслужава Бътън много чисто каране и страшно бърз.

Comment

Първоначално публикувано от Nikolov Покажи съобщение
                                Да ... точно така си беше.Ако не му бяха сменили гумите 100 % нямаше да издържи докрая.Мен ме е яд много за Хамилтън не му беше ден на момчето..... нито днеска нито вчера тъкмо излезна и Перес се блъсна и до там с боренето за челни позиции.Иначе браво на Фетел показа Шампионско каране толкова много издържа с едно влизане в бокса.Но мисля, че най-много аплодисменти заслужава Бътън много чисто каране и страшно бърз.
                                Абе то и аз заподозрях малко побутване на Ред бул ама айде да не прекаляваме с филмите, а за Хамилтън не ме е яд, той така и така си тръгна от задна позиция, на тая писта почти нищо не може да се направи, виж Бътън добре се представи.

Comment

Working...
                                X