Известие

Collapse
No announcement yet.

5th Italian Track Day 05.09.2011

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Venci Покажи съобщение
    Батки, пистата е готова! Утре Ви чакаме ще се изпържим дружно за съжаление не изглежда като, че ще вали

Баткиииии вие внимавайте с напиванията, че да не търсите Алказалцер утре

Айде момчета и момичета не остана. В навечерието на деня пълен с адреналин сме.

Лек път на всички които ще пътуват утре сутринта
    Alfa romeo 146 1.9 JTD, 2000г.,105к.с.+++
    Alfa romeo 145 QV, 155 к.с.-ex.
    Lancia Lybra 1.9 JTD `05 116к.с

Comment

• Първоначално публикувано от Venci Покажи съобщение
      за съжаление не изглежда като, че ще вали
      За съжаление ще е доста жега......
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
        За съжаление ще е доста жега......
        За съжаление ще го пропусна тоя трак дей,колкото и да ми се караше......

След като няколко пъти днес се опитах да се свържа с Радо,неуспешно ,се отказвам да звъня повече

Ако има желаещи-могат да използват номера ми. Съжалявам ако обърквам организацията с групите,но причините са независещи от мен....

успех утре на всички участници
        146 Turbo

Comment

• 1l. Selenia Racing ако някои може да ми донесе утре,мноого ще черпя :-S
          Alfa Romeo 1.4 TS 146 Junior
          Alfa 147 1.6 TS Remapped by OEM
          Alfa Romeo GT 1.8 TS
          Yamaha R6

Comment

• Първоначално публикувано от tsvety Покажи съобщение
            Айде момчета и момичета не остана. В навечерието на деня пълен с адреналин сме.
            Аааа това дето ме държи като навита пружина ли се казва адреналин,а аз си мислех,че има магнитни бури.

Нямам търпение вече,а и сънчо май няма да дойде тая вечер.

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

• Естествено каръка винаги е на линия,точно измих колата и я вкарвам в гаража и компресора на хидравликата приключи.....................
              Bmw 535d LCI 410WHP(Hybrid turbo FMIC) 12.8 -400m
              BMW F13 M6
              BMW X6 3.5d
              Mini cooper r56 lci
              Alfa romeo Gt 1.9 jtd Eibach anti roll bars, eibach springs,Koni suspension, gtb2056vzk,Fmic, full exhaust 76mm, Quife, brembo brakes 330mm

SPRINTAUTO Service

Comment

• Първоначално публикувано от Dagi Покажи съобщение
                Естествено каръка винаги е на линия,точно измих колата и я вкарвам в гаража и компресора на хидравликата приключи.....................
                Ееее, много неприятна случка... аз моята не сколасах да я измия...

Даването на газ, води до пристрастяване!
                Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Трак дейя беше уникалеееен,изказвам искрени благодарности на всички които спомогнаха това мероприятие да се състои и да ни зареди с много позитивна енергия.
                  Съчувствам на момчетата,които имаха проблеми на пистата днес с пожеланието на следващия трак дей да си наваксат емоционално и за този.
                  Благодаря на всички за хубавото изкарване.

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

• Евала на организаторите - за пореден път се справиха чудесно. Кефа поне за мен беше пълен
                    Надявам се пичовете, които караха заедно с мен да не съм ги измъчил много и да не ми се сърдят, че на места малко ги позабавих
                    Жалко и, че събитието не мина без кофти случка, но по-важното е, че никой не пострада
                    Last edited by badmadafaka; d.m.y г., 20:41.

Comment

• Айдее... давайте снимки да гледаме тези които не сме били.
                      1986 Alfa Romeo Sprint ex.
                      1993 Fiat Croma 2.5 TDI ex.
                      1999 Citroen Saxo 1.0
                      Never Give Up! Just keep walking... ®

Comment

• Първоначално публикувано от MogaTa Покажи съобщение
                        Айдее... давайте снимки да гледаме тези които не сме били.
                        Ммм да и аз чакам.
                        Какво кофти се е случило пак?
                        ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Бабите бяха на високо ниво (както винаги)
                          Други снимки скоро
                          Attached Files
                          sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

• http://www.dracon.bg/latest/index.ph...6-07&Itemid=19
                            147 2.0 Selespeed 51%Sofia Driving
                            Stilo 1.6 - ex 75%Sofia Driving
                            156 2.4 JTD - ex

Comment

• Поклон за пореден път към организаторите !!!
                              Поклон и за всички, останали до последен дъх на пистата, за да докажат, че кефа цена няма !!!
                              Страшни благодарности за Венци и Венци (VFTI & Venci), които ме возиха днес - момчета, поздравления за ентусиазма и готиното отношение !!!
                              Онборда от двата тура е леко шантав - ма то и няма как да се очаква стабилна картина при такова изживяване - особено с откачената 75 ... Краката още ме болят от запъването в пода
                              Много готини хора се събрахме днес, дано има повече такива яки мероприятия всяка година !!!

Снимки имам доста, но ще има и доста пресяване и лек "тунинг". Като сложите и два дена авиошоу - ще има забавяне в публикацията, няма как
                              155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                              Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• Русенската група се прибрахме преди малко
                                Много добър ден се получи, аз си откарах на 100%, имам и малко онбордчета, има и с Нено като си пали задните гуми при спирането на края на правата

Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign 475HP 11,5/1,9/191
                                YouTube
                                evo2 600

Comment

Working...
                                X