Известие

Collapse
No announcement yet.

Драг Рейсинг - писта "Божурище" - 11.09.2011

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от bate_Boyko_bate Покажи съобщение
    А и тия на входа колко са лапнали. Ние бяхме 10 човека и на никой не дадоха билетче. Смятайте още на колко не са дали. Двамката добре са заблажили
    Аз сe изцепих на входа с подобна реплика на висок глас и оня вика "ето, специално за тебе има билетче" и ми даде
    Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

Браво на рибата за 1вото място - напълно заслужено. Стана ми кеф как си ръкомахахме през колите по време на нашия старт Последния старт ме предаде една пластмасова втулка на скоростния лост ... не издържа на напъна и от 2ра за 3та лоста по4ти ми остана в ръката след което не искаше да влезне нито 1 скорост и ме победи с 14.9 време ... но все пак бях победен от кола по-силна от мойта (знаех че той имаше някакъв проблем)! Явно неговата компания са се молили по-силно от мойта Скоро трябва да ви навестя за по кафе,бира кола, че от както ви няма на 202ра е скука. Мерси на всички

П.С. Бобо днес те потърсиха за турбина нали ..... Търся си нещо от рода на гт2863, че мойта ми идва прекалено малко вече. Време е за сериозен тунинг

П.С. 2 Сега видях, че ме е победил със време 13.9 а не 14.9 ... което означава че почти 100% падах
      Last edited by Tune; d.m.y г., 03:09.

Comment

Първоначално публикувано от Tune Покажи съобщение
        П.С. Бобо днес те потърсиха за турбина нали ..... Търся си нещо от рода на гт2863, че мойта ми идва прекалено малко вече. Време е за сериозен тунинг
        Евала и на двамата че давахте газ Да търсиха ме ма имам лекинко по голяма
        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
        sigpic
        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Working...
        X