Известие

Collapse
No announcement yet.

Gumball 3000

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Gumball 3000

Старта е даден ,бегачките са на път за първата си дестинация
    Очаквайте ги в София на 1-ви юни.

В момента качвам снимките от старта в Лондон......
    Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
    Fiat Bravo II 1.4 90hp
    sigpic
    Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Аууу, некой прУфесионалиЗ да търчи да ги снима у Софето - че аз няма да мога да съм там...
    155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
    Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Ето ги и моите изцяло любителски снимки http://www.facebook.com/media/set/?s...538.1265087932

Има и няколко клипчета в канала ми в тубата ,но за съжаление по Лондонска традиция ,точно по време на старта заваля отвратителен дъжд и не можах да снимам старта на всички коли.
      http://www.youtube.com/user/mochko1?feature=mhee

Enjoy : )
      Fiat Bravo II 1.4 90hp
      sigpic

Comment

Енджойнахме браво за снимките. Най ми допаднаха Масерати ГТ и Астън Мартин някакъв.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Карам си аз спокойно към София с около 200км/ч,и някой ми светка отзад..викам си това ще е някои драгомански мерджан.До като погледна пак в огледалото Ламбо с ауспух колкото половината кола прелетя с около 250-270км/ч.Падна ми ченето.Тъкмо се успокоих,Порше пак със същата скорост.Това не е истина...след малко Ферари...На караулката имаше автомобили за около
          1 000 000 000 евро.Направо забравих да тръгна.Имах чувството че съм застанал на самолетна писта без шлемофони
          -----------
          Интересното беше че почти всички бяха с реклами залепени по тях.
          sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
            Карам си аз спокойно към София с около 200км/ч,и някой ми светка отзад..викам си това ще е някои драгомански мерджан.До като погледна пак в огледалото Ламбо с ауспух колкото половината кола прелетя с около 250-270км/ч.Падна ми ченето.Тъкмо се успокоих,Порше пак със същата скорост.Това не е истина...след малко Ферари...На караулката имаше автомобили за около
            1 000 000 000 евро.Направо забравих да тръгна.Имах чувството че съм застанал на самолетна писта без шлемофони
            -----------
            до година ще гу спукаме
            Volvo S80 2.0 T5 180hp
            Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
            Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
              -----------
              На старта нямаше коли без лепенки ,всичките бяха нашарени ,ама то май си е изискване от организаторите....
              Fiat Bravo II 1.4 90hp
              sigpic

Comment

Working...
              X