Известие

Collapse
No announcement yet.

Драг състезание в Сливен 22 май 2011г.,...продължение на състезанието - 5 юни 2011г.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• За съжаление пак ще го изпусна това, много ме е яд.

п.с. Малко е глупаво да се хвалиш наляво и надясно по форумите, че си "най-големия" и след това да очакваш нещо различно от подигравки и смях след подобно представяне. Като ти е счупена колата не я карай, не е нужно да казвам, че по този начин само се излагаш.
    Също така не мисля, че е много добре да се обижда публиката или така наречените от теб "семкаджии" защото без тях, такива събития като това в Сливен например нямаше да има.
    Глупаво е да се мъчиш да засегнеш някой с това, че колата му е "19 секундна бегачка". Много са малко хората които ги интересува колко им е бърза колата на 400 метра... и не те са застанали на чератата да претендират за нещо, а ти. Това че влагаш парите си в тази кола си е твой избор и навярно страст, но не е редно да съдиш за другите по този критерий.
    Last edited by M.Gruev; d.m.y г., 12:28.
    Alfa Romeo Alfetta GTV 1800
    Alfa Romeo 164 3.0 V6

Comment

• аа с Рибата винаги е весело , дори и на живо , толкова много говори че устата му пресъхва , аз лично много му се веселя , особенно когато се счупи
      Volvo S80 2.0 T5 180hp
      Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
      Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

• След като толкова много се подигравате и сте сиг в 15-секундното постижение, коя Алфа от форума може да бъде реална конкуренция на Ондата на рибаря на драг???

Comment

• червената кучка
          сещаш ли се
          http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...5_n.jpg:alien:
          alfa 164 t.s ex
          tipo 2,0 16v turbo ex
          opel astra amnesia ex
          megane 2 ex
          alfa 159 jtd ех
          audi A6/S TQ 330+
          audi a4 b5 1,8 TQ 500++
          alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design

Comment

• Бобомобила, на дригата боксера ще му се опъне, Ненко ще го поцепи (ако караше на драг...).... има, има....не се бой.
            няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

• От тук изборените се предполага че само червената ку4 може да го бие на драг, но това скоро няма да си проличи, а и концпецията и не е за драгаджийка
              За на Бобо колата много бих се радвал да е така, нека я направи и ще се види!
              С цялото ми уважение към Дригата но не вярвам да успее да се справи с вървежа на Рибаря - ако имат желание нека се замерят!
              Нено - човека си кара идеално по завой, но не знам да има кола подготвена за направо? Ако да - нека и те се замерят!
              Не защитавам Рибата заради това че се познваме, просто този път си доведе проекта докрай като хората и колата стана доста силна - смешно е да се подиграваме при положение че почти няма с какво да му се отговори! Който има желание нека се разбере с него - никога няма да откаже старт!

Comment

• да беше фиат или ланча да му кажа кой ша му са опъне ама алфа освен червената кучка ....
                не виждам коя друга би скочила толкова
                alfa 164 t.s ex
                tipo 2,0 16v turbo ex
                opel astra amnesia ex
                megane 2 ex
                alfa 159 jtd ех
                audi A6/S TQ 330+
                audi a4 b5 1,8 TQ 500++

Comment

• Първоначално публикувано от 1912 Покажи съобщение
                  да беше фиат или ланча да му кажа кой ша му са опъне ама алфа освен червената кучка ....
                  не виждам коя друга би скочила толкова
                  Е нали твойта бше 12 секундна и 5 сек до100??????
                  145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

• ее да бе в мечтите може и да стане 12 секундна ...
                    ако пък и не са трошеше и ептен ,,,
                    ша напрая гонка с рибока няма ядове за шоуто съм готов на сичко само да съм на 100 процента и даваме газ
                    и да паднем и да бием пак ша са напием
                    alfa 164 t.s ex
                    tipo 2,0 16v turbo ex
                    opel astra amnesia ex
                    megane 2 ex
                    alfa 159 jtd ех
                    audi A6/S TQ 330+
                    audi a4 b5 1,8 TQ 500++

Comment

• За Фиат-а си знам (ако скоро го подакрат де), Ланчи се сещам за 3-4 броя + още 2 под въпрос (много близки ще са) и 1 която не се знае кога ще бъде завършена

---------- Post added at 13:22 ---------- Previous post was at 13:22 ----------

Първоначално публикувано от 1912 Покажи съобщение
                      ее да бе в мечтите може и да стане 12 секундна ...
                      ако пък и не са трошеше и ептен ,,,
                      ша напрая гонка с рибока няма ядове за шоуто съм готов на сичко само да съм на 100 процента и даваме газ
                      и да паднем и да бием пак ша са напием
                      ЕВАЛА Колега - това е приказка!

