Известие
Collapse
No announcement yet.
5th Italian Track Day 05.09.2011
Collapse
X
-
Молим за състезателно номерче:
VFTI's 155 2.0 8v LPG (стани прав преди да прочетеш)
-напълно сток,член(т.е на аванта)
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
хех, скрития жокер в програмата !!!
Браво Венци - страшно ще се радвам да те видя в списъка !!!
Аз пък съм наточил вече двете SDHC-карти за готините снимки, които се надявам да ми осигурите шанс да направя !!!Last edited by Alfa User; d.m.y г., 21:09.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениехех, скрития жокер в програмата !!!
Браво Венци - страшно ще се радвам да те видя в списъка !!!
Аз пък съм наточил вече двете SDHC-карти за готините снимки, които се надявам да ми осигурите шанс да направя !!!
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Колеги ако всичко е наред утре и аз щте се запиша с моята красавица !
Алфа 147 , 1.9 JTDВреме е да изхвърлим крадците в " клуба " ни !
Член на клуба на НЕ членове на клуба на Алфа Ромео - къде отиват парите от спонспорство , такси и дарения господа от УС - даначните ще почукат на вратата Ви
Comment
-
Дано да не е жега, ся гледам прогнозата до събота, дават 31 градуса, ще е добре да не е толкоз горещо.....
Някой да иска дъжд?"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеДано да не е жега, ся гледам прогнозата до събота, дават 31 градуса, ще е добре да не е толкоз горещо.....
Някой да иска дъжд?
Иначе на дъжд, трябва канута да подкараме...
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеДано да не е жега, ся гледам прогнозата до събота, дават 31 градуса, ще е добре да не е толкоз горещо.....
Някой да иска дъжд?Даже съм готов да си направим партия за цистерна с вода, която да ни полива пистата
Alfa Romeo 75 24V
Comment
-
Първоначално публикувано от tuxgt Покажи съобщение
Айде... не остана, почват безсънните нощи.
Аз тая сутрин гледах прогнозата и го даваха 4-ти и 5-ти да вали,ама дали ще го бъде ще разберем на съответните дати.Иначе аз съм за валежи,та да е мокра пистата че така и не сме карали на мокро тамPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Comment
-
Следете тук, най-точно времето на Калояново - http://vremeto.bg/city.php?city=2849156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Дъжд от 12 до 16 часа, след това суха писта - така доволни ли ще са всички?"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеДъжд от 12 до 16 часа, след това суха писта - така доволни ли ще са всички?
Аз утре пускам таксата, понаправих стабилизиращите щанги колкото може, мисля че е по-добре сега, но по времената ще се види.
пак със полусликовете от предишният трак дей ще карам
За съжаление жълтото ево2 няма да му стигнат ден-два за да може да го завърша, забавиха се с усилването на купето.
Comment
-
Евала на всички запалени по идеята и верни фенове на Алфа Фиат Ланча и т.н., които въпреки трудностите на времето ни за трета поредна година се записаха за втори пореден трак дей в годината. Не са много феновете, които се събират два пъти да карат на пистата!!!! Списъкът е към 45 човека, което е невероятно за септември месец!!!! Евала!
75-ците са 5 ...... чакаме и Декстър за шеста.... А КАК ПОЧНАХМЕ!!!
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщениевъпреки трудностите на времето ни за трета поредна година се записаха за втори пореден трак дей в годината."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment