Първоначално публикувано от Kuku
Известие
Collapse
No announcement yet.
Не е истина
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от sharkyПървоначално публикувано от KukuПървоначално публикувано от LuckyManАбе и аз мога да смятам,но все пак баварката е стандартно изпълнение а GTA-то спортно затуй ме учуди
- ма щом казваш, ще се съглася :P
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от KukuПървоначално публикувано от sharkyПървоначално публикувано от KukuПървоначално публикувано от LuckyManАбе и аз мога да смятам,но все пак баварката е стандартно изпълнение а GTA-то спортно затуй ме учуди
- ма щом казваш, ще се съглася :P
Audi A6 & Alfa GTV
Comment
-
Първоначално публикувано от 156 m-jetЕ, кво тея дето са с компресора иЗлиЗа, че и с Порше ли могат да се дърпат
АЗ бях сигурен, а че БМВто ше бие, щото съм го виждал как на дълъг път откаЗа Алфа 156 ГТА156 V6 turbo
Comment
-
Първоначално публикувано от sharkyА алфата курвата на пътя, нали така беше?Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".
Comment
-
Първоначално публикувано от nkn66Първоначално публикувано от 156 m-jetЕ, кво тея дето са с компресора иЗлиЗа, че и с Порше ли могат да се дърпат
АЗ бях сигурен, а че БМВто ше бие, щото съм го виждал как на дълъг път откаЗа Алфа 156 ГТА
Аз да ти кажа съм участвал в една-две такива гонки (може би си чувал за магистрални гонки), както и в една градска гонка (от точка А до точка Б и обратно до точка А), та предполагам за нещо подобно е говорел колегатаsigpic
Comment
-
Мдаа тоя камион МЛ АМГ по-скоро е самолет щото гледаш от високо. Миналата година имах възможност да се повозя на такъв и честно казано ми спре часовника.....да се начудиш тая маса как лети.
Иначе преди около месец пред Червило имаше два МБ Макларен и единя беше май на вълка и като си тръгна го придружаваше една Г класа и оня като изръчка Макларена трябва да ви кжа че Г класа издаде един мноо лош звук и и се залепи плътно....бая се изтреля98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...
Comment
-
Първоначално публикувано от KostadinАз пък съм виждал VOLVO FH16 да прави мармалад ралиджийска ладавзе му 2 от 3 старта
естествено само влекача
sigpic
Comment
-
Аз пък да ви кажаЧе тоя камион-мерджа дърпа и Кайен Турбо ЕС
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
Comment