Известие

Collapse
No announcement yet.

ФОРМУЛА 1 СЕЗОН 2011

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Хм... не мисля, че "Ред Бул" ще клекнат догодина. Май от топ отборите само те си останаха с не бутнат инженерен колектив.
    bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета

Comment

• Ми не знам но се говореше нещо за Е. Нюи щял да ходи някъде към Феритата но все пак това са само слухове пък да поживеем пък да видим.

Comment

• Първоначално публикувано от coca-cola Покажи съобщение
        Ми не знам но се говореше нещо за Е. Нюи щял да ходи някъде към Феритата но все пак това са само слухове пък да поживеем пък да видим.
        Рори Бърни се връща във Ферари. А за Е. Нюи не съм чувал да се мести някъде.

Comment

• Преди около 2-3 с-ния тея наште приказливци по тv7 споменаха нещо такова та аз за тва пък и ко да направя като превеждат каквото си искат за това писах да сме живи и здрави да видим.И все пак си мисля че това им беше на лимонадите

Comment

• Те пък едни водещи по ТВ7... Аз предпочитам да гледам RTL.

Comment

• Хайде да не злобеем по адрес на Red Bull - просто в момента са най-добрите и заслужават всички награди.
              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
              sigpic

Comment

• Да, определено си заслужиха всички награди тази година !

Comment

• Много спорна ситуация при вчерашния пореден инцидент в Индия между Маса и Хамилтън - стюардите този път отсъдиха в полза на Хамилтън.Гледах внимателно на повторенията - и двамата бяха захапали от идеалната линия, но никой от тях не беше с целия болид върху нея.Стори ми се, че Маса нарочно отвори повече преди завоя за да предизвика конфликтна ситуация и може би затова го наказаха, макар, че момента е много тънък и според Дейвид Кутарт, който е коментатор в момента, правото е на страната на Маса, защото се е движил значително по-напред.
                  sigpic

Comment

• смятам че изобщо нямаха основание за наказание на Маса , Хамилтън щеше да е в правото си ако беше достигнал средата на болида на маса, така че мисля че този път стюардите подложиха крак на кончетата
                    GTV 2.0 TS 16V 1998
                    HYUNDAI I20 1.1 CDRi 2013

Comment

• Хами почти се беше изравнил на 100% с него дори, но като видя бразилската мебел как наднича в огледалото и как тръгна да сече завоя, наби спирачки, поради което се оказа наравно със задната му гума в момента на удара, и оттам идва заблудата, че пак Люис е виновен. Много добро решение на стюардите този път - наказанието беше именно защото Маса погледна, видя къде е, знаеше, че е там, отгоре на това му е ясно, че това е Хамилтън и не отстъпва, отделно по правилник е длъжен да остави място, щом има кола отвътре. Репликите му след финала, че не вярвал Хам да влезе там в завоя и че нямал вина не вървят. Все пак, отдавна не сме 70-те, вече има камери у всяка дупка...
                      Лично според мен, и един Фетел заслужаваше подобно наказание, на старта на ГП на Япония... още повече след финала на пресконференцията се кълнеше, че не видял Бътън и затова станало така, че го метнал в тревата, а един от онбордите показа как 2 пъти гледа в огледалата и перфектно знае къде е... ама нали във въпросния старт стана шампион, та го помилваха направо...
                      Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

• Абе добре се халосаха, аз съм доволен.......
                        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Маса доказа за пореден път, че не разполага с нужните качества, за да е пилот на отбор като Ферари...Никога не съм го харесвал, но от как го халоса оная пружина в главата - съвсем го няма никакъв горкия...
                          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                            Маса доказа за пореден път, че не разполага с нужните качества, за да е пилот на отбор като Ферари...Никога не съм го харесвал, но от как го халоса оная пружина в главата - съвсем го няма никакъв горкия...
                            Аз го харесвах, но наистина този човек много се промени от този момент и преди това когато загуби титлата заради повлечения маркуч на горивото в Сингапур.
                            След тези случки кара вяло и като, че ли загуби хъса за победа - има някаква промяна по отношение на ценностите му.
                            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от -Bobby- Покажи съобщение
                              отгоре на това му е ясно, че това е Хамилтън и не отстъпва
                              E какво като е Хамилтън, трябва да му отвори място да мине ли, еми много ясно че ще го свие. Същото би сторил и Хамилтън, да не споменавам конкретни състезания в които пък на него му се е налагало да се защитава, просто нямам думи. Очевидно колега си пристрастен към печката, но държа да отбележа че Маса далеч не ми е любимец. Според мен просто закъсня със "затварянето на вратата" и вероятно това беше причината за наказанието.
                              Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                              Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                              Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Не, не значи, че трябва да му остави място да мине, но има начин да го задържи там, без обаче да се удрят. Хамилтън и Уебър направиха показно как се прави това, миналия кръг в Корея, като караха 6 завоя гума до гума. Това да знаеш кой ти е на гъза е от ОГРОМНО значение, защото едно е да те атакува Бътън, друго е да те атакува Алонсо, а трето и четвърто е да те атакува Хамилтън или Шуми, респ. всичките тези да се бранят. И точно ей в този момент трябва да се прояви сивото вещество на Маса, и да затвори така завоя, че да има място за тъмния, а не да му хлопва така харабийски вратата, защото иначе ще последва удар. А той, отгоре на всичкото, има и горчив опит вече с Лу цял сезон, и прекрасно знае, че щом онзи е влязъл, няма да пусне кокала. А отгоре на всичкото, този път дори Лу го пусна и наби спирачки в последния момент, за да избегне удара, ама от позицията му на влязъл с над половин болид отвътре до момента на спиране, беше невъзможно да го избегне... Маса си зави там, сякаш няма никой друг - а знаеше, че има. Колегите са прави, че откак го дрънна тая пружина в главата, нещо му е разместила клетките...
                                Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Working...
                                X