Известие

Collapse
No announcement yet.

5th Italian Track Day 05.09.2011

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Е дай боже повечко бензин на тея 33-ки та да се съберем да ги покараме ама им земете и някоя друга гума че предна дясна става на парцал

Comment

Първоначално публикувано от coca-cola Покажи съобщение
      Е дай боже повечко бензин на тея 33-ки та да се съберем да ги покараме ама им земете и някоя друга гума че предна дясна става на парцал
      Васе ти ще я караш ли пак твойта?
      Last edited by Tedo; d.m.y г., 11:41.
      Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

Първоначално публикувано от Tedo Покажи съобщение
        Васе ти ще я караш ли пак твойта?
        Ооооо Дааа стига да издържи до 5-ти че нещо много ме сърбят краката и доктора ми изписа рецепта на която пишеше МАРШ НА КАЛОЯНОВО.Надявам се и ти да си там

Comment

Ще се спази създалата се вече традиция членовете на КАРБ да влизат безплатно на мероприятията в които клуба организира или партнира.
          Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
          sprint tropheo
          155/1.8
          156/2.0 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от coca-cola Покажи съобщение
            Ооооо Дааа стига да издържи до 5-ти че нещо много ме сърбят краката и доктора ми изписа рецепта на която пишеше МАРШ НА КАЛОЯНОВО.Надявам се и ти да си там
            Е тва е приказка....
            0892 488 330-Теодор
            Alfa Romeo 145 3.0 24V
            Alfa Romeo 146 TI-Turbo

Comment

и аз викам да мина през пистата
              Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...

Comment

Вероятноста да не присъствам е малка, но заради нея ще потвърдя и платя към края на август....
                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Оооо даааа, пак ще раздавам яко газ... Само трябва да си набавя повечко гуменетки, накладки и дискове... ей така да има...
                  ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
                  ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

Хайде този път ще можете да сверите часовниците със истинска състезателна кола. Ще може и да се повозим на нея.

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                      Хайде този път ще можете да сверите часовниците със истинска състезателна кола. Ще може и да се повозим на нея.
                      и тя е ?
                      оп, светнаха ма
                      http://www.alfisti.bg/?step=module_a...alfisti&lang=2
                      ако някой знае някъде 16-ки сликове изгодни втора ръка, да свирка

Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign 475HP 11,5/1,9/191
                      YouTube
                      evo2 600

Comment

И аз мисля да покарам на този трак дей
                        Last edited by grale; d.m.y г., 22:07.
                        Lancia Dedra Integrale

Comment

Първоначално публикувано от ICI Покажи съобщение
                          и тя е ?
                          оп, светнаха ма
                          http://www.alfisti.bg/?step=module_a...alfisti&lang=2
                          Тва е наистина хубава вест. Аз може и да не се повозя, но поне ще документирам качествено какво става на пистата и около нея

П.П. Ъъъъ, бате Венци ми е обещал едно возене на лудата 75-ца от предния Тракдей, та ще взема да си го потърся - така че може да имаме и шантав onboard
                          155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                          Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
                            Тва е наистина хубава вест. Аз може и да не се повозя, но поне ще документирам качествено какво става на пистата и около нея

П.П. Ъъъъ, бате Венци ми е обещал едно возене на лудата 75-ца от предния Тракдей, та ще взема да си го потърся - така че може да имаме и шантав onboard
                            Еле па ако вали, тогава още по интересен ще е онборда. Ма 4-тия тракдей на Венци камерата му падна. Зави и се свят иприпадна.
                            Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Да ако завали найстина ще е приказка има ли принципно някаква оферта 2 пилота в 1 кола?И каква е тя?И на редовните сесия позволено ли е вместо за време да се мъча да лъзгам колата по завойте като бат Дидо със 75-та?Поздрави!

Comment

Бат Венци забавя, но не забравя. И на този трак дей, както на предишния смятам да съм маршрутка. Миналия път от 7 сесии само първата бях сам. Тогава не успях да возя всички, които поискаха. До колкото си спомням от тогава чакат Alfa user, Цвети и Биби. Дано не пропускам някой, НЯМА ДА СЕ СЪРДИТЕ , още малко и няма да има място за мен в колата
                                Честно казано съм решил да направя молитва за дъжд, защото Нено не иска да съберем пари за цистерна и да намокрим пистата
                                Не е честно само на камерата да и се завие свят искам и на мен
                                Alfa Romeo 75 24V

Comment

Working...
                                X