Известие

Collapse
No announcement yet.

Перфектната музика

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Относно италфеста, считай че имаш моята подкрепа

аз това се опитах да направя на този фест....в всяка кола да седнат няколко човека, да чуят едно и също парче...ама някъде ми зачезнаха дисковета...аз бях водещ и се провалих....както и да...

като се има в предвид, че всичко беше импровизирано...мина много добре като за първи път.
    sigpic
    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
    " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
    "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от KGB
      .....Куку, ами май беше ти....така е ако аз ти я бях инсталирал нямаше така да стане....
      Петко, то си свиреше нормално, даже много готско, три месеца и изведнъж си пииип мамата
      Сега се оказа, че не е от плеъра, а от кабелите, ама от кои кабели... като излезе от сервиз колата ще я закарам да ги прегледат, защото можело да е от инсталацията на колата

П.П.
      Тая тема май не беше точно за това
      sigpic

Comment

Чушки инсталацията. Званни или на някоя среща ще си взема инструмента и ще го гепиме
        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
        sigpic
        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Ми естествено, че е от кабелите бре като не се направят със спойки и само са омотаята ей така и малко скоч така става....

Докарай си колата, ще ти я разглоба и ще я оправя....само, че преди това ако има нещо изгоряло ...колана или нещо друго в АвиТел да ти ги сменят
          sigpic
          Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica

Comment

Първоначално публикувано от KGB
            аз това се опитах да направя на този фест....в всяка кола да седнат няколко човека, да чуят едно и също парче...ама някъде ми зачезнаха дисковета...аз бях водещ и се провалих....както и да...като се има в предвид, че всичко беше импровизирано...мина много добре като за първи път.
            Както написахме вече десетки пъти, феста си протече супер, благодарение на организаторите и на многото участници. Нямаше видими провали на събитието. Следващият път дано да е още по внушително.

Предполагам четохте статията за феста в съботния Монитор. Аз си я изрязах за спомен.
            '98 Alfa Romeo 156 1,8 16V Twin Spark

Comment

Малиии как сме деформирали темата.

Kolio, къде се загуби бре човече? Какво стана с новата изгора? Тества ли я? Купи ли я? Нищо не споделяш!
              '98 Alfa Romeo 156 1,8 16V Twin Spark

Comment

Kolio,

В момента сигурно не може да се откъсне от своята нова придобивка (дай боже) и не му остава време да се метне до РСто
                sigpic

Comment

Това с една и същата песен не става защото в повечето случи когато една песен звучи супер в една кола в друга не е върха. Особено басса за да бъде качествен трябва да имаш мек и твърд спецялно на феста нямаше някой който да е с 2 така че има 2 варяната да свири или меко или твърдо. С меко звъчене са soul, jazz, rap.... а с твърдо хардрок метал.... така че всеки трябва да си подбира песен която пасва на неговото стерео!
                  Благодаря ви за комплиментите които направихте на колата ми
                  Христо съжалявам, че не се запознахме иначе много добре знам коя ти е алфата. Дори мисля че от членовете на клуба съм 1вия който съм я видял.
                  XTruck

Comment

SONY Demo CD

Имам тестовия диск на Сони, с който обикалят лятото за промоциите на car Stero-то продуктите си. Ако ви свърши работа ???

Comment

Значи, трябва ни един истински оргинален диск....аз има няколко такива.

Теста се прави с една и съща песен....

Перфекентата музика за кола и какво и да било, би трябвало да е настроена на всичко на нула....басове,високи, средни и т.н. Когато въпросният запис е бил правен в студиото, той е направен така, че да звучи както автора иска....с определените високи, средни и ниски...
                      sigpic

Comment

Ако си говориме за перфектна музика със сигурност има доста неща да се направят (говоря за себе си)
                        XTruck

Comment

До перфектната музика ни делят много неща...аз лично трябва да направя още едно нещо което е доста важно със Стефчо
                          sigpic

Comment

Perfektna muzika NJAMA
                            vinagi mozesh da podobrish neshto
                            Volvo S80 2.0 T5 180hp
                            Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
                            Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

кармюзик

Наистина е най-добре да се запише една и съща песен на диск и касета и така да се определи, коя кола е с най-качествения саунд.
                              Защото , ако се пусне песента ДУ ХАСТ на Рамщайн, при еднаква мощност на две уредби, ще заглуши рап или техно.
                              Незнам името на пича с червената Алфа 147, но отвън доста думкаше на кухо. Дори и на видео филма съм го записал, пак се чува кухо. Най-добрия саунд беше на Алфа 156, чух я и вътре и отвън. Много качествен звук
                              Имам усилвател 2х 80w + 1х 100w, бас касата ми е 160w. Слушам ги в комбито си, слагал съм ги и в багажника на Фиата. Чесно да си кажа, във Фиата се чува по-ефекно, макар че разлика в годините на две коли е 14-15 години. Ще Ви демонстрирам , на слеващия Фест.
                              www.bgphoto.net/tuning-mix/
                              089/ 8820032

Comment

Аз съм пича с червената 147мица

Отвън няма начин да се е чувало добре....по простата причина, че колата е изолирана...аз съм си правел допълнително изолация. За напред мисля да доизолирам и доста други части на колата....ефект от изолацията е МНОГО добър

п.с: няма добра музика без такава изолация....въпреки, че в БГ такиви коли са много малко...всеки набляга на SPL не на SQ което аз гоних, за това исках хората да сядат вътре...при затворени врати,стъкла и т.н.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X