Известие

Collapse
No announcement yet.

алфа 155 1.8 тс срещу голф 3 тди-110кс

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Bobo
    Аве само да питам ГОЛФ 3!!! има ли 110 коня щот аз знам само 4 със толко коне а тройката е 90
    един приятел имаше едно време такъв точно ...с чарвеното i

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
      Аве само да питам ГОЛФ 3!!! има ли 110 коня щот аз знам само 4 със толко коне а тройката е 90
      има имааа а как въри с фиата ако си ще те отвее

Comment

Те са от последните и си вървят щото са и по леки май само 8-9 месеца ги прават и минават на 4-ка

Comment

Още не сме ги дръпнали.Чаках вашето мнение и съвети-не обичам да падам,а и Алфата я имам отскоро и не съм сигурен какво може.Плюс това и ламбда сондата ми е прецакана.
          ALFA 155 1.8TS

Comment

Голфа май няма чип,но мисля че са му превъртели ангренажа с един зъб.Хлапето постоянно ходи на гонки и е в час - нормалните гти-та ги съдира.
            Аз нямам много опит - има ли некви тънкости в старта, превключването...
            Айде - има ли отворени
            ALFA 155 1.8TS

Comment

Бате имай предвид, че при правилна употреба наще Алфички могат много добре да дръпват...
              Пример преди 2 вечери аз със В-повер Рацинг и спортен филтър скъсах БМВ120д (163кс) и то не защото оня не можеше да кара
              Honda CBR 954RR, Range Rover Vogue V8

Comment

Абе варви си колицата ама все си мисля че може и повече.Нищо не съм правил по нея и я карам само с 95 от Шел
                ALFA 155 1.8TS

Comment

Първоначално публикувано от zlia
                  Шанс нямаш никакъв. Правили сме гонки м/у такъв Голф и с по-яки коли и за съжаление,този варел наистина е бърз. Иначе последен старт имаше с Алфа 145 1.6 16V и Голфа не ни би,а направо ни уби на пътя. Алфата беше 2000г. и стоеше добре до края на втора скорост, а от там нататък "дръпна ръчната". Същият Голф но с чип за 4км напъване сочи на километраж 220 км/ч.
                  дали алфата е 2000kg?
                  Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa
                    Шанс нямаш никакъв. Правили сме гонки м/у такъв Голф и с по-яки коли и за съжаление,този варел наистина е бърз. Иначе последен старт имаше с Алфа 145 1.6 16V и Голфа не ни би,а направо ни уби на пътя. Алфата беше 2000г. и стоеше добре до края на втора скорост, а от там нататък "дръпна ръчната". Същият Голф но с чип за 4км напъване сочи на километраж 220 км/ч.
                    дали алфата е 2000kg?
                    2000та година бе вирус, чети ....
                    '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                    '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                    '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Първоначално публикувано от 100letov
                      Бате имай предвид, че при правилна употреба наще Алфички могат много добре да дръпват...
                      Пример преди 2 вечери аз със В-повер Рацинг и спортен филтър скъсах БМВ120д (163кс) и то не защото оня не можеше да кара
                      Aбсурд - 120д даваше 15.84 на божура, а ти с 1.8 не можеш да паднеш под 17 в никакъв случай - смятай колко коли преднина е това
                      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

БатВас, никъде не съм споменал че сме се гонили на точно отмерени 400м...
                        Направихме си няколко дръпки между светофари и ситуацията беше следната: при старта него го укоцяваше тракшън контрола, при ускорението наистина много лекичко тръгваше да ми избягва и като сменяше скорост (явно му бяха къси предавките) аз го настигах пак, и като минехме 120 почвах вече да му напредвам
                        Са дали на него не му е стискало или не си е познавал колата достатъчно незнам, но след 2-3 светофара резултата си беше все един и същ в моя полза...
                        Единственото което исках да покажа с този пример на колегата който ше се дърпа с голфа е, че шанс винаги има :P :P
                        Honda CBR 954RR, Range Rover Vogue V8

Comment

Първоначално публикувано от valjo
                          дали алфата е 2000kg?
                          пуста темница ...Извинявам се
                          Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от valjo
                            дали алфата е 2000kg?
                            пуста темница ...Извинявам се
                            Еми кат четеш между редовете и гледаш само числата , така е Пъкти то от годинките(не че знам на колко си ама предполагам )
                            Alfa156 Against All

Comment

А

Първоначално публикувано от 100letov

Това не го вярвам!!!!

Comment

Айде кажете ми сега защо като включа фаровете Алфичката ми окуцява.Тук при нас гонките са само нощем
                                ALFA 155 1.8TS

Comment

Working...
                                X