If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Има и няколко клипчета в канала ми в тубата ,но за съжаление по Лондонска традиция ,точно по време на старта заваля отвратителен дъжд и не можах да снимам старта на всички коли. http://www.youtube.com/user/mochko1?feature=mhee
Enjoy : )
Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!
Карам си аз спокойно към София с около 200км/ч,и някой ми светка отзад..викам си това ще е някои драгомански мерджан.До като погледна пак в огледалото Ламбо с ауспух колкото половината кола прелетя с около 250-270км/ч.Падна ми ченето.Тъкмо се успокоих,Порше пак със същата скорост.Това не е истина...след малко Ферари...На караулката имаше автомобили за около
1 000 000 000 евро.Направо забравих да тръгна.Имах чувството че съм застанал на самолетна писта без шлемофони
-----------
Интересното беше че почти всички бяха с реклами залепени по тях.
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Карам си аз спокойно към София с около 200км/ч,и някой ми светка отзад..викам си това ще е някои драгомански мерджан.До като погледна пак в огледалото Ламбо с ауспух колкото половината кола прелетя с около 250-270км/ч.Падна ми ченето.Тъкмо се успокоих,Порше пак със същата скорост.Това не е истина...след малко Ферари...На караулката имаше автомобили за около
1 000 000 000 евро.Направо забравих да тръгна.Имах чувството че съм застанал на самолетна писта без шлемофони
-----------
Интересното беше че почти всички бяха с реклами залепени по тях.
до година ще гу спукаме
Volvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
Comment