Известие

Collapse
No announcement yet.

Драг състезание в Сливен 22 май 2011г.,...продължение на състезанието - 5 юни 2011г.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Имаше и един Фиат уно на мой познат от Хасковската група които беше приятна изненада! Направен с както казва момчето което го кара с части от вторични и счупена перка на турбото даде 12.3 и не съм сигурен последния старт дали не го подобри! Мотора е 2.0 16V на 1.5бара, като за дебют на писта е перфектно! Следващия път със здраво турбо и на 2бара ще гони 11-ки!
    Alfa romeo 33 1.7 8V - the monument and Alfa Romeo 156 1.9JTD

Comment

• Първоначално публикувано от ReLeFNIQ Покажи съобщение
      Е добре че си ти Живко да предаваш на живо, че някой ни мързеше пак до там да ходим . И все пак е валяло пак...ей тва време. Чакаме клипа на Файтона, това 2 тона и половина чудовище ми е супер интересно да го видя как се наема. А А8-цата какво направи? Беше ли там?
      Аудито го нямаше, иначе видео утре че голямо обратване ще пада...

Първоначално публикувано от abart_ Покажи съобщение
      ами с нитро + метанол....... така става

това нещо свиреше като локомотив,а и пушеше толкова

останах с впечатление че интегралето на Даниел взе първо място в клас "Ц" с време10.9хх ........но може и да бъркам де.

Времето беше отвратително -слънце,дъжд,вятър....накрая имаше и няколко форумни Алфи на свободните стартове

п.с. От мен видео и снимки не очаквайте
      Интегралето спечели първия път и другите 2 победи бяха за аудито...иначе на свободните се пускаше колегата hristiqn но нещо гумите му бяха меки и определено не записа добри времена, ама утре ще ги видите и само ще прецените

Първоначално публикувано от Събев Покажи съобщение
      Имаше и един Фиат уно на мой познат от Хасковската група които беше приятна изненада! Направен с както казва момчето което го кара с части от вторични и счупена перка на турбото даде 12.3 и не съм сигурен последния старт дали не го подобри! Мотора е 2.0 16V на 1.5бара, като за дебют на писта е перфектно! Следващия път със здраво турбо и на 2бара ще гони 11-ки!
      Това си беше истинска изненада за мен...и определено си викам това не може да е 1,3 турбо, най-малкото се вижда издължената муцуна а за турбината се виждаше че е зле с тия сини пушаци отзад иначе евала!
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
        Аудито го нямаше, иначе видео утре че голямо обратване ще пада...

Интегралето спечели първия път и другите 2 победи бяха за аудито...иначе на свободните се пускаше колегата hristiqn но нещо гумите му бяха меки и определено не записа добри времена, ама утре ще ги видите и само ще прецените

Това си беше истинска изненада за мен...и определено си викам това не може да е 1,3 турбо, най-малкото се вижда издължената муцуна а за турбината се виждаше че е зле с тия сини пушаци отзад иначе евала!
        Като за първи път е екстра, следващия път дано е доста по-добре в сравнение с днес!

Comment

• За черното Уно със софийските номера ли става въпрос, ако е за него то по снимките които виждам е с 2.0 8в турбо мотор а не с 16в турбо.
          Fiat Punto GT '96 131 hp

Comment

• Първоначално публикувано от Mitko_155 Покажи съобщение
            За черното Уно със софийските номера ли става въпрос, ако е за него то по снимките които виждам е с 2.0 8в турбо мотор а не с 16в турбо.
            За червеното Уно с Хасковски номер е!

Comment

• ОК ясно, иначе браво на момчето и успех занапред.
              Fiat Punto GT '96 131 hp

Comment

• Живко тази червена Ланчия на Даниел Живков ли е. Която си писал че е БФСА.
                Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
                Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

• Първоначално публикувано от Събев Покажи съобщение
                  Имаше и един Фиат уно на мой познат от Хасковската група които беше приятна изненада! Направен с както казва момчето което го кара с части от вторични и счупена перка на турбото даде 12.3 и не съм сигурен последния старт дали не го подобри! Мотора е 2.0 16V на 1.5бара, като за дебют на писта е перфектно! Следващия път със здраво турбо и на 2бара ще гони 11-ки!
                  Да не говорим,че беше и с едни зимни галоши и на 4-те ЗАДВИЖВАЩИ гуми
                  Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
                  Fiat Coupe 2.0 20V TURBO KINUGAWA TD06SL2 - 25G Billet; Madness Motorsport Remap; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM

Comment

• Първоначално публикувано от trouble Покажи съобщение
                    Живко тази червена Ланчия на Даниел Живков ли е. Която си писал че е БФСА.
                    Е тя е да, дето има и бяла стреет
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• ...

Дано който е бил на състезанието да му е харесало . При мен нещата изобщо не бяха розови и затова имам и само няколко старта с най-добро време 14.9 ...
                      BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit

Comment

• Първоначално публикувано от hristiqn Покажи съобщение
                        Дано който е бил на състезанието да му е харесало . При мен нещата изобщо не бяха розови и затова имам и само няколко старта с най-добро време 14.9 ...

аз май 14.8 видях ....или е клоняло повече към 14.9 не запомних.

Настроена ли е колата,на какъв бууст я караш? Какви бяха дертовете...неможахме да поговорим на пистата

М-у другото 166-та на колегата Kopeldaka даде 16.2 с 2.4 136 коньовата версия и ремап само (всичко друго сток)

Имаше още една 166-ца 2.0 Т.С която беше 17.2-3 по спомен........също и една 156 Т.С ,но не видях какво време даде.

Това е със измервателната техника,която мериха по време на състезанието
                        Last edited by abart_; d.m.y г., 21:12.
                        146 Turbo

Comment

• Kopeldaka да не е продал Авенса и да е взел 166 2,4 136?
                          AR 156 2.4 JTD 98' RED ~200 bhp - EX
                          Seat Toledo 1L 1,9 TDI EX
                          AUDI A4 Avant B5 1,9 TDI ~150 H.P Quattro

Comment

• ..

Колата не е настроена и ми работи на 10-ки смеси и проблеми с въздушния филтър . Не мислех ,че ще ми остане време да я замеря и се оказах с музиката и пълен багажник , изпуснали гуми абе нямам думи .
                            BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit

Comment

• Първоначално публикувано от hristiqn Покажи съобщение
                              Колата не е настроена и ми работи на 10-ки смеси и проблеми с въздушния филтър . Не мислех ,че ще ми остане време да я замеря и се оказах с музиката и пълен багажник , изпуснали гуми абе нямам думи .
                              Кво ти пука.... Алфата на живо радва много... напраил си е с мерак и вкус.

п.с на драгдея ще идваш ли?
                              Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
                              Fiat Coupe 2.0 20V TURBO KINUGAWA TD06SL2 - 25G Billet; Madness Motorsport Remap; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM

Comment

• ...

Първоначално публикувано от DJ_STIVAN Покажи съобщение
                                Кво ти пука.... Алфата на живо радва много... напраил си е с мерак и вкус.

п.с на драгдея ще идваш ли?
                                Ще видим как ще е програмата . Истината е ,че колата само я карам цяла зима и беше останала назад в плановете . Мисля скоро да се потрудя и по нея малко .

Comment

Working...
                                X