Известие

Collapse
No announcement yet.

Формула 1 2012

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• На грожан няма смисъл и да му го поставят като задача. така или иначе в момента в който някой му се лепне на задния спойлер и той свършва някоя глупост. така че ако личонадения иска със сигурност да завърши, трябва да се държи далеч от него и кобаяши. Жалко че витали петров е твърд само към шумахер иначе също е идеалния пречкач))
    Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
    sprint tropheo
    155/1.8
    156/2.0 Selespeed

Comment

• Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
      Изненадах се от темпото на Маса в края на състезанието, явно си може да кара когато колата му позволи, подозирам че през повечето от сезона са тествали нови компоненти на неговата кола, които след като поразвият и разберат как действат са ги слагали в шампионския болид на Алонсо.
      Бях го писал, още през Юни ->

Първоначално публикувано от Tonimir Покажи съобщение
      Иначе от един факт съм много доволен, и то че Феррари настигна при това много успешно, другите отбори с което затвори голямата дупка и изуставането си от началото на годината.
      Според мен, те направиха изцяло нов болид с помоща на МАСА, ама това май ще си остане тайна

За сега ще се въздържа от коментар в/у развоя на шампьоната ... обаче имам мои предположения, че пак някой "холиудска развръска" ще се оформи в последното състезание ... та, нека почакаме и ще видим.

И все пак, успех на Феррари и на Алонсо в Бразилия!

AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
      AR 155 2.0 16v SUPER
      Toyota Corolla 2014 S Premium
      Moskvich 2140

Comment

• А дали ако уебър е преди алонсо няма съвсем лекинко да го по избута извън пистата при опит за изпреварване. Да не съм съвсем черноглед да мисля за втора серия на шумахер срещу хил
        Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
        sprint tropheo
        155/1.8
        156/2.0 Selespeed

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
          Хахах сега остава Маса като добър втори пилот и помагач, да пречака някъде на Интерлагос Фетелчето и да го "изреже" без да иска странично
          Споко, има отбори-сателити за тая работа. Виж Алонсо като се беше откъснал как се включиха от Рено. Един път минаха през него, втория път му спукаха гумата и вместо сега да води с 15-20 точки, той изостава с 13.
          2014: Deutschland über alles

Comment

• Алонсо и Ферари нямат какво да губят...Нещата са или всичко или нищо...Пасива не е 1-2-3 точки...
            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Лошото е, че са много спрели спрямо биците.... ако Фетел не се удари/да го ударят/гръмне колата .... няма как Алонсо да стане шампион,за съжаление..... последните години ферарито си е куцо магаре и много ме е яд

Comment

• Интересно ще е до последното състезание, макар за мен адреналина няма да е голям, щом моят любим отбор не се бори за титлата.

Който и да спечели ще е справедливо, като Фетел много повече заслужава титлата. Невероятен край на сезона от ред бул. Луд късмет за Алонсо и тази година, но със силните винаги е така, ако не направят някой мръсен номер ферари нямат шанс утре.
                sigpic
                ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
                0889 636 093

Comment

• Все още има теоретични шансове за Алонсо, но след днешните квалификации за място стават все по-теоретични.

Ставали за всякакви чудеса през годините - дори с по-голяма разлика е печелена титла от изоставащия пилот.
                  Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                  Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                  Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                  sigpic

Comment

• Да, остава да се надяваме да стане чудо че иначе не виждам какво може да се промени.

Comment

• Аз както винаги си мисля, че вече всичко е уточнено и уредено и просто ще видим какво е уреденото в края на състезанието! Не мисля че в мултимилионен спорт, като Ф1 или големите футболни първенства, нещата не са предварително уточенени!
                      В случая това може да значи че и Алонсо и Фетел могат да станат шампион, защото не е ясно какво са се договорили големите в този спорт.
                      Просто има игра за публиката.
                      Last edited by Furious 155; d.m.y г., 21:53.

Даването на газ, води до пристрастяване!
                      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• То е ясно че има някакъв сценарий. Така или иначе нищо друго не ни остава освен да гледаме и да се надяваме за нашите. Въпреки това ето една снимка която ми пълни душата от кеф. Ако не друго, поне тази година, Ферари се борят за титла, защото в последните години това не се случваше. Жалко ми е за Шуми, надявах се да има шанс да участва в разпределението на титлата, но уви за 3 години не се случи, може би колата на Мерцедес не е толкова добра или гумите не му паснаха.
                        Attached Files
                        Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                        Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                        Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• ОПаааааа - Фетел го понаблъскаха!
                          Ако не успе да мине напред - Алонсо става шампион на 2012!!!

Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Евала на Маса,на два пъти му спасява кожата от Уебър.
                            155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
                            Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

• ... и заваля!

Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Ей тоя сейфтикар, що тъй все го пускат Фетелчето като изостава? За кой ли път го гледаме тоя филм?
                                Жалко че Ферарито е далеч от макларъните...
                                Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                                Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                                Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Working...
                                X