Известие

Collapse
No announcement yet.

Astra gsi i Audi A4 2.5 TDI Cabrio

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Astra gsi i Audi A4 2.5 TDI Cabrio

Е тва немога да го повярвам.Сега си идвах по цариградско и какво да видя Astra gsi се гони със Audi A4 2.5 TDI Cabriolet(ново към 2003-2004г).Та Астрата беше малко пред Аудито и хоп навря се пред мен.На мене и толко ми трябваше да върна от 5-та на 3-та при скорост 100 км/час - тоя пред Астрата се махна и съответно аз давам газ до ламарина и си мисля,че може да стане забавно,а тоя пич с Астрата като я настъпи малиииии аз все едно сложих спирачка е нема такъв изтребител,а тоя със Аудито направо го хвана срам да се натиска и се укроти.Тая Астра беше пипана 1000 %.Е нема такъв изтребител. Астрата беше бяла без никви надписи отзад.
    Alfa156 Against All

Гледайте колеги тая мизерия Астрата GSI то де вентиловото много върви.
    Fiat Punto 1.4GT 1996
    Hyundai Tucson 2.0 2007
    Renault Clio 1.5 2019

Comment

Re: Astra gsi i Audi A4 2.5 TDI Cabrio

Първоначално публикувано от slav40
      Е тва немога да го повярвам.Сега си идвах по цариградско и какво да видя Astra gsi се гони със Audi A4 2.5 TDI Cabriolet(ново към 2003-2004г).Та Астрата беше малко пред Аудито и хоп навря се пред мен.На мене и толко ми трябваше да върна от 5-та на 3-та при скорост 100 км/час - тоя пред Астрата се махна и съответно аз давам газ до ламарина и си мисля,че може да стане забавно,а тоя пич с Астрата като я настъпи малиииии аз все едно сложих спирачка е нема такъв изтребител,а тоя със Аудито направо го хвана срам да се натиска и се укроти.Тая Астра беше пипана 1000 %.Е нема такъв изтребител. Астрата беше бяла без никви надписи отзад.
      Има една бяла дет е 300++кс на кенара, ако е била тя нормално да те разпори, а пък и да не е турбо а сток пак ше те раздърпа стабилно!
      Golf 3 2.0 16v

Comment

Малко офтопик, ама кабрио дизел... това не е ли гавра ? Тия като запрат не некой светофар и ше се отроват
        Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Първоначално публикувано от Naso
          Малко офтопик, ама кабрио дизел... това не е ли гавра ? Тия като запрат не некой светофар и ше се отроват
          Nе бе като карат с био дизел и замирише на картофки може и по бира да си отворят.
          1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
          2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
          1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

аз вече тука и във Филибето брах срам няколко пъти от Астра ГСИ
            Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
            Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Първоначално публикувано от Naso
              ако отзад има друго кабрио,и да не е дизел,пак ше се отроват
              Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от DiStefano
                аз вече тука и във Филибето брах срам няколко пъти от Астра ГСИ
                А аз от корса
                97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Working...
                X