Първоначално публикувано от CrazyElement
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Драг състезание в Сливен 22 май 2011г.,...продължение на състезанието - 5 юни 2011г.
Collapse
X
-
Само да вметна че това е единствената така направена хонда.Из квартала я мернах веднаж и останах доста доволен от видяното.На всеки се случва в даден момент да има проблем с колата.Надявам се в скоро време да я видим на някое омв.Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
ех.. Малкото КуВе
sigpic
Comment
-
Абе колата върви на зла гад,само това предно предаване мъка е
Bmw 535d LCI 410WHP(Hybrid turbo FMIC) 12.8 -400m
BMW F13 M6
BMW X6 3.5d
Mini cooper r56 lci
Alfa romeo Gt 1.9 jtd Eibach anti roll bars, eibach springs,Koni suspension, gtb2056vzk,Fmic, full exhaust 76mm, Quife, brembo brakes 330mm
SPRINTAUTO Service
Comment
-
Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщениеИма ли смисъл да ходи пак да му връчват биноклите само приказките му са големи на тоя младеж,по добре да не върви че само се излага като кифладжия.
Какви бинокли Вее колега от село Крумово ? И на теб ли да обясняям ,че колата имаше проблем и вървеше на 0.3 буст !?
Никога не съм бил Мишка като Вас повечето , когато на някои му се преебе колата да го храня !
Ако колата беше на макс и даваше 13.8 - 14 тогава е за подигравка ..... ама ти точно , който гледаш отстрани и чоплиш семки паркирал 19 секундния си мъртвец направо нямаш право да четеш камо ли да пишеш и да се изхвърляш кат чЕкия .........
Comment
-
Аз придизвиквам Дригата да изтрие всичката хранилка отностно "рибата" , да не говорим , че няма нищо общо с темата , защото е за алфа ромео , а не за хонда , просто е смешно отстрани , едните хранят рибата, защото бил се надъхал в тунинг форума , че щял да е 1ви , ми какво от това , спортна злоба бе колеги, какво лошо има да си вярваш , че си най-бързия? Какво и да е казал обаче , рибата , трябва да се признае , че човека е инвестеирал доста пари в колата и излиза на чертата дори с повредена кола... не виждам какъв е смисъла да го плюете , че е бил бавен като дефактно е 5 секунди по-бърз от 90% от хората тука на 400мAlfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Първоначално публикувано от tradiuli Покажи съобщениеКакви бинокли Вее колега от село Крумово ? И на теб ли да обясняям ,че колата имаше проблем и вървеше на 0.3 буст !?
Никога не съм бил Мишка като Вас повечето , когато на някои му се преебе колата да го храня !
Ако колата беше на макс и даваше 13.8 - 14 тогава е за подигравка ..... ама ти точно , който гледаш отстрани и чоплиш семки паркирал 19 секундния си мъртвец направо нямаш право да четеш камо ли да пишеш и да се изхвърляш кат чЕкия .........АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162
Comment
-
Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщениеВиж сега пичага да те допълня като чекия на мокър пясък се изхвърляше и цапаше на ляво и на дясно из авто форумите именно ти.Другото което е наи малкото след срамното падение мисля че точно ти нямаш право да четеш и наи малкото да пишеш във тая тема.Другото което е защо като си имал проблем си излязъл на пистата,защо се оправдаваш вместо да си признаеш че ти връчиха бинокъла отгоре на това има и клипчета и многото хора на пистата които ти видяха резила дори се смяха а хондаджиите се държаха и за главите.Хаиде оправяи си консервата и другия път да се радваме на добри резултати а не плюнки наляво и надясно из форумите.
Да те допълня и аз ..... цапам ,защото си познавам колата м знам как върви , знам как вървят противниците ми и е нормално като тук в София всичко е наред да ги унищожа ..... за нещастие колата се повреди на пистата в Събота и оправия нямаше !!!! Части нямаше .....
Резила са го видели "семкарите" като теб .... хората , които разбират им беше пределно ясно какво ще стане с такъв проблем ......
Аз не съм Мише сърце и ми беше пределно ясно ,че с буст 0.3 и време 13.7 ще припадна от повечето обаче излезнах да карам , защото не ме ебе грам какво ще си помислят Семкарите ........
Който иска да застава в тоя миг да види колко е бавна 14 секундната Хонда ..........
Comment
-
Първоначално публикувано от tradiuli Покажи съобщениеДа те допълня и аз ..... цапам ,защото си познавам колата м знам как върви , знам как вървят противниците ми и е нормално като тук в София всичко е наред да ги унищожа ..... за нещастие колата се повреди на пистата в Събота и оправия нямаше !!!! Части нямаше .....
Резила са го видели "семкарите" като теб .... хората , които разбират им беше пределно ясно какво ще стане с такъв проблем ......
Аз не съм Мише сърце и ми беше пределно ясно ,че с буст 0.3 и време 13.7 ще припадна от повечето обаче излезнах да карам , защото не ме ебе грам какво ще си помислят Семкарите ........