Comment

• Първоначално публикувано от Tie Покажи съобщение
                        За Фиат-а си знам (ако скоро го подакрат де), Ланчи се сещам за 3-4 броя + още 2 под въпрос (много близки ще са) и 1 която не се знае кога ще бъде завършена [COLOR="Silver"]
                        Че той Фиата си е в движение: http://www.youtube.com/watch?v=_LdcfTWa9LA

и една русенска Ланча се очаква да стане скоро готова .....
                        146 Turbo

Comment

• За Фиат имах предвид 20ВТ Типо-то на Филип с време 11.4хх на 4х4 и 12.35 на предно Иначе и Типо-то на Ици може да влезе в тия сметки, като прибавим и жълтото Ево когато е готово - ето ти поне 5 'гралета, ама Алфи?

Comment

• Сега да започна директно туко що се връщам от пистата! По горе много се изписа за хондата на Рибата, мога да кажа само едно пълна излагация и само приказки не само че не направи по добро време както беше казал, ами въобще днес го нямаше в Сливен

Отделно другото което стана е че сериозните коли повечето днес не присъстваха!!!
                            -Хасковското Ауди само на платформата си остана - проблем...
                            -Хасковското БМВ направи един старт и на 200-300 метър спря - проблем и повече не се появи...
                            -Широкото на Хеед даде 10.2, но при 2 старт пръсна съединител и скоростна кутия и после 10 мин обираха от пистата...
                            -Червената Ланчия БФСА на първия старт счупи скоростна кутия като собственика каза че това е 23-тата счупена скоростна кутия на тази кола!!!

Имаше и още много коли, които позагинаха Но най-важното много коли ги нямаше!!!

Накратко казано колите на DRAGPOWER оцеляха всичките до една...и буквално нямаха никаква конкуренция никаде...

За справка клас "Стреет":
                            1 място - Голф 2 - DRAGPOWER
                            2 място - Порше 996 - DRAGPOWER
                            3 място - ГОЛФ 4 V6 Turbo - DRAGPOWER

Клас "Ц"
                            1 място - Ауди 80 - DRAGPOWER...

За клас дизел имаше уникални изненади...
                            Като най-важното е че има нов най-бърз дизел в БГ и това не е Варненската Купра а е Фолксваген Файтон 5.0TDI Madness Motorsport с време 13,02
                            Отделно Киро счупи скоростния лост в буквалния смисъл и така отпадна...

Клас предно от предния път, който трябваше да се довършва спечели Хонда Сивик Турбо...

Шоу имаше, но участници и хора дори край пистата нямаше сравнение с предния път! Отделно в 13:00 часа заваля порой около 1 час!!! Като се отчаяхме но спря и изсъхна бързо и в 16:30 продължихме...

Очаквайте подробно видео от мен
                            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Е добре че си ти Живко да предаваш на живо, че някой ни мързеше пак до там да ходим . И все пак е валяло пак...ей тва време. Чакаме клипа на Файтона, това 2 тона и половина чудовище ми е супер интересно да го видя как се наема. А А8-цата какво направи? Беше ли там?
                              AR 156 2.4 JTD 98' RED ~200 bhp - EX
                              Seat Toledo 1L 1,9 TDI EX
                              AUDI A4 Avant B5 1,9 TDI ~150 H.P Quattro

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение

За клас дизел имаше уникални изненади...
                                Като най-важното е че има нов най-бърз дизел в БГ и това не е Варненската Купра а е Фолксваген Файтон 5.0TDI Madness Motorsport с време 13,02
                                ами с нитро + метанол....... така става

това нещо свиреше като локомотив,а и пушеше толкова

останах с впечатление че интегралето на Даниел взе първо място в клас "Ц" с време10.9хх ........но може и да бъркам де.

Времето беше отвратително -слънце,дъжд,вятър....накрая имаше и няколко форумни Алфи на свободните стартове

п.с. От мен видео и снимки не очаквайте
                                Last edited by abart_; d.m.y г., 21:12.
                                146 Turbo

Comment

Working...
                                X