Известие

Collapse
No announcement yet.

s kolko shte padna ot Golf III ??

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

tuka zabluda njama , alfata si e limuzina a ne begachka

no ne mi e jasno s kolko epo burza
    Volvo S80 2.0 T5 180hp
    Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
    Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Айде стига с тея Голфове бе ей!
      Live a guidare la mia bella macchina,guidare per vivere e sentire il battito del mio CUORE SPORTIVO 145 1.9 JTD с джанти от Милано и новия цвят BLACK DAITONA FERRARI EX.bella 33Imola''156 2.4JTD''GTV

Comment

Golf II

VW имат един 2.0 16V двигател. Слагат го в Passat GT и е 136 или 138 коня. Не знам дали го има в Golf II обаче.

Comment

Re: Golf II

Първоначално публикувано от sineok
          VW имат един 2.0 16V двигател. Слагат го в Passat GT и е 136 или 138 коня. Не знам дали го има в Golf II обаче.
          Има 2.0 16v 150 коня най-вече на VW.
          Има го и на Голф 2 и на Голф 3.
          По принцип в сервизните каталози обикновенно няма Голф 2 2.0 16v, но на практика ги има такива.
          И в шваке-то ги има.

Сигурно някой си го е сложил и на Голф 1.

Comment

re

az ne 4e sam fen na VW ama koito misli 4e nqma ili 4e ne varvi da se
            probva s nqkoi takav golf 3 2.0 16v da vidi nqma seriina alfa ili fiat s serien atmosferen motor deto da go bie az sam probval ne stava

Comment

...
              Last edited by pooh; d.m.y г., 13:42.

Comment

ALFA 33 2.0 16V Boxer

Голфа няма шанс ако питаш мен
                Alfa Romeo 155 1.8TS
                Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

А за VR6 какви са ви наблюденията? Както и на Голф 4 V6 2.8 и последнaта "четворка" R32?
                  Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

145 QV ще бие голф 3 2.0 16
                    аз днес направо отвях един такъв с дизела
                    XTruck

Comment

Първоначално публикувано от Max
                      А за VR6 какви са ви наблюденията? Както и на Голф 4 V6 2.8 и последнaта "четворка" R32?
                      ми на теб ще ти кажа че топгеар имат едно филмче с три коли едната беше FOCUS RS, другата беше VW GOLF IV R32 и третата беше ALFA 147 GTA и познаите коя кола би на 400м. една кола и половина след първата финишира голфа и на около две коли незнам може да са и повече просто трудно го преценявам на клипчето пресече финала и фокуса така че правете си изводи и прочее
                      а що се отнася до VW GOLF 2.0 16V мисля срещу QV,147 2.0 Т.S., а защо не и GTV просто според мен няма шанс!!!
                      ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
                      ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

ne varvi mnogo tva golfche , kato alfata e ,
                        v malkite oboroti e po purgavo no mai alfata se razvitva mnogo poveche na visokite
                        ne mozahme da se drupnem mnogo ganvreme beshe
                        ama inachi si go biva mnogo e kusichko kato go karal njakvo malko takova
                        a ako go sravnim s QV to na Bobo deto e videlo tolkova zor che mu e posinjal auspuha ot otzade golfcheto njama nikav shans
                        Volvo S80 2.0 T5 180hp

Comment

Абе момчета, много романтично подхождате към нещата.

Винаги ми е било много интересно как може да определи някой коя кола ще бие само по това колко коня е или колко ускорявала 0-100.

Али па най-любимото ми - качва се някой в някое МПС с турбо, било то бензин или дизел, и се почват едни - ебах тва как върви, просто лети. Как лепи за седалката, малииии....

Докато не застанат едно до друго и не се пуснат, аз не бих давал такива "сигурни" резултати!!!

Има един куп фактори поне..... гуми, шофер!!!, гориво, проблем по МПСто някъв, атмосферни условия.....

Са някой ще каже дай да Сложим едно Ферари и един Голф 4 дизел па да видим.
                          Отговора ми е - кефиш ма, ша ти се обадя!!!

Comment

Ха Ха Ха Ха Ха
                            Психо много си прав за тфа особено за Ферарито
                            кефиш ме ...
                            Обаче верно е и това че има много фактори дет оказват влияние при драг. Аз си мислех че мойта върви много докато не ме издухаха неколко Голфа и едно Пунто и после пак се позамислих ... Ние с тия лимузини дето им викаме с по 4 или 5 врати просто сме в голема заблуда ... таа кола не е направена нито пък замислена на се съпоставя със спортните варианти на производителите
                            Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                            Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

nai veche limuzinata alfa romeo 155 Q 4

za tva e 7 sekundi do 100 km pak e skromno 2.0
                              Volvo S80 2.0 T5 180hp

Comment

Първоначално публикувано от Psycho
                                Винаги ми е било много интересно как може да определи някой коя кола ще бие само по това колко коня е или колко ускорявала 0-100.
                                само по това не, но основно да
                                ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
                                ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

Working...
                                X