Който иска да застава в тоя миг да види колко е бавна 14 секундната Хонда ..........АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162
Comment
-
Първоначално публикувано от CrazyElement Покажи съобщениеАз придизвиквам Дригата да изтрие всичката хранилка отностно "рибата" , да не говорим , че няма нищо общо с темата , защото е за алфа ромео , а не за хонда , просто е смешно отстрани , едните хранят рибата, защото бил се надъхал в тунинг форума , че щял да е 1ви , ми какво от това , спортна злоба бе колеги, какво лошо има да си вярваш , че си най-бързия? Какво и да е казал обаче , рибата , трябва да се признае , че човека е инвестеирал доста пари в колата и излиза на чертата дори с повредена кола... не виждам какъв е смисъла да го плюете , че е бил бавен като дефактно е 5 секунди по-бърз от 90% от хората тука на 400м
http://www.youtube.com/watch?v=TBxhqdh0qqM
Първоначално публикувано от tradiuli Покажи съобщениеДа те допълня и аз ..... цапам ,защото си познавам колата м знам как върви , знам как вървят противниците ми и е нормално като тук в София всичко е наред да ги унищожа ..... за нещастие колата се повреди на пистата в Събота и оправия нямаше !!!! Части нямаше .....
Който иска да застава в тоя миг да види колко е бавна 14 секундната Хонда ..........
Аааа и да ти напомня едно твое изказване:Първоначално публикувано от TrAdIuLiЩе ви точкувам жестоко в Неделя .....Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 23:42.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеИ колко е бърз с тия над 15 сек. на 400м... аааа???
Опааа 13,7 у някой друг живот...15,263 виждам аз и другите, които се пукнаха да ти се смеят на пистата, стана за тотален смях, добре че беше ти че да има на кой да се смеем и подиграваме...
Аааа и да ти напомня едно твое изказване:
И само да те питам кой кого точкуваха аааа
А ти драги ми Семкарю какво караш ей така да те питам ? Да не си пешаходец ? Студент ? Абитуриент ?
Искам само да знам ти , който си се смял и подигравал с "другите" какво караш та така да се подиграваш Аахахах
Comment
-
Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщениеВиж сега пичага да те допълня като чекия на мокър пясък се изхвърляше и цапаше на ляво и на дясно из авто форумите именно ти.Другото което е наи малкото след срамното падение мисля че точно ти нямаш право да четеш и наи малкото да пишеш във тая тема.Другото което е защо като си имал проблем си излязъл на пистата,защо се оправдаваш вместо да си признаеш че ти връчиха бинокъла отгоре на това има и клипчета и многото хора на пистата които ти видяха резила дори се смяха а хондаджиите се държаха и за главите.Хаиде оправяи си консервата и другия път да се радваме на добри резултати а не плюнки наляво и надясно из форумите.
И що да не коментираме?!!!!!!!!!!!!!
Бяхме там гледахме с ГОЛЯМО УДОВОЛСТВИЕ цялото състезание и всеки си е направил изводи за себе си и има право да коментира както си иска........
Те като гледам и други имаха проблем с колите, ма не ревът кат теб............
Тва е спорта, винаги има по-добър, по-силен и по-голям от теб............
А понякога стават и грешки............. Човешко е........
И вместо да се държиш като МЪЖ ти тук започна да ни плюеш АЛФИТЕ и да ни обясняваш кво трябва да пишем........
А ми ако беше спечелил и те хвалехме, дали пак нямаме право да пишем щот сме СЕМКАДЖИИ?!!!!!!!
И кво ша ми го защитавате останалите.
След като пише в Алфа форума плюе по марката и по нас потребителите!!!!!!!!!!!
Дали ако аз започна да плюя в Хонда форума по марката им, така ще ми се радват и ще ме гледат с добро око?!!!!!!!!!!
Ма той си бил такъв........
Ако съм го познавал, еди кво си щяло да ми е мнението за него.........
Е мииииииии, няма как да познавам всеки и да знам кво му е настроението и как се държи с приятелите си........
Тук пишат доста непознати хора и ми се струва, че е редно да се уважават взаимно........
И накрая да кажа (тъй като не съм наясно с обстоятелствата) ако сам си изкарваш парите с които си тунинговаш колите, естественно си достоен за уважение, НО ако ти ги дават мама и тате............sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
Първоначално публикувано от tradiuli Покажи съобщениеА ти драги ми Семкарю какво караш ей така да те питам ? Да не си пешаходец ? Студент ? Абитуриент ?
Искам само да знам ти , който си се смял и подигравал с "другите" какво караш та така да се подиграваш Аахахаха твоя кошник дори 400м не може да мине
И няма ли да се намери някой който да го банне, в другите форуми отдавна го направиха това, а в някои явно го оставят за да има на кой да смеем, ама и така става нека да ни бъде забавно156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
За хората, които не присъстваха първия път, Ви приканвам да не си изпускате втория шанс
http://www.youtube.com/watch?v=lTyU-...&feature=feedu156 2.4JTD 136+ PS
Comment
Comment