Известие

Collapse
No announcement yet.

Струва ли си 1.6 да се замени с 2.0?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Струва ли си 1.6 да се замени с 2.0?

Хора,мисля по варианта да си докарам един ДВГ 2.0ТС от Италия,да го поремонтирам и да го кача на моята талига1.6.Бих искал да разбера тази ск.кутия от1.6 ще пасне ли на 2.0,комп. ще трябва да вземам за2.0;всички останали дреболии като дебитомер,колектори,дискове отзад и др. ще останат ли?Сегашния скоростомер който е до 220км/ч ще отчита ли вярно или ще трябва да търся от2.0(260)
    Ще съм благодарен да ме окуражите или да ме окажете от тази моя налудничева идея
    Моля ви отнесете се сериозно,не се шегувам!!!
    GTV с ново сърце и валчета .....много/100км.

Кутията не съм сигурен но може и да стане но другите неща не ще трябва цял инжекцион но пък ти можеш да го купиш с инсталация
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

На 1.6 и 2.0 има разлика в предавателните числа на 1-ва и 5-та а иначе на здравина май са еднакви

Comment

Първоначално публикувано от gigi
        На 1.6 и 2.0 има разлика в предавателните числа на 1-ва и 5-та а иначе на здравина май са еднакви
        а диференциала ?
        '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
        '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
        '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Не знам,нещата са наистина много и дали си струва?
          По-евтоно ще ми излезе да си купя едно TI и да си прехвърля седалките,джантите и броните от моята,щото се пак съм налял пари в нея които само ние ще оценим,малко хора се интересуват от алфи,камоли дали са с кожа или с плюш-все едно

Comment

Абе,Вальо,като се зачетах на снимката че си със сп.филтър-карате ли си зимата със конус филтрите или си слагате кутиите?Винаги съм се чудил дали не стават на г*з,все пак мръсотията е по-голяма?

Comment

караме си с тех, стават, да ... ама кво дас е прави
              '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
              '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
              '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

караме си с тех, стават, да ... ама кво дас е прави
                [quote]
                Поясни малко де!!! Да си слагам ли от сега или да чакам Април месец,и ако имасх идея от къде да си взема хем хубав,хем да е до 150лв.?

Comment

Първоначално публикувано от Ivo Skoklev
                  ...
                  Колега аз в момента дерзая над един такъв проект. Е при мен наистина има много повече работа. Само ще ти кажа че по принцип си заслужава. Само, че трябва да си сигурен, че ще имаш всички необходими части. Не да тръгнеш да събираш и да се окаже, че ти липсва нещо си и да трябва да го търсиш тепърва.
                  Alfa Romeo 75 24V

Comment

[quote="Ivo Skoklev"]Сегашния скоростомер който е до 220км/ч ще отчита ли вярно или ще трябва да търся от2.0(260)
                    quote]
                    Километража задължително трябва да се смени.Аз ги залепям до 225 км/ч.
                    Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
                    Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Първоначално публикувано от kris11
                      Първоначално публикувано от Ivo Skoklev
                      Сегашния скоростомер който е до 220км/ч ще отчита ли вярно или ще трябва да търся от2.0(260)
                      Километража задължително трябва да се смени.Аз ги залепям до 225 км/ч.
                      И що да се сменя не разбрах
                      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                      sigpic
                      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Колега вЗеми смени цялата кола ако питаш мен?Че от много раЗбирачи ще станеш пишман За кадето си се хванал на хорото!Ако имаш сигурен човек да ти я направи...Ти само преготви куфара с парите и Започвай!!!
                        Grande Punto 1.9 Sporт
                        98 Alfa 145 1.6 16V TS-bivshata

Comment

Първоначално публикувано от ZoE23
                          Колега вЗеми смени цялата кола ако питаш мен?Че от много раЗбирачи ще станеш пишман За кадето си се хванал на хорото!Ако имаш сигурен човек да ти я направи...Ти само преготви куфара с парите и Започвай!!!
                          Колежката е много права има ли кой да се хване да го направи давай му пари и да го прави
                          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                          sigpic
                          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от gigi
                            на моята прекъсвача на оборотомера ми ограничава скоростта защото при 200 е към 6500-6700, така че си представи с тази скоростна кутия при 240 какви ще са оборотите.. не че често ще караш с толкова ама все пак... и сигурно не е смятана за такива обороти над 6700...
                            Lexus IS200

Comment

Working...
                            